Пътна помощ в Стара Загора

Имам нужда от пътна помощ в Стара Загора

Пътна помощ в Стара Загора. Пътните инциденти и извънредните ситуации на пътя са много чести. Ако автомобилът ви е в инцидент, има пробито колело или някакъв друг проблем, можете да се свържете с нашата евакуационна компания за помощ.

Само от нас можете да поръчате надежден спешен евакуатор на толкова достъпна цена, а качеството на предоставяните услуги ще зарадва дори взискателен потребител

Телефон на пътна помощ в Стара Загора

Цена на пътна помощ в Стара Загора

За да се възползвате от всички предимства на сътрудничеството с нас, просто трябва да се обадите в нашия офис, ако е необходимо, да информирате мениджъра за случилия се проблем, вашето местоположение и модела на вашия автомобил.

Пътна помощ в Стара Загора
Пътна помощ в Стара Загора

След като уточни всички необходими подробности, нашият служител ще ви изпрати нашето специално оборудване, което успешно и бързо ще реши всички ваши проблеми.

Цена за репатриране в Стара Загора

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Ако имате нужда от евтин частен теглещ камион, тогава най-добрият вариант би бил да се свържете с нашата компания за помощ, създадена специално за организиране на евакуацията на превозните средства на клиентите по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата.

Основната цел на нашата работа е да предоставим на всички възможността да поръчат евтин евакуатор, който ще пристигне на всяко място, от което се нуждае клиентът, за много кратко време.

Денонощна пътна помощ в Стара Загора

В момента поръчката на евтин висококачествен и надежден евакуатор е доста трудна задача. Въпреки това, имайки значителен опит в предоставянето на такива услуги, нашата компания ви предоставя възможността да получите такова оборудване на ваше разположение на намалени разходи.

В същото време, въпреки достъпните цени за услугите на нашата компания за всички, качеството на извършената от нашите специалисти работа винаги напълно задоволява нуждите и на най-взискателните клиенти.

Ето защо нашата компания никога не липсва на клиенти. Всеки може да се присъедини към броя на нашите редовни клиенти – трябва само да поръчате нашите услуги веднъж, като се уверите в тяхното най-високо качество и наличност, за да останете с нас завинаги.

Мобилен сервиз в Стара Загора

Работейки с нас, вие получавате прекрасна възможност евтино и много бързо да организирате доставката на дефектното си превозно средство до автосервиз, където ще му бъде предоставена цялата необходима помощ.

Освен това можем не само да осигурим евакуацията на автомобила, но и да го извадим предварително от канавка, снежна преспи или яма

При поръчка на нашите услуги получавате бързо напускане на специално оборудване до посоченото от вас място, независимо от времето на деня и метеорологичните условия. В същото време ние гарантираме високото качество на всички предоставени услуги и пълната безопасност на вашето превозно средство по време на експлоатацията му.

Всичко това, заедно с достъпни цени, предоставя на нашата услуга широка популярност сред местните собственици на автомобили.

Автодиагностика – диагностика на място в Стара Загора

Нашата компания не само предоставя услуги за евакуация на всички видове превозни средства и специално оборудване, но също така осигурява денонощна техническа помощ на пътя. Нашите превозни средства са оборудвани с необходимото оборудване за извършване на ремонтни дейности по пътищата. Готови сме да направим на полето:

  • стартиране на двигателя от външен източник;
  • подмяна на колела;
  • отваряне на вратите на автомобила, отваряне на капака и багажника;
  • деактивиране на алармата;
  • отстраняване от блокери;
  • отстраняване от паркинга;
  • доставка на гориво.

Техническата помощ на пътя ще позволи на собственика на превозното средство да продължи пътуването след отстраняване на неизправността директно на пътя, без да посещава стационарен сервиз. Гарантираната техническа помощ на нашата компания се извършва по всяко време на денонощието.

Подаване на ток в Стара Загора

Доставка на гориво в Стара Загора

Смяна на гума в Стара Загора

Проверка на кола преди покупка в Стара Загора

Евтина пътна помощ в Стара Загора

Какво да правим в случай на злополука?
Действията на водач, станал участник в произшествие, трябва да се извършват съгласно принципа на приоритет и спешност. На първо място е необходимо да изключите двигателя и да не се движите от мястото на произшествието, въпреки убежденията на други участници в движението да разчистят коловоза и да не създават задръстване.

Не унищожавайте доказателства, които ще ви помогнат да възстановите пари за повредена кола със собствените си ръце. Не забравяйте да вземете координатите на хора, станали свидетели на вашата катастрофа. Запишете регистрационните табели и марки автомобили, които са се оказали на мястото на инцидента.

След това извикайте на място пътната полиция. Без да регистрирате злополука в този отдел, няма да можете да се свържете със застрахователната компания, за да получите застраховка.

Едва след това можете да се обадите на теглещ автомобил, за да евакуирате колата до най-близкия сервиз. Разбира се, ако колата ви е сериозно повредена при инцидент. В крайна сметка движението на повредено превозно средство може да доведе до сериозни щети.

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *