Пътна помощ във Видин

Имате нужда от пътна помощ във Видин?

Професионална пътна помощ във Видин. Автомеханиците предоставят квалифицирана помощ не само в автосервизите и специализираните центрове. Често се изисква пътна помощ. За съжаление дори и сега извънредните ситуации поради пътни инциденти и внезапни повреди не са необичайни.

Ние осигуряваме поддръжка за шофьорите във всяка ситуация, включително точно на пътя, след инцидент или внезапна неизправност. Ако имате някакви съмнения относно това дали можете да шофирате кола, на ваше разположение е 24-часова пътна помощ. Обадете ни се при всяка ситуация и ние ще ви посъветваме за необходимостта от напускане на майстор.

Телефон на пътна помощ във Видин

Цена на пътна помощ във Видин

Цената се определя на база услугата и дали е през деня или нощта. Понякога още с първото обаждане може да се костатира проблема, докато друг път се иска идване на място преглед от механик и вече може да се каже как ще се отстрани проблема и колко би струвало това.

Пътна помощ във Видин
Пътна помощ във Видин

Цена за репатриране във Видин

Цената е х лв на км

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

  • Денонощна помощ по пътищата на Видин и района;
  • нашите полеви екипи работят денонощно всеки ден, ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината;
  • 2 мобилни екипа и повече дежурят всеки ден;
  • достъпни цени, крайните разходи за работа зависят от техния обем и сложност;
  • гаранция за всички видове работа;
  • поради наличието на голям брой мобилни екипи, ние гарантираме пристигането на специалисти в рамките на 15-30 минути;
  • индивидуален подход, фокус върху клиента.

Денонощна пътна помощ във Видин

Висококвалифицирани специалисти от нашия сервиз предоставят техническа помощ от следния тип: отваряне на врати; стартиране на двигателя; подмяна на колела; доставка на гориво; евакуация на превозни средства; ремонт на окачване; ремонт на спирачната система; настройка на запалителната система; настройка на инжекционната система; ремонт и настройка на горивната система.

Мобилен сервиз във Видин 

Ние предлагаме квалифицирани видове работа, свързани с отстраняване на неизправност на автомобила на мястото на повредата, както и евакуацията на автомобила до мястото на стационарен ремонт. Освен това нашата евакуационна служба извършва евакуация на превозни средства на територията на града и региона

Автодиагностика – диагностика на място във Видин 

За ремонт на автомобили на мястото на повредавинаги ще бъде по-ниска от цената на същия ремонт в сервиз, защото не е нужно да транспортирате колата никъде, което само по себе си е скъпо удоволствие.

Също така, вашето време ще бъде спестено и значително, тъй като самите наши специалисти се интересуват от отстраняване на повредата възможно най-скоро.

Нашите специалисти няма да се опитват да ви налагат ненужна диагностика или допълнителни услуги, а ясно ще се фокусират върху конкретен проблем и начини за решаването му. Не е необходимо да се приспособявате към работния график на бензиностанцията и да шофирате до другия край на града за кола.

Освен това, преди да закарате колата си до сервиз, помислете за това, че дълго време няма да можете да се движите на колела.

Доставка на гориво във Видин

Правилното решение в случай на проблеми с вашия автомобил е да се обадите на нашия оператор, по време на което ще опишете накратко проблема и ще посочите местоположението си. Нашите техници ще пристигнат със специални превозни средства и бързо ще оправят колата ви.

Ако по някаква причина не успеят – сложна повреда или необходимост от разглобяване на автомобила един по един – те ще предложаттранспорт или теглене на автомобил и помагат за доставянето на вашето превозно средство, където пожелаете.

Тръгваме по всяко време на денонощието до всички квартали във Видин. Мобилен, висококачествен, с индивидуален подход към всеки собственик на автомобил и всяко превозно средство. В същото време гарантираме, че нашите ремонтни дейности на място ще бъдат също толкова ефективни, колкото в сервиза, но много по-бързо.

Подаване на ток на паднал акумулатор във Видин 

Напълно безопасно е да стартирате акумулатора със специално стартово устройство. Няма да има внезапни скокове на напрежение, къси съединения и двигателят ще стартира за секунди, независимо от степента на разреждане на акумулатора.

Ще стартираме всяка кола с изтощена батерия, независимо къде се намирате или колко зле е разреден акумулатора.

Доставка на гориво във Видин

Смяна на гума във Видин 

Проверка на кола преди покупка във Видин 

Евтина пътна помощ във Видин

Дългогодишният практически опит на услугата доказва, че повечето технически повреди на автомобила могат да бъдат отстранени точно на пътя. Това не само драстично намалява престоя на превозното средство, но също така намалява финансовите разходи на собственика на автомобила, тъй като няма междинна процедура – евакуация до сервиза.

Превозните средства на нашата служба за техническа помощ са оборудвани със специално оборудване и инструменти, необходими за диагностика на неизправността и отстраняването й. А също така механиците разполагат с достатъчен списък с резервни части, необходими за подмяна. Tова ни позволява да правим услугата на народни цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *