Пътна помощ във Велико Търново

Имам нужда от пътна помощ във Велико Търново

Пътна помощ във Велико Търново. Фирмата ни работи денонощно, без почивки и почивни дни, така че в рамките на 30-40 минути след свързване с нашите специалисти ще бъде на място. Разбира се, ситуациите могат да възникнат по различен начин, следователно, ако нашата линейка разполага с всичко необходимо за отстраняване на повредата, ремонтът няма да отнеме повече от час.

Но ако проблемът е много повече, отколкото изглежда, нашите специалисти ще ви помогнат да доставите колата си до специализирана работилница с помощта на теглещ камион, който също работи 24 часа в денонощието.

Телефон на пътна помощ във Велико Търново

Цена на пътна помощ във Велико Търново

Разходи и предизвикателство
За да поръчате обаждане на електротехник и да разберете цената на услугата, можете да ни се обадите и диспечерът ще ви посъветва за услугите и цените на нашата компания. Всички цени са фиксирани и няма да се променят след приключване на ремонта.

Пътна помощ във Велико Търново
Пътна помощ във Велико Търново

Цена за репатриране във Велико Търново

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Най-честите „пътни“ повреди Авто електротехник на мястото на повредата
В случай, че вашите осветителни тела са се повредили, генераторът се е повредил, вратите са задръстени, батерията е изтощена и спешно трябва да пушите колата, трябва незабавно да се обадите на специалист по посещение.

След точна диагноза автомобилният електротехник ще може да каже точно коя електрическа / електронна система има повреда или късо съединение. Само след провеждане на точна диагноза, капитанът пристъпва към отстраняване на повреди и ремонт на отделни системи.

Частен специалист на място


По всяко време може да се изисква квалифицирана пътна помощ. Обаждайки се на посещаващ частен специалист, шофьорът получава редица предимства, като например:

  • 24/7 пътна помощ;
  • Спестяването на пари, помагането на частен собственик е много по-евтино от крайпътните бензиностанции;
  • Бързо и висококачествено обслужване;
  • Модерно оборудване и цялото необходимо оборудване;
  • Помощ за ремонт на всякакъв тип автомобили и марки;
  • Висококачествена работа с последваща гаранция за работа.

Денонощна пътна помощ във Велико Търново

Представете си, че повредата се е случила късно през нощта или извън населено място.

Какво да правя тогава?

Най-добрият вариант е да се свържете с техническа помощ.

Защо?

Практиката показва, че най-често повреда може да бъде отстранена точно на пистата. В този случай не е нужно да се обаждате на теглещ автомобил или да карате колата до автосервиз. Това значително ще ви спести пари и ще намали престоя на автомобила.

Оборудването, използвано от специалистите на нашата компания, разполага с цялото необходимо оборудване за диагностика на машината и бързо отстраняване на неизправността. Нашата компания предоставя техническа помощ денонощно.

Автодиагностика – диагностика на място във Велико Търново 

Ползи
Служителите на нашата компания са висококвалифицирани специалисти, които обичат работата си. Благодарение на своите знания, те са компетентни в решаването на всеки проблем: доставка на гориво, смяна на колела, зареждане на батерията, деактивиране и ремонт на аларма, премахване на устройство против кражба, ремонт и настройка на горивната система на автомобила и много други.

Също така, нашата компания осигурява техническа помощ на камиони денонощно. За поддръжката на голямо оборудване, нашата компания разполага с механици, специализирани в ремонта на такива превозни средства.

Освен това има цялото необходимо оборудване за ремонта на всеки камион, включително натоварен, с трал или ремарке. Всеки автомобил от нашата компания, който се обади, е автосервиз на колела, в арсенала на който има всичко необходимо за осигуряване на ремонт в пътни условия.

Мобилен сервиз във Велико Търново 

Всяко заявление се обработва своевременно и специалистите ще ви посетят след няколко минути. Познаването на града и кратките маршрути ви позволява бързо да се озовете на мястото на повреда, дори в час пик. На място специалист ще извърши диагностика, ако е необходимо, и ще ви информира какъв е проблемът и какво е необходимо за отстраняването му.

Ако нещо се е случило с колата ви на пътя и не знаете какво да правите по-нататък, не се нервирайте. Свържете се с нашата компания по всяко време на деня и ние ще намерим бързо решение на проблем с всякаква сложност.

Подаване на ток във Велико Търново 

Доставка на гориво във Велико Търново 

Доставка на гориво като допълнителна услуга
Струва си да се отбележи, че често в случай на неизправност в таблото, водачът може да не помни, че му остава малко бензин в резервоара. Поради лични проблеми такива неща често се забравят, така че проблемът в обществото далеч не е рядък.

Така изглеждаше, какво да направя, ако колата спря дълбоко на магистралата, а наблизо просто няма бензиностанции? Частен електротехник може да помогне с проблема, тъй като извършва доставката на гориво .

Авто електротехник е лице, което е призовано да помогне на водача при всяка ситуация на пътя и това изобщо не трябва да е свързано с електричеството на автомобила. Ако автомобилът внезапно остане без гориво, частен техник може да го вдигне, за да може колата да продължи да се движи.

Ако проблемът е възникнал поради неработещо табло, веднага след доставката капитанът може да диагностицира автомобила и да отстрани проблема.

Смяна на гума във Велико Търново 

Проверка на кола преди покупка във Велико Търново 

Евтина пътна помощ и автоелектротехник във Велико Търново

Сам по себе си автоелектрикът може да извърши много работа, свързана с автомобили. Най-често може да се наложи помощ, ако има някакви проблеми на пътя. В този случай частен техник може бързо да пристигне, където и да е колата.

Само си представете какво точно може да се случи на пътя:

  • фаровете спряха да работят;
  • таблото не се включва;
  • колата няма да запали;
  • вратите не се отварят.


Автомобилният електротехник пътува във всяка посока, което е много важно в голям град. Много е трудно да изчакате или дори да се обадите на капитана, ако колата е спряла някъде в покрайнините на града, но ако се касае за частен майстор, тогава такъв специалист винаги е готов да дойде и да помогне, той е постоянно в контакт!

В автомобила има много различни електронни системи, някои от тях могат да се повредят. Не е изненада, че фаровете или таблото от време на време спират да работят. Това е резултат от неефективна диагностика или липсата й изобщо.

Ето защо авто електротехникът осигурява професионална висококачествена диагностика на всички проблеми, за да открие както съществуващи проблеми, така и тези, които ще възникнат в бъдеще, за да ги предотврати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *