Пътна помощ София

Пътна помощ в София

Какво да направите, ако имате нужда от теглещ камион в София? Пътна помощ София, нашите професионалисти ще се погрижат за вас. Свържете се с нас на посоченият телефон за да можем да Ви помогнем. Вече и денонощна пътна помощ в София, имаме 4 камиона които да патролират из София град и София област.

Телефон: 0877 920 484

Някои шофьори вече са се сблъсквали с необходимостта да се обадят на теглещ камион. Но има и такива, които не знаят какво да правят в случай на авария или внезапна повреда. Нуждата от помощ възниква в различни случаи.

Пътна помощ София
Пътна помощ София

Колата може да влезе в канавка, да се озове в река или да затъне извън пътя. Излишно е да се споменава за многобройните пътни инциденти, които се случват всеки ден по пътищата.

Репатрак София

За да получите бърза помощ:

Обадете ни се и информирайте оператора за мястото на принудителното ви спиране. Бързо пристигаме навсякъде в София и предоставяме помощ в границите на града и извън него.
Разкажете ни подробно за естеството на щетите на вашия автомобил.

В зависимост от състоянието на каросерията, шасито и други проблеми, ние ще подберем и използваме необходимото оборудване в конкретна ситуация.

Репатрак в София на топ цени


Моля, кажете ни какъв вид транспорт имате. Начинът на натоварване и видът оборудване, което ще използваме, също зависи от тонажа и размерите. На свой ред това се отразява на разходите за обаждане на теглещ камион до район София.


Помолете оператора да изчисли предварителните разходи за услуги. Цената зависи не само от вида на автомобила, но и от разстоянието, на което трябва да извършите транспорта.
Важно е обаче да не изпадате в паника.

Техническа помощ на пътя в София

Ако решите да се обадите на теглещ камион в София, не трябва да се свързвате с няколко компании наведнъж. В противен случай няколко услуги ще ви се притекат на помощ.

Колата отдавна е престанала да бъде лукс или транспортно средство. В голям град той се превърна в неразделна част от живота ни. Но, както показва практиката, колата се разваля в най-неподходящия момент и може радикално да обърка всички планове.

Ако имате проблем с колата си, обадете се на специалист от нашата организация. Ние предлагаме пълна гама от услуги за пътна помощ в София.

Пътна помощ софия цени

Повече от десет години, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, нашите майстори са се притекли на помощ на автомобилистите при всякакви извънредни ситуации, от доставка на гориво до сериозни ремонти на двигателя на пътя. Затова не се колебайте да ни се обадите!

Например аварийни ситуации или внезапни повреди на превозните средства водят до необходимостта да се използват услугите на теглещ камион, в резултат на което не е възможно самостоятелно транспортиране на автомобил до най-близкия паркинг или автосервиз.

Евакуатор в София, бързо и на ниска цена

Ако се наложи денонощна поръчка на теглещ камион, трябва да се обърнете към записите си с данните за контакт на специализирани компании и да се обадите на най-подходящата. С диспечера трябва да се говори учтиво и спокойно, което често е трудно да се направи при спешни случаи.

Трябва да се помни, че вежливите клиенти често се срещат от диспечери, предоставящи най-високо качество на услугата. На въпросите на специалиста на компанията трябва да се отговори правилно, вярно и в пълно съответствие със съществуващата ситуация, което ще позволи на водача незабавно да предостави необходимата помощ и да осигури подходящия вид оборудване.

Евтина пътна помощ в София

След като предоставите на диспечера цялата необходима информация и посочите приблизителното време на пристигане на поръчаното оборудване за вас, трябва да се погрижите за изготвянето на документация за превозното средство, което ще бъде евакуирано и транспортирано, тъй като в противен случай транспортът просто ще бъде невъзможен . Също така, в някои ситуации, ако не искате да придружавате превозената кола до местоназначението, ще трябва да подпишете пълномощно на името на водача.

Колко бързо ще пристигне пътната помощ в София?


Обикновено времето за изчакване не надвишава един час, но всичко зависи от географското местоположение, в което водачът има проблеми. Колкото по-отдалечен е районът, толкова по-дълго ще отнеме на теглещ камион да стигне до счупена кола.

Собственикът на превозното средство трябва да има предвид, че цената на транспортните услуги за автомобила може да се промени нагоре, ако повредата настигне превозното средство в отдалечен район.цията с нас е безплатна и много проблеми могат да бъдат решени още в процеса на разговор по телефона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *