Пътна помощ

Пътна помощ. Понякога по време на път се нуждаете от спешна техническа помощ от сервизния център. Например, ако поради повреда автомобилът не може да продължи да се движи. В такива случаи трябва да планирате прекъсване на пътуването и да потърсите помощ.

Пътната помощ е набор от мерки за коригиране на проблем, включително транспорт на автомобил, спешни ремонти, зареждане с гориво, премахване на последиците от инцидент, понякога правни или технически съвети.

Телефон: 0876 74 28 59

Линейката за евакуация е най-често срещаната услуга, която се използва в случай на непреодолима сила на пътя.

Камион за теглене е специално превозно средство, оборудвано с кран за товарач или хидравлична лебедка. Механизмът на лебедката е способен да побира товари до 5 тона. Такива машини се използват за товарене и транспортиране на автомобили. Колата се повдига на платформата с помощта на хидравлична или електрическа лебедка, дори ако колелата са заключени.

Частично натоварените специални превозни средства са предназначени за превоз на автобуси или ремаркета.

Пътна помощ

Плъзгащите се платформи са оборудвани с подвижни платформи. Това прави възможно преместването на машини със заключени колела с помощта на колички.

Автомобилните превозвачи са превозвачи на две нива, способни да транспортират няколко превозни средства едновременно.

Хидравличният манипулатор изпълнява функциите на камион и кран. Уредът може да превозва превозни средства и отпадъци, останали след инцидент. Хидравличният манипулатор превозва автомобили във всякакво състояние.

При евакуация на повредено превозно средство превозвачът трябва да има пълномощно, съставено от собственика на превозното средство. Документът на установения формуляр се попълва на място. Той е валиден за предписания период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *