Пътна помощ в София Западен Парк

Спешна пътна помощ в София Западен Парк

Пътна помощ в София Западен Парк. Водачът, който седи зад волана, трябва да е подготвен за всякакви непредвидени ситуации. Включително изтощен акумулатор, спукана гума, ПТП, колата не може да запали и т.н.. Как да се справим с тази задача и какво трябва да направим, за да запалим колата? Нека да разберем. Изберете пътна помощ в София, за вашето спокойствие и сигурност.

Телефон на пътна помощ в София Западен Парк

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Западен Парк

Цената зависи от нужната услуга в момента, тя се различава от нуждите на клиента и проблемите на автомобила.

Пътна помощ в София Западен Парк
Пътна помощ в София Западен Парк

Цена за репатриране в София Западен Парк

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Защо колата няма да запали?
Има няколко причини за това:

  • неизправност в електрониката;
  • частично или пълно разреждане на батерията;
  • изчерпан живот на батерията;
  • минусови температури.
  • За да разберете основната причина, трябва да проверите искрата или състоянието на енергийната система.

Колкото и скъпа и качествена да е акумулаторанта батерията, тя има свой собствен експлоатационен живот. Може да се провали предсрочно, ако се използва неправилно.

Една от причините може да е неправилно свързване или повреда на генератора. Най-често е от студа. Друга често срещана практика са размерите (магнетофон, фарове), оставени включени през нощта.

След като разбрахте причината, поради която стартерът не стартира, трябва да действате!

Можете да проверите работата на батерията с помощта на тестер. Когато е напълно зареден, индикаторът ще показва 12,6-12,7 V. Ако е по-нисък, това е сигнал, че трябва да се „захрани“.

Проблемът със стартирането на автомобил след мразовита нощ засяга не само собствениците на най-старите автомобили. Как правилно да стартирате колата с помощта на джъмпери?

Денонощна пътна помощ в София Западен Парк

Монтаж на полеви гуми
След като нарекоха мобилния монтаж на гуми на пътно-спасителната служба ,,Здравей Евакуатор“, много собственици на автомобили стават наши редовни клиенти.

Това е наистина удобна услуга, която ви позволява да решавате спешни проблеми с минимална загуба на време, усилия и пари. Доверете ни се ние работим 24/7 за вас и вашите проблеми , денонощна пътна помощ в София.

Обхватът на услугите на екип от монтьори на гуми включва сезонна подмяна на гуми или бърз полеви ремонт на щанцовани, нарязани и други дефектни гуми, диагностика, балансиране, съхранение на извънсезонни гуми.

Мобилен сервиз в София Западен Парк

Пробитото колело на пътя е често срещан проблем, който не зависи от нивото на умения на водача. Следователно услугата за пътна помощ „Здравей, евакуатор“ е включила в списъка на своите услуги мобилно монтиране на гуми – като опция за спасяване на тези, които са лишени от възможността да стигнат до стационарната услуга за смяна на колела и не могат самостоятелно да сменят счупена гума.

Знак, че гумата е получила значителни повреди, може да бъде сигнал от сензор за налягане, който е оборудван с много съвременни модели автомобили, влошаване на управлението на превозното средство (превозното средство е изтеглено настрани), специфичен звук – пукане, ако гумата се спука при удар на остър предмет.

Автодиагностика – диагностика на място в София Западен Парк

Ако изпаднете в такава ситуация, препоръчваме незабавно да се обадите на сервиз за гуми на място, за да разрешите проблемите възможно най-бързо и с минимален дискомфорт.

Предимства на монтаж на гуми на мястото на повредата:

  • Това е удобно и ви позволява да се спасите от необходимостта сами да сменяте повредена гума.
  • Услугата се предоставя на високо професионално ниво – бързо и ефективно.
  • Ние ще донесем резервна гума със себе си, ако нямате резервна гума със себе си или ако нейното качество се съмнява. Нашият технопарк има гуми от всякакъв стандартен размер, включително тези за търговски и товарни превозни средства.
  • Услугата работи денонощно, така че не е нужно да стоите дълго на пътя със счупено колело.
  • Цената на услугата за монтаж на гуми на място е обективно достъпна.

Подаване на ток в София Западен Парк

Доставка на гориво в София Западен Парк

Смяна на спукана гума в София Западен Парк

Проверка на кола преди покупка в София Западен Парк

Евтина пътна помощ в София Западен Парк

Повече от 15 години нашата компания предоставя квалифицирана пътна помощ. Екип от професионалисти и личен автомобилен парк ни позволяват бързо да разрешим всички проблеми.

Като ни се обадите, можете да се обадите на теглещ камион в София за всякакъв вид оборудване. Нашите специалисти бързо ще пристигнат на мястото, независимо от времето на деня.

Ние предлагаме услуги за евакуация на автомобили в София 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата и празници. На нас са поверени превозите на ретро автомобили, спортни автомобили, леки автомобили от местно и чуждестранно производство, джипове, специално оборудване и моторни превозни средства.

Винаги, когато нещо се обърка, нашите професионалисти ще ви помогнат. Достатъчно е да наберете нашия номер посочен по-горе и пътна помощ ще пристигне възможно най-скоро.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *