Пътна помощ в София Студентски град

Сшешна пътна помощ в София Студентски град

Пътна помощ в София Студентски град. Колата не е лукс, а средство за придвижване.“ Тази поговорка в България става все по-вярна. В края на краищата днес колите се купуват не само, за да подчертаят техния статус, но и за да изпълняват общи ежедневни задачи: водят децата на училище, правят ежедневни покупки на хранителни стоки в магазина, карат се на работа и се връщат у дома.

Следователно здравето на автомобила за собственика е много важен аспект. Нито един механизъм, особено такъв сложен като автомобил, не е имунизиран срещу повреди. И най-често повреди се случват в най-неподходящото време, например, точно на пътя.

Всеки елемент може да се повреди, двигателят да спре или акумулаторът да се разреди, колелото да се сплеска или пробие. В такива случаи водачът започва активно да търси някой, който може да предостави техническа помощ на пътя в

Телефон на пътна помощ в София Студентски град

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Студентски град

Цената зависи от предоставянатана услуга на базата на констатиран проблем от страна на водача или от механик на пътната помощ.

Пътна помощ в София Студентски град
Пътна помощ в София Студентски град

Цена за репатриране в София Студентски град

Пътна помощ на трети страни може да се изисква от всеки водач. Най-често такава помощ се изисква, когато автомобилът не работи и трябва да бъде доставен за ремонт до сервиз (SRT). Автомобилът може да бъде доставен до желания адрес чрез извикване на теглещ автомобил или чрез теглене с друго превозно средство.

Тегленето отдавна се счита за евтин и ефективен начин за придвижване на автомобили и камиони. Но този метод изисква спазване на определени правила, опит в тегленето и прилагането на мерки за безопасност.

По-долу ще разгледаме основните методи за транспортиране на автомобил и нормативните документи, регулиращи тези методи, както и ще дадем практически съвети, като използваме това теглене на автомобил ще бъде възможно най-безопасно и много ефективно.

Опитните автомобилни ентусиасти знаят, че автомобилът може да се развали в най-неподходящия момент. Повечето трудности възникват, ако това се случи на пътя, когато колата спира точно на пътното платно.

Теглене на автомобил в София

В този случай дефектната кола трябва да бъде отстранена възможно най-скоро от пътното платно, така че другите участници в движението да не създават препятствия. Най-добре е да направите това чрез теглене, като използвате един от трите най-често използвани на практика метода.

  • Теглене на автомобил на гъвкава теглич;
  • Теглене на кола на твърда теглич;
  • Теглене на автомобил с частичното му натоварване.


Най-често срещаният начин за теглене на дефектна кола е да се премести колата с помощта на мек (плат) кабел. Такъв гъвкав кабел, като правило, лежи в багажника на почти всеки шофьор, тъй като това „устройство“ е включено в задължителния комплект на автомобилист заедно с пожарогасител и комплект за първа помощ.

По-рядко се използва твърда теглич, тъй като това изисква метална конструкция, която е закрепена поне на две места: теглещо превозно средство и теглено превозно средство. Третият вариант е теглене на камион.


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

По-възрастните собственици на автомобили все още помнят времената, когато пътната помощ в случай на повреда на автомобила може да бъде получена от други участници в движението.

Самите шофьори предложиха помощта си, когато видяха счупена кола. Помогнаха за смяна на спукана гума, споделяха бензин, теглиха повредена кола. Днес ситуацията по пътищата се е променила към по-лошо: собствениците на автомобили започнаха да оказват по-малко помощ на други шофьори, бързайки за бизнеса си. Затова решихме да създадем услуга за пътна помощ.

В София и региона, където автомобилният парк се увеличава всеки ден, подобна услуга стана много популярна и необходима. Сега нашата компания предоставя автомобилна помощ от всякакво ниво на сложност точно на пътя.

Денонощна пътна помощ в София Студентски град


Мобилен сервиз в София Студентски град

В случай на повреда на автомобил на пътя, шофьорите започват трескаво да търсят изход, докато се опитват да решат какво е най-добре да направят: незабавно да се обадят на теглещ автомобил, да се опитат сами да отстранят повредата или да се свържат с автопомощната служба.

Препоръчваме Ви първо да се свържете с нашия диспечер. Той ще даде квалифициран съвет и при необходимост ще се свърже с автомеханик. В този случай собственикът на автомобила ще получи изчерпателен отговор дали си струва да закара колата в сервиз или неизправността може да бъде отстранена на място.

Автодиагностика – диагностика на място в София Студентски град

Когато се свързвате с услугата за автопомощ, трябва да запомните, че нашите специалисти са наистина висококвалифицирани и опитни. Те са в състояние да разрешат почти всеки проблем с дефектна кола.

Но за да може пътната помощ да бъде предоставена възможно най-скоро, препоръчваме да съобщите всички нюанси в разговор с диспечера: опитахте ли се да отстраните проблема сами, обърнахте ли се към друга служба за техническа помощ и дойде ли техният специалист.

И ще бъдем много благодарни на клиенти, които знаят колко е важно времето, и затова сами докладват за анулирането на поръчката.


Подаване на ток в София Студентски град

Как да запаля кола. Прости съвети
Когато акумулатора на колата е изтощен, е много трудно да я стартирате без помощ. Така нареченото осветление позволява проблемът да бъде решен: колата стартира от акумулатора на друга кола. Този процес изисква само два проводника и познаване на основните етапи на „запалването“.

Ако не спазвате стриктната последователност от действия, когато колата се стартира от акумулатора на друга кола, тогава можете да разреждате батериите на две коли наведнъж.


Доставка на гориво в София Студентски град

В ритъма на съвременен град собственикът на автомобил може да забрави много неща. Можеше да кара няколко хиляди на „ново“ масло, да отложи смяната на амортисьора до уикенда и да си спомни след две седмици, или, дръзко, да зарежда колата. За съжаление автомобилите с двигатели с вътрешно горене не могат да се движат по въздух. 

А ненавременното зареждане с гориво заплашва неприятно аварийно спиране, както обикновено, далеч от бензиностанцията. Ще можете да зареждате с гориво автотехническата помощ. Ние ще доведем толкова, колкото вие кажете. При желание можете дори да смените моторното масло

Смяна на спукана гума в София Студентски град

Умението за смяна на колело на автомобил никога няма да бъде излишно. В крайна сметка всичко може да се случи с кола на пътя. Освен това пробиването на колело най-често вече се възприема като безобиден инцидент. Ето защо собствениците на автомобили се стремят да овладеят науката за самообмен на колелата. Освен това, след натрупване на подходящ опит и разполагане на необходимия инструмент в багажника, процедурата за смяна на колело отнема от 10 до 15 минути.


Проверка на кола преди покупка в София Студентски град

Евтина пътна помощ в Студентски град

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *