Пътна помощ в Търговище

Спешна пътна помощ в Търговище

Пътна помощ в Търговище. Ако имате проблеми и колата ви е спряла на пътя, тогава нашата техническа помощ на пътя бързо ще ви помогне! Разполагаме с цялото необходимо оборудване, било то диагностика на автомобил или спешна подмяна на пробита гума. Нашите майстори имат богат опит в автосервиза, така че бързо и професионално ще решат всички възникнали проблеми.

Телефон на пътна помощ в Търговище

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в Търговище

Цената зависи от предоставяната услуга, много често можете да попитате още по телефона когато знаете от какво имате нужда и как искате да ви помогне нашият екип. Но и в много случай след идване на екип на мястото и констатиране на проблема, тогава може да се даде по-реалистична и приблизителна цена.

Пътна помощ в Търговище
Пътна помощ в Търговище

Цена за репатриране в Търговище

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

От много години работим в областта на евакуацията на автомобили и знаем голям брой нюанси, които могат да се срещнат при товарене на автомобили на платформа. От срещнатите трудности:

  • повреда или липса на прикачни устройства за теглене;
  • малък просвет, който не позволява да се евакуира автомобил по стандартен начин;
  • сериозни повреди, при които превозното средство може да бъде натоварено само с товарен кран.

Когато се обаждате на теглещ камион, кажете ни марката и модела на автомобила, степента на повреда и ние определено ще подберем оборудването, което да реши проблема ви във всеки случай.

Денонощна пътна помощ в Търговище

Автомеханик на пътя


Досаден звук при спиране на автомобил? Или спирането не върви както бихме искали? Техническите проблеми със спирачните накладки и спирачните дискове, които не са коригирани навреме, могат да доведат до ужасни последици. За съжаление дисковете и накладките се износват доста бързо и трябва да бъдат заменени.

Нашите майстори бързо ще дойдат до изхода, ще извършат висококачествена диагностика и след това ще подменят спирачните накладки и дисковете. Работим с чужди и местни автомобили от всякакви марки.

Мобилен сервиз в Търговище

Тегленето на кола ще помогне в случаите, когато колата е в канавка, а наблизо няма човек, който би могъл да ви помогне. Нашите специалисти незабавно идват на помощ, на специално оборудвани превозни средства – с (лебедка), и внимателно и точно изваждат колата ви от канавка, блато или други проблеми.

Ние действаме професионално и в съответствие с правилата за движение, спазваме всички условия за безопасно теглене на вашия автомобил и живота ви:

Имаме необходимата дължина на кабела от 4 до 5 метра, съчетана със светлоотразителни предупредителни знамена;
Нашите шофьори имат шофьорски стаж от 8 години;
Внимателно теглим колата ви, максимално разрешената скорост е до 50 км / ч, а по магистралата 40 км / ч.

Автодиагностика – диагностика на място в Търговище

Цялостна и денонощна компютърна диагностика на автомобил на пътя. Разполагаме с най-доброто оборудване за бърза и 100% точна автодиагностика.

Нашите техници, при откриване на проблеми, в 80% от случаите ще могат да възстановят колата ви направо на пътя! Това трябва да се помни, ако внезапно сте спрели и решите да извикате евакуатор. Най-добре е първо да се опитате да поправите автомобила, без да прибягвате до спешни мерки.

Подаване на ток и зареждане на акумулатор в Търговище

Презареждането на акумулатора на автомобил е процедура, от която всеки собственик на кола рано или късно ще се нуждае. Ако акумулатора е изтощена, колата няма да запали. Има няколко решения на проблема.

Например можете да си купите нов акумулатор или да помолите други автомобилисти за помощ. В първия случай ще отделите време в търсене на устройство и ненужни разходи. Сега собствениците на автомобили не са склонни да помагат на колегите си в беда, страхувайки се, че бордовата система на колата им може да се провали, а самите те ще се окажат в ситуация, когато трябва да пуснат изтощен акумулатор на изхода.

Презареждане на акумулатора – решение на всички проблеми
Ако сте изправени пред проблем с изтощен акумулатор – предлагаме да се свържете с нас за помощ! Не губете време, тъй като винаги не е достатъчно.

Всичко, което трябва да направите, за да стартирате спешно акумулатора, е да ни се обадите! Пускането на разреден акумулатор по пътя е друга услуга, която нашите специалисти ще ви предоставят, както се казва, доставка до дома. Да, напълно е възможно да стартирате акумулатора на автомобила на удобно за вас място и в подходящо време.

Доставка на гориво в Търговище

Смяна на гуми в Търговище

Монтаж на полеви гуми: предимства и предимства на услугата

Удобство Клиентът се освобождава от необходимостта да чака на опашка, да губи време: майсторите с оборудването ще се приберат у дома, в гаража на клиента и ще извършат работата възможно най-бързо. Работата се поръчва предварително, възможно е и спешно обаждане (цената на последната опция ще се увеличи).

Високо качество на работа Монтажът на полеви гуми на професионално ниво се отличава с присъствието на дългогодишни опитни майстори, модерно оборудване, добри инструменти за диагностика и ремонт. Резултатите от работата се потвърждават с писмена гаранция.

Възможност за денонощно обаждане на капитана. Мобилният монтаж на гуми в Търговище е готов да предоставя висококачествена услуга 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Възможността да се обадите на специалисти по пътя Обаждането на теглещ автомобил в случай на порязвания, пробиви, изпразване на гумата на автомобила не е задължително, трябва да се обадите на службата, като поръчате услугите на мобилен монтаж на гуми.
Ниска цена на услугите Достъпни цени, без големи ценови надценки.

Проверка на кола преди покупка в Търговище

Евтина пътна помощ в Търговище

Фирмите, които заместват каучука, напоследък придобиха голяма популярност и това се улеснява от редица положителни причини. Например, когато използвате услуга за гуми на пътя, не е необходимо да стоите на постоянни опашки, но можете просто да поръчате смяна на гума, освен това да изберете място, ден и дори час, когато е удобно за клиента.

Цената на такава услуга не надвишава значително цената в стационарните магазини за гуми, което също е предимство за много шофьори. Друг плюс е възможността да се използва монтаж на гуми в аварийни ситуации. Много по-лесно е да се обадите на специалист, който да смени колело точно на пътя, отколкото да поръчате теглещ камион и чак тогава да откарате колата на стационарен сервиз.

Както можете да видите, когато използвате монтаж на гуми на пътя , има много положителни качества, но тук си струва да запомните някои правила. На първо място, когато поръчвате услуга, трябва да обсъдите с диспечера повикването на специалисти, подмяната на колела и всички други работи, които са включени в общите разходи за поръчката.

Също така е важно да кажете на диспечера за наличието на гума за смяната, в противен случай специалистите ще дойдат с комплект колела. Между другото, ако няма гума, можете да я закупите, като поръчате от диспечера, като посочите марката и предпочитанията. Цената на комплекта не се различава много от цената на автомобилния пазар.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *