Пътна помощ във Враца

Имате нужда от пътна помощ във Враца

Пътна помощ във Враца. Топ качество на пътната помощ на ниски цени. Доверете се на професионалисите в бранша с над 10 години опит.

Предоставяме услугите на авто електротехник, монтаж на полеви гуми, отваряне на автомобили, зареждане на бензин и други. Нашата техническа служба за пътна помощ във Враца работи денонощно и тръгва в рамките на 30 минути след обаждането.

Осигуряваме постоянна поддръжка на шофьорите: не е необходимо да се справяте сами с непредвидени инциденти, специалистите ще ви помогнат с това. Ще спестите силите си и пътуването ви ще продължи.

Телефон на пътна помощ във Враца

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ във Враца

Цена за репатриране във Враца

Пътна помощ във Враца
Пътна помощ във Враца

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ във Враца

РАБОТИМ 24 ЧАСА / ДЕНОНОЩНО
Нашият сервиз за сняма на гуми на място работи денонощно. Може да изглежда нереалистично, но специалистите винаги отиват на мястото на произшествието, за да окажат необходимата подкрепа. Разбира се, просто трябва да се свържете с диспечера и след няколко минути ще пристигне професионалист, готов да възстанови колата без забавяне.

Мобилен сервиз във Враца 

Почти всеки шофьор неведнъж е попадал в неприятна ситуация на пътя, когато е необходимо да се подмени или поправи колело на превозно средство, а под ръка не е имало инструмент или резервна гума. В такива случаи нашият монтаж на полеви гуми ще бъде най-доброто решение на вашия проблем.

Мобилното монтиране на гуми е нова услуга на нашата компания, която се изисква от много шофьори. Кой каза, че можете да се подготвите за всяка ситуация? Има случаи, когато наблизо няма бензиностанция и на пътя се пробиват няколко колела наведнъж. В такава ситуация става необходимо спешно да посетите специалист на място.

Автодиагностика – диагностика на място във Враца 

Ако има повреда на пътя, най-вероятно тя може да бъде отстранена на място. Това означава, че не е нужно да се обаждате на теглещ автомобил, да транспортирате колата до мястото на ремонт и да чакате да бъде ремонтиран.

Може да се поръча услуга за пътна помощ, която ще бъде по-бърза и евтина. Бригадирът ще направи ремонт и вие ще продължите да шофирате.

Ако гумата е спукана или трябва да смените гумата, по-добре е да се свържете с нас. Да, някои хора смятат, че е по-лесно да се обадят на някои от приятелите си, за да могат да помогнат за справяне с проблема.

Това обаче не винаги е възможно и е малко вероятно да искате да притеснявате някого през нощта. Разполагаме с достатъчно ресурси, за да премахнем всякакви трудности, които са ви накарали да страдате от проблеми на пътя.

Обадете ни се и ние ще ви изпратим специалист, който бързо ще коригира ситуацията или ще диагностицира и докладва за съществуващи проблеми.

Подаване на ток във Враца 

Доставка на гориво във Враца 

Смяна на спукана гума във Враца 

Полевият монтаж на гуми във Враца работи отдавна, но само нашата компания го е превърнала в професионален сервиз. За да направим това, трябваше леко да променим основните принципи, които гарантират най-добрите ползи. Поради това всеки наш клиент многократно иска помощ, знаейки къде точно ще осигури необходимата подкрепа.

Първото предимство е отново денонощен график и посещение на сайта за 30 минути. Ще разрешим проблема на място, без да се налага да стигаме до работилницата. В същото време специалистите работят с абсолютно всички машини, следователно тежък камион вече може да бъде възстановен без никакви проблеми, след като прекара няколко минути в разговор с диспечера.

Второто предимство е професионализмът на персонала. Ние бързо извършваме всяка необходима работа, по-специално смяна на нископрофилни гуми. Преди това шофьорите трябваше да поръчат теглещ камион, за да стигнат до най-близкия сервиз, но сега това вече не е необходимо. Специалистът ще бъде там само след половин час.

Евтина пътна помощ във Враца


Когато е необходима спешна помощ, има няколко начина за комуникация. Обикновено изпращаме екип на място, но също така ще бъде възможно да се свържете с диспечера по телефона повторно. Това елиминира всякакви трудности и неприятни закъснения.

Освен това нашите цени за мобилен монтаж на гуми приятно изненадват всички шофьори. Те могат спокойно да поискат подкрепа, за да могат по-късно спокойно да продължат да се движат.

Не мислете, че е много по-лесно да стигнете до най-близката работилница, това ще доведе до катастрофална загуба на време, което може да се използва според планирания график. В никакъв случай няма да създадем проблеми, като извършим необходимата работа точно на пътя.

Когато колелото падне или се спука гумя, някои хора доста се стресират и плашат. Нашата компания работи не само в града, но и в региона, така че всеки може да поиска помощ в критична ситуация.

Трябва само да наберете телефонния номер, така че след половин час да бъде свършена необходимата работа.

Освен това няма да се налага да плащате огромни суми за тях, както често се случва, ние предлагаме доста разумни цени, които приятно изненадват многобройни клиенти както на леки, така и на камиони, които са изправени пред неочаквани проблеми на пътя.

 

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *