Пътна помощ в София Възраждане

Спешна пътна помощ в София Възраждане

Пътна помощ в София Възраждане. Всеки ден собственици на автомобили от пътищата на София и региона се свързват с нашата служба с различни въпроси за техническа помощ на място.

Дългогодишният опит потвърждава, че повечето технически повреди на даден автомобил могат да бъдат елиминирани директно на пътя, което не само значително намалява престоя на превозното средство, но и намалява разходите на собственика на автомобила, тъй като няма нужда да се харчат за теглещ камион или дори автомобилна услуга.

Мобилният транспорт на нашата услуга е оборудван с необходимото оборудване и инструменти за диагностика на неизправност и нейното отстраняване. Възможно е търсене на резервни части, необходими за подмяна.


Телефон на пътна помощ в София Възраждане

Телефон: 0876 74 28 59

Цена на пътна помощ в София Възраждане

Цената зависи от необходимостта от дадената услуга и помощ която ние оказваме за вашият автомобил.

*Ценовата корекция е възможна поради времето и пътните условия.

** Разходите за пътуване до отдалечени райони на София и региона се изчисляват индивидуално.

Пътна помощ в София Възраждане
Пътна помощ в София Възраждане


Цена за репатриране в София Възраждане


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Списък на услугите за техническа помощ

Нашите възможности в района на Новосибирск ни позволяват да предоставим пълна гама от услуги за техническа помощ за собствениците на автомобили по пътищата:

 • Доставка на гориво и други технически течности;
 • Подмяна на гума на колата;
 • Незначителни ремонти на колела на пътя;
 • Зареждане на акумулатор;
 • Стартиране на двигателя от външен източник;
 • Премахване на устройства против кражба;
 • Деактивиране на имобилайзера;
 • Изключване и ремонт на аларма;
 • Отваряне на вратите на всякакви автомобили без повреди;
 • Ремонт на ключалка за запалване на автомобил;
 • Отваряне на багажника без повреди;
 • Отваряне на качулката без повреди;
 • Регулиране на системата за запалване;
 • Регулиране на инжекционната система;
 • Ремонт и настройка на горивната система; 
 • Диагностика на неизправност на автомобила;
 • Изваждане на колата от ями, канавки, резервоари;
 • Различни видове спасителни операции;
 • Акомпанимент на рали и други спортни събити

Денонощна пътна помощ в София Възраждане

Денонощният режим на работа гарантира в рамките на 30-40 минути пристигане на мястото на поръчката и започнете да предоставяте услуги за техническа помощ. Равномерното разпределение на специално оборудване в района на София ни позволява бързо да обслужваме голяма площ.
За да се обадите на специалистите за техническа помощ, достатъчно е да се обадите на диспечера, да посочите вашето местоположение, вида и размерите на превозното средство и състоянието му, както и мястото.


Мобилен сервиз в София Възраждане

През зимата, когато идват студове и вали сняг, много шофьори са принудени да решават нови проблеми с колата. Основният е стартирането на замръзнал двигател. В някои случаи двигателят не може да се стартира: след няколко неуспешни опита батерията се разрежда.

В резултат на това се изисква помощта на други собственици на автомобили или специалисти по автосервиз. Първият ще помогне за „запалване“ на двигателя от колата им, а вторият, в допълнение към това, ще може да ремонтира двигателя, ако се повреди.

Проблемите със стартирането на двигателя обикновено се появяват, когато термометърът падне до минус 15-20 градуса. Автомобил, който стои няколко часа при тази температура, изстива напълно.

Освен това, минусовите температури правят техническите течности в автомобила (масла) по-вискозни. На свой ред батерията, поради забавянето на химичните процеси, става по-малко енергоемка, тоест не произвежда ток в необходимия обем.

Автодиагностика – диагностика на място в София Възраждане

Ако колата е неподвижна, спукана гума може да се разпознае по външния му вид. Няколко фактора ще показват спукана гума по време на шофиране. Тези фактори включват необичаен шум, идващ отвън, влошено управление и намалена скорост. Трябва да се помни, че ако се е случило пробиване на едно от предните колела, тогава колата започва да се движи встрани.

В същото време, за да задържи колата на пътя, шофьорът е принуден да положи усилия. Пункцията на задните колела се обозначава с плъзгане в задната част на автомобила.

При първите признаци на повреда на спукана гума водачът първо трябва да се успокои и да не изпада в паника. След това трябва да изравните колата, доколкото е възможно. След това трябва да намалите темпото и да дръпнете настрани.


Подаване на ток в София Възраждане

Доставка на гориво в София Възраждане


Смяна на спукана гума в София Възраждане

Самата смяна на спукана гума е достатъчно лесно. Дори начинаещ автомобилен ентусиаст може да се справи с това. По-долу очертаваме основните стъпки за смяна на спукана гума.

Паркинг
Шофирането с пробита гума е опасно и рисковано. Първо, автомобил със спукана гума не се справя добре, което може да доведе до инцидент. На второ място, можете сериозно да деформирате джантите на колелата, както и да повредите други компоненти на автомобила.

Следователно, ако подозирате, че на автомобила е спукана гумата, първото нещо, което трябва да направите, е да се отбиете от пътя отстрани на пътя. Най-добре е да се спрете на равно и сухо място, далеч от преминаващите коли.

Колата трябва да е паркирана на ръчната спирачка. Ако машината е оборудвана с ръчна скоростна кутия, първата предавка е включена. Шофьорите на автомобили с „автоматичен“ лост трябва да бъдат настроени в положение „Паркиране“ (P).


Проверка на кола преди покупка в София Възраждане

Евтина пътна помощ в София Възраждане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *