Пътна помощ в София Витоша

Спешна пътна помощ в София Витоша

Пътна помощ в София Витоша. Статистиката за пътните инциденти не се подобрява. Камион за теглене на магистралата може да бъде полезен дори за опитен шофьор с опит. Твърде много външни фактори и малко време за вземане на правилното решение. 

Професионалните услуги в извънредна ситуация изглеждат най-доброто решение. Най-честата причина, когато се налага евакуация, са произшествия с различна тежест.

В квартал Витоша в София, ние предлагаме надеждна пътна помощ, осигурявайки бързо и професионално решение на всяка ситуация по пътя в случай на авария или неизправност на вашия автомобил.

Телефон на пътна помощ в София Витоша

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Витоша


Цените съответстват на реалността. Всеки човек иска да получи това, което иска евтино, и в същото време очаква, че проблемът му ще бъде решен квалифицирано. Ние прецизно контролираме цените за евакуация и свързаните с тях дейности, нашите професионалисти от пътна помощ, ще се отзоват и помогнат.

Разчитаме на пазарните цени и средната цена на километър, затова казваме с увереност, че нашите предложения са подходящи за всеки автомобилен ентусиаст, изпаднал в трудна ситуация.

Пътна помощ в София Витоша
Пътна помощ в София Витоша


Сигурно и официално. Голям брой шофьори избират да се обадят на нашата компания. Ние сме лицензиран превозвач, затова работим стриктно съгласно договора и съгласно ценовата листа.

Не отлагаме, изключваме поскъпването на услугата, гарантираме безопасността на транспортирането и безопасността на повредения автомобил. Всяка услуга е на разположение. Ще изпълняваме работа без участието на собственика чрез пълномощник. При нас е удобно и лесно!


Цена за репатриране в София Витоша

Нощно обаждане


Нощната евакуация, която се изисква спешно и спешно, се оценява от други компании на половината от цената на дневна евакуация. Правим фиксирана допълнителна такса за нощно обаждане.

По този начин, цената на такова повикване не зависи по никакъв начин от крайните разходи за евакуация, т.е. от вида на превозното средство, теглото, разстоянието и сложността на ситуацията.


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Защо услугите на компанията са достъпни за всички?
Цената за извикване на евакуатор се формира от няколко позиции, върху които работим, за да стане услугата печеливша за клиента:

  • изпълняваме много поръчки на ден – разпръскване на оборудване във всички райони на града, бърза доставка на теглещ камион, денонощна работа;
  • ние обслужваме автомобили навреме – намаляваме престоя на оборудването, намаляваме броя на повредите в града;


Наемаме само опитни служители – бързо натоварване, без непреодолима сила, добро познаване на града.

Денонощна пътна помощ в София Витоша

Най-често инцитентите на пътя се провокират от :

  • Умора и невнимание на водача
  • Неизправност на кормилната система
  • Неизправност на спирачката
  • Трудни условия на шофиране: мъглявина, валежи, заледяване на пътя


Поръчването на оборудване за евакуация и специалисти за отстраняване на последствията от пътни инциденти не изглежда като нещо нереализуемо. По-скоро, напротив – той е за решаване на пътни проблеми на място и веднага. Теглещ камион 7-24 в град София извършва своите дейности редовно и е готов незабавно да започне да решава трудностите на шофьорите.

Мобилен сервиз в София Витоша

Какви предложения прави нашата служба за евакуация на шофьорите?
Осигуряваме денонощна пътна помощ. На разположение е опитна диспечерска служба за получаване на заявления за теглещ камион. Можете да ни се обадите през нощта, на почивка или от място далеч от центъра.

Компанията разполага с постоянно безплатни автомобили и дежурни камиони, така че проблемите ви ще бъдат решени незабавно.

Автодиагностика – диагностика на място в София Витоша


Целият регион на София без ограничения. Специални превозни средства ще бъдат доставени, ако е необходимо, дори до отдалечен участък от пътя. Цената ще бъде малко по-висока, но все пак по-ниска от тази на местните превозвачи. Депата, разположени в различни райони на Софийска област, ни позволяват да доставяме специални превозни средства до всяко населено място и да го правим бързо.


Подаване на ток в София Витоша

Доставка на гориво в София Витоша


Смяна на спукана гума в София Витоша

Монтажът на гуми за камиони извън площадката набира популярност в големите градове поради голямото търсене на мобилна техническа помощ на пътя.

Не винаги е удобно и възможно да посетите сервиза, така че шофьорите използват услугите в по-удобна форма, особено след като те са на разположение и се изискват редовно. Например монтаж на гуми, надуване на колелата или балансиране.

Град София е много показателен пример в това отношение.


Проверка на кола преди покупка в София Витоша

Евтина пътна помощ в София Витоша

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *