Пътна помощ в Симитли

Търся пътна помощ в Симитли и Е-79

Пътна помощ в Симитли.Почти всеки шофьор поне веднъж е попаднал в неприятна ситуация, когато колата не е запалила или отказва да отиде по-напред по една или друга причина. И задължително срив се случи в най-неподходящия момент.

Телефон на пътна помощ в Симитли


В търсене на изход автомобилният ентусиаст се чуди какво е по-добре да се обади, евакуатор или техническа помощ, как да реши проблема по-бързо и по-надеждно.
Ако се съмнявате, обадете се. Нашият диспечер ще ви посъветва или ще се свърже с всеки свободен механик.

Как работи?

  1. Обаждате се на диспечера и обяснявате проблема
  2. Професионален автомеханик ще отговори на обаждането. Той ще отговори на всички въпроси, ще определи дали е възможно да се помогне на място и ще обяви цената на работата 5 минути
  3. Ще бъдете свързани с най-близкия майстор
  4. Той ще изясни подробностите, вашето местоположение и ще дойде до 30-40 минути
  5. Опитен автомеханик идва при вас и се захваща за работа
  6. Можете да стоите близо или да чакате у дома. 
  7. Когато всичко е готово, ще ви се обадят.
  8. След известно време продължавате пътуванията си, като плащате сумата, която е била обявена от диспечера.Ако не знаете какви ремонти са необходими:Причината за неизправността може да бъде установена само на място. За това има услуга на място за диагностика на автомобил в случай на повреда .
  9. Механикът точно ще определи причината за повредата и ще предложи варианти за по-нататъшен ремонт.
  10. Работим за резултата!Нашата работа е да започнем нещо, което няма да започне, и да го накараме да отиде, нещо, което няма!

Специалистът ще определи дали е необходимо да се евакуира колата до сервиза или е възможно да се окаже помощ на място.

Пътна помощ в Симитли
Пътна помощ в Симитли


Разбира се, всеки иска бързо да реши падналите върху него проблеми и да продължи пътуването. Опитваме се да спестим времето на нашите клиенти, като им предоставяме пътна помощ.
Стремим се да сведем до минимум времето за изчакване, така че помощта за автомобила да е наистина бърза.

Цена на пътна помощ в Симитли

Цена за репатриране в Симитли

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Спешното отваряне на автомобил в Симитли е услуга, която може да се изисква от всеки шофьор в критична ситуация. Да, има компании, които го предлагат, но ние работим на най-високо ниво.

Професионалистите могат лесно да се справят и с врати, и с багажник, и капак, и ключалка на скоростната кутия, и кормилна колона. Това потвърждава умения, които показват, че няма нужда да ходите при никой друг.


След пристигане нашият специалист ще се увери, че всички документи са на разположение и след това бързо ще отвори ключалките на автомобила. Това ще отнеме само няколко минути, така че водачът не трябва да отлага собствените си дела, като променя графика.

Да, разбираме, че често всички документи са вътре в колата, така че сме готови да ги проверим след отваряне, ако в момента няма достъп

Денонощна пътна помощ в Симитли

Сервиз на полеви гуми: как да поправите колело на пътя?
Компанията ни предлага огромен набор от услуги, свързани с ремонта и поддръжката на автомобили, работещи в региона и Симитли повече от 9 години. Впечатляващото преживяване и здравата база за обновяване позволяват отлично обслужване.

Характеристика на услугата е фактът, че цялата работа се извършва на мястото на автомобила – това може да бъде ремонт на колела, подмяна на сезонни гуми или отваряне на брави .

Този подход за отстраняване на неизправности спестява време и пари на клиента. Една от най-популярните услуги е мобилното монтиране на гуми (24 часа – Симитли). Търсенето на услугата се определя от специфичния климат на нашата страна: много често зимата идва неочаквано, като изненада шофьорите.

Позната ситуация: на пътищата се появява опасен тънък слой лед и огромни опашки от хора, желаещи да сменят „летните“ гуми на по-удобни „зимни“, веднага нарастват на сервизните пунктове. Това е необходимо, преди всичко, за пътната безопасност. Разбира се, можете да поставите зимни гуми предварително, но на чист асфалт такава „обувка“ много бързо ще доведе до повреда на гумата.

Мобилен сервиз в Симитли

Мобилният ремонт означава бързо!
Има и други моменти, когато мобилният полеви сервиз на гуми е добър вариант за излизане от трудна ситуация. Например, неочаквано пробиване на колело е като сняг върху главата ви! Какво да правим с такъв на пръв поглед прост и тривиален проблем, който въпреки това изисква спешно решение?

Има няколко опции: самозамяна на колелото, свързване с евакуационната служба с последваща доставка до автосервиза. Но какво, ако се намирате в непознат район, спешно е необходим ремонт на колела, резервно колело или инструменти не са под ръка?

Разбира се, можете да се обадите на теглещ камион , но е много по-удобно да използвате удобна услуга и да поръчате мобилен монтаж на полеви гуми.

Ще спестите време за транспортиране на превозното средство, избягвайте всякакви опашки за сезонна подмяна на гуми, като същевременно плащате доста малка сума.

Можете да продължите пътуването си бързо, защото нашите специалисти вършат работата възможно най-бързо – за щастие опитът и квалификацията им позволяват незабавно да започнат работа. Попитайте нашите оператори за цената.

Автодиагностика – диагностика на място в Симитли

Подаване на ток в Симитли

Доставка на гориво в Симитли

Смяна на спукана гума в Симитли

Нашият сервиз за полски гуми работи денонощно. Може да изглежда нереалистично, но специалистите винаги отиват на мястото на произшествието, за да окажат необходимата подкрепа. Разбира се, просто трябва да се свържете с диспечера и след няколко минути ще пристигне професионалист, готов да възстанови колата без забавяне.

Ако гумата е спукана или трябва да смените гумата, по-добре е да се свържете с нас. Да, някои хора смятат, че е по-лесно да се обадят на някои от приятелите си, за да могат да помогнат за справяне с проблема. Това обаче не винаги е възможно и е малко вероятно да искате да притеснявате някого през нощта.

Проверка на кола преди покупка в Симитли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *