Пътна помощ в София Враждебна

Спешна пътна помощ в София Враждебна

Пътна помощ в София Враждебна. Бравата на колата ви счупена ли е или сте загубили ключовете си? Без значение каква помощ ви е необходима при отваряне на колата, нашите специалисти са готови да я предоставят!

Майсторът ще пристигне в къщата, на мястото, в гаража, в София в рамките на 20-30 минути, работим денонощно, седем дни в седмицата. Занимаваме се с аварийно отваряне на автомобила повече от 10 години, работим компетентно и не увреждаме каросерията на автомобила, доверете се на нашата пътна помощ в София!

Телефон на пътна помощ в София Враждебна

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Враждебна

Цената зависи от предоставената от нас услуга и от вашите нужди, за повече информация се обадете на телефона.

Пътна помощ в София Враждебна
Пътна помощ в София Враждебна

Цена за репатриране в София Враждебна

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Зареждането на акумулатора на място в София

Акумулатора е автомобилен елемент, без който двигателят не може да се стартира. Почти всеки шофьор се е сблъсквал с проблема с изтощен акумулатор.Вземайки предвид работата в български условия, дори нов акумулатор не винаги дава 100% гаранция за безпроблемна работа.

Разрядът на акумулатора може да предизвика много фактори, това е: късо съединение към маса, неправилно инсталирана добавка. оборудване (обикновено 2 DIN магнетофон), дефектен генератор, дефектна аларма и просто оставен на фаровете.

Когато акумулатора е изтощен, е необходимо да се знае точната причина, в противен случай самовъзстановяването може да доведе до сложни ремонти и допълнителни разходи.

Денонощна пътна помощ в София Враждебна

Как да отворим вратите на автомобилите?
Ние ще отговорим на вашето обаждане и незабавно ще изпратим специалист на вашия адрес. Екипът ще пристигне в рамките на 20-30 минути.


Използваме модерен и професионален инструмент за отключване на ключалките за автомобили. В резултат на това ние не чупим или надраскваме каросерията на автомобила. Отварянето отнема 5-15 минути. Денонощна пътна помощ в София за вас и вашите проблеми на пътя!


Електрониката на автомобила остава непокътната след аварийно отключване и функционира както преди.

Мобилен сервиз в София Враждебна


Можете бързо да влезете в колата и тялото няма да се повреди.
5 причини да поръчате отваряне на автомобилни брави от нас:
Работим с ключалки на всички марки автомобили и всички видове алармени и заключващи устройства, независимо от производителя.


Ще пристигнем на място възможно най-скоро.
Нашите специалисти за аварийно освобождаване на врати работят коректно и не увреждат каросерията на автомобила.
Използваме най-модерното оборудване, а нашите специалисти имат поне 15 години опит.
Работим денонощно седем дни в седмицата.

Автодиагностика – диагностика на място в София Враждебна 


Мога ли сам да отворя вратите на колата?
По принцип можете сами да отворите вратите на автомобила, но последиците от подобно самодействие са сериозни и могат да ви ударят в джоба.

Опитът да отворите сами вратата на автомобила може да повреди каросерията на автомобила – тя ще се покрие с драскотини и вдлъбнатини, а също така има риск от счупване на страничното стъкло.


Освен това не насилвайте пътя си в колата през багажника – това може да се превърне в сериозен риск за здравето.


За всичко това се обадете на най-добрия майстор!
Специалистът за отключване на автомобил пристига в рамките на половин час, бързо отваря ключалката и не поврежда каросерията на автомобила

Подаване на ток и зареждане на акумулатор в София Враждебна

Стартиране на двигателя с изтощен акумулатор
Специалистите на нашата компания ще ви помогнат да установят точната причина за разреждането, да направят диагностика и да възстановят работата на акумулатора, ако крайният срок е дошъл, ще ви информират за подмяната му

Ще ви помогнем да изберете нов акумулатор въз основа на параметрите на автомобила, с последваща подмяна на старата.

Доста често възбуждането на акумулатора се случва в неподходящо време и на грешното място – това може да бъде паркинг в търговски център или, най-лошото, пуст участък от пътя. За да разрешите тази ситуация, трябва да поръчате услуга

Ниска цена на пътна помощ в София Враждебна

Зареждането на акумулатора на място
Специалистът ще стигне до посоченото място и ще извърши диагностика. Той ще проверява напрежението, дори когато акумулатора е изтощен повече от 50%, ще захранва акумулатора с помощта на специален източник на ток и ще стартира правилно двигателя.

След това отстранете точната причина за неизправността, на която е седнала акумулатора, проверете изправността на генератора и други компоненти на автомобила.

Акумулатора може да бъде напълно заредена от 2 до 24 часа.

Доставка на гориво в София Враждебна

Смяна на спукана гума в София Враждебна

Проверка на кола преди покупка в София Враждебна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *