Пътна помощ в София Славия

Спешна пътна помощ в София Славия

Пътна помощ в София Славия. За съжаление, условията на експлоатация на автомобила, и особено нашите пътища, понякога оставят много да се желае – в най-неподходящия момент може да се получи пробиване или повреда на гумата на автомобила, има чести случаи на вандализъм по отношение на гумите на превозните средства.

Телефон на пътна помощ в София Славия

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Славия

Цената зависи от много фактори и необходимостта от предоставяната услуга.

Цена за репатриране в София Славия

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Превозното средство за пътна помощ, оборудвано със специални устройства за смяна, надуване на колела или лек ремонт на гуми, е оптималното решение, което ви спестява време.

Пътна помощ в София Славия
Пътна помощ в София Славия

Механичен шофьор ще извърши лек ремонт на гумите на вашия автомобил, ако гумите са повредени в зоната на протектора. Ако повредата или пробивът на колелото попадне в контактния участък и отворът в протектора не надвишава 5 мм , тогава ремонтът се извършва с помощта на сбруя. Разгледайте и пътна помощ в Сандански и региона, работим за Кулата, Петрич и Северна Гърция.

Денонощна пътна помощ в София Славия

В случай на повреда на страничната повърхност на гумата или ако размерът на отвора е повече от 6 мм , ремонтът не се извършва, тъй като този метод се счита за опасен, препоръчва се да се смени колелото.

Ако е необходимо, ние ще доставим необходимите резервни части, или гума, или просто ще извършим напомпване на гумите на вашия автомобил. Когато се свързвате с нас, няма да е необходимо да търсите услуга, която може да реши проблема. Една добра статия за нашата работа в пътна помощ в Перник.

Мобилен сервиз в София Славия

В този случай се изключва рискът от повреда на диска или окачването поради спукана гума. Колата ви ще остане непокътната и ще можете да продължите да шофирате безпрепятствено.

Добри практики при спукана гума

Почти всеки водач веднага ще забележи пробиване на колелото: автомобилът започва да се движи встрани, има чужд шум. В случай, че забележите някой от тези знаци, трябва да спрете колата и да включите алармата.

Много ентусиасти на автомобилите обаче се губят и допускат грешки, които водят до пътни инциденти.

Автодиагностика – диагностика на място в София Славия 

При първите признаци на пробита гума трябва:

  • Запази спокойствие. Дори и да закъснеете за някъде, анулирайте делото за следващия час. Бързането и излишъкът на адреналин могат да се превърнат в сериозни неприятности както за вас, така и за колата.
  • Не се опитвайте да спрете на първо място, което се натъкне – маневри и резки движения са изключени в случай на пробито колело. Придвижете се плавно от лентата към рамото и активирайте предупредителната лампа.
  • Излезте от колата и огледайте колата. Не се надявайте, че можете да отстраните неизправността с помощта на средства, закупени на първата бензиностанция – това не е така. Необходимо е да се извика техническа помощ с достатъчна компетентност за бързо и ефективно отстраняване на щетите.

Проучете и различната гледна точка за вашият проблем в пътна помощ в Разлог.

Подаване на ток в София Славия

Ефективност
Трябва само да направите едно обаждане и нашите специалисти ще дойдат, за да поправят или подменят повредената гума навсякъде в София. В този случай не губите време за самостоятелно отстраняване на повредата, не рискувате да сгрешите по време на монтажа на резервното колело.

Ефективност
Резултатът не зависи от сложността на пътните условия, вида на повредата и времето, необходимо за ремонт – той винаги е на постоянно високо ниво. Можете да се свържете с нас със задача от всякакво естество: от отстраняване на незначителни повреди до пълна подмяна на колелото

Съответствие с техническите разпоредби
Богат опит в работата с превозни средства от различни типове каросерии, клас и архитектура ни позволява да отделим подмяната или ремонта на колело от конкретен модел автомобил като отделен набор от дейности. Ние гарантираме на нашите клиенти пълното запазване на експлоатационните характеристики на автомобила. Развитието на пътна помощ в Монтана не е за пренебрегване на базата на нуждата от технически екип на пътя.

Смяна на спукана гума в София Славия

Производственост
Автомобилът за техническа помощ е оборудван с цялото необходимо оборудване. Нашите специалисти разполагат не само с първични средства за техническа помощ, но и с редица съвременни консумативи. Това гарантира не само бързи, но и висококачествени ремонти.

Удобство
Услугите за техническа помощ се предоставят навсякъде. Можете да се свържете със специалистите на нашата служба за техническа помощ от офиса или извън града, на магистралата или в търговския център. Ще извършим подмяна и ремонт, независимо от сложността на пътните условия.

Доставка на гориво в София Славия

Проверка на кола преди покупка в София Славия

Евтина пътна помощ в София Славия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *