Пътна помощ в София Лагера

Спешна пътна помощ в София Лагера

Пътна помощ в София Лагера.Никой не е защитен от внезапни повреди или пътнотранспортни произшествия, така че винаги си струва да държите информацията за контакт на професионална служба за евакуация и техническа помощ при вас.

Нашите механици и специалисти по евакуация на автомобили работят в пълно съответствие с разпоредбите и мерките за безопасност, което гарантира безопасността на вашия имот.

Телефон на пътна помощ в София Лагера

Телефон: 0877 920 484

Камионът за теглене на леки автомобили е идеален за евакуация на всякакви пътнически и лекотоварни превозни средства, включително модели с нисък пътен просвет. Занимаваме се и с превоза на други превозни средства с малък тонаж.

Цена на пътна помощ в София Лагера

Цената зависи от сложността на проблема и други фактори, района и т.н.
Високо ниво на техническо оборудване. Теглещите камиони за пътнически автомобили на са модерни превозни средства за превози с малък тонаж, оборудвани с безопасни манипулатори и други устройства за товарене и обезопасяване.

Пътна помощ в София Лагера
Пътна помощ в София Лагера

Цена за репатриране в София Лагера

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Нашите предимства
Денонощна работа. Теглещите камиони за леки автомобили са готови да окажат помощ по всяко време на денонощието, през делничните и почивните дни. Скоростта на отговор на повикване е възможно най-бърза, така че не е нужно да губите време в очакване на помощ. Това е особено важно при неблагоприятни метеорологични условия.

Ако искате да сте сигурни в безопасното транспортиране на вашия автомобил до мястото на ремонт, временно или постоянно съхранение, моля свържете се с нас. Нашите експерти ще ви помогнат възможно най-бързо. Можете също така да използвате услугата по транспорт по график, когато автомобилният превозвач ще бъде обслужван в удобно за вас време.

Денонощна пътна помощ в София Лагера

Мобилен сервиз в София Лагера

  • Бърз отговор на заявките на клиентите. Дежурните екипи ще напуснат във вашата посока след няколко минути след потвърждаване на обаждането.
  • Бързо изпълнение на необходимата работа. Ремонтът или подмяната на колело на пътя ще отнеме 15-30 минути, в зависимост от сложността на ситуацията.

Възможност за временен ремонт без демонтиране на колелото. Ако не е възможно да помогнем в „полевите условия“, ще инсталираме временна корекция. Тази мярка ще ви позволи да стигнете сами до нашия сервиз, където има професионално оборудване за монтаж на гуми, всякакви консумативи и материали.

Автодиагностика – диагностика на място в София Лагера

Подаване на ток в София Лагера

Доставка на гориво в София Лагера

Смяна на спукана гума в София Лагера

Ако гумата е спукана на пътя и е невъзможно да се придвижите по-нататък, специалисти от нашият екип винаги ще се притекат на помощ. Ние ще помогнем във всяка ситуация, тъй като полевите екипажи са оборудвани с всичко необходимо за бърз ремонт.

Ако е невъзможно да се помогне в „полевите условия“, ние ще предложим услуги за теглене до най-близкия сервиз , където е възможно да се отстрани всяка повреда. Може да се наложи да смените колело на пътя по всяко време на деня. Ето защо нашите екипи дежурят денонощно.

Проверка на кола преди покупка в София Лагера

Евтина помощ на пътя в София Лагера

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *