Пътна помощ в София Симеоново

Спешна пътна помощ в София Симеоново

Пътна помощ в София Симеоново. Ако вашата кола, мотоциклет или друго превозно средство се намира в София и региона и по някаква причина не стартира или отказва да шофира, тогава в този случай не е необходимо незабавно да се обадите на камион за теглене и да ги транспортирате до сервиз.


Телефон на пътна помощ в София Симеоново

Телефон: 0877 920 484

Никой шофьор не може да бъде сигурен, че няма непредвидени ситуации, които периодично възникват със собствениците на автомобили по пътищата на София.

Неблагоприятни метеорологични условия, случайни повреди на автомобила, загуба на ключове – никой не е застрахован от това. Да останеш сам с проблем далеч от дома е страховито предизвикателство, дори за опитен шофьор. Изходът от тази ситуация е техническата помощ на пътя .

Цена на пътна помощ в София Симеоново

Разходите за помощ при излизане от кола са достъпни за повечето собственици на автомобили. Спестеното време струва много повече.

Пътна помощ в София Симеоново
Пътна помощ в София Симеоново

Точната цена ще бъде посочена едва след като проблемът бъде идентифициран. По телефона можете да кажете на служителите най-общо какво се е случило с колата ви, да опишете естеството на получените щети, така че професионалистите да вземат необходимите инструменти и оборудване за техническа помощ със себе си на повикване.

Цената зависи от много фактори:

 • Степента на повреда на превозното средство;
 • Естеството на разбивката;
 • Време, отделено за отстраняване на откритите нарушения и обслужване на клиенти;
 • Местоположението на автомобила (колкото по-далеч се намира автомобилът, толкова по-висока ще бъде цената на услугите);


Необходимостта от използване на теглеща кола в София, обаждане на спешни служби и предоставяне допълнителни услуги за евакуация…


Цена за репатриране в София Симеоново

Цената се определя на базата на нуждата от помощ и предоставяната услуга, ако шофьора успее да констатира проблема, ако не можете да разберете какво не е наред с автомобила, е необходимо след преглед от техника на място, да се види какво не работи както трябва и тогава ще може да се даде конкретна цена за услугата.


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Предимства от получаването на техническа помощ на място:

 • бързо решение на възникнали проблеми;
 • търсене на истинските причини за повреда;
 • бърз отговор на обаждания на клиенти;
 • възможността за решаване на много проблеми с автомобил, когато наблизо няма автосервиз;
 • предоставяне на цялостни услуги дори през нощта и извън града.


Бъдете предпазливи и винаги разполагайте с документи, доказващи вашата самоличност и правото да шофирате с вас. Препоръчително е да разберете предварително няколко телефонни номера на компаниите (въведете ги в бележника си), които предоставят услуги за автосервиз по пътя, за да използвате автотехническата помощ на професионалисти в случай на непредвидена ситуация.

Денонощна пътна помощ в София Симеоново

Тази услуга вече се предлага от много компании, чиито служители са готови да отидат на мястото на инцидента веднага след обаждането на клиента и да предложат своите професионални услуги. Пътната помощ може да ви спести много свободно време, особено ако бързате и не можете сами да се справите с проблемите.

Не трябва да разчитате само на силните си страни, защото е невъзможно да се предскаже какво може да се случи утре на пътя. А молбата за помощ от преминаващи шофьори, както и дълго стоене на магистралата, дори може да бъде животозастрашаваща.

Мобилен сервиз в София Симеоново

Как правилата за движение предписват правилно теглене на кола?

Тегленето на автомобил предполага спазване на редица правила, прилагането на които свежда до минимум появата на извънредна ситуация на пътя. По-специално при транспортиране на машината с влекач трябва да бъдат изпълнени следните условия:

 • Тегленето на камион се извършва чрез гъвкаво или твърдо съединение – водачът трябва да е седнал зад волана на дефектен автомобил. Изключение: твърда теглич осигурява движението на тегленото превозно средство ясно по траекторията на теглещото превозно средство;
 • На неизправната машина алармената система трябва да работи, т.е. да бъде включена. Когато е тъмно на улицата или лоша видимост на пътя поради метеорологични условия (мъгла, дъжд), паркиращите светлини се включват допълнително върху счупената кола;
 • При теглене допустимата максимална скорост на движение е ограничена до 50 км / ч;
 • Между счупена кола и теглещо превозно средство допустимият обхват е от 4 до 6 метра.


Автодиагностика – диагностика на място в София Симеоново

Трябва да започнете да шофирате счупено превозно средство, като проверите надеждността на всички теглещи приспособления и състоянието на теглещия кабел. Има и няколко изисквания за самия кабел. Това е най-живият цвят и наличието на отразяващи елементи. Това позволява на другите участници в движението да виждат теглещия кабел отдалеч.


Подаване на ток в София Симеоново

На тегления автомобил запалването трябва да бъде включено, в противен случай се задейства функцията за заключване на волана. Трябва да започнете плавно, като избягвате внезапни дръпвания и внезапни спирки. В този случай трябва да се следи напрежението на кабела. В процеса на движение трябва да избягвате активно участие в пътния трафик: възстановяване от ред на ред, изпреварване и т.н. За целта се препоръчва да се движите близо до пътя, без да пречите на движението.

Повечето шофьори са искрено сигурни, че автомобил, оборудван с автоматична скоростна кутия (автоматична скоростна кутия, „автоматична“) не може да бъде теглен. Всъщност няма такова ограничение. Почти всяко превозно средство може да бъде теглено. И няма значение с какво е оборудван: „механика“ или „автоматик“. Трябва обаче да се отбележи, че не се препоръчва да се превозва автомобил с автоматична скоростна кутия с влекач на разстояние повече от 50 километра. Възможно е да се използва автомобил с „автоматик“ като теглещо превозно средство само ако производителят изрично е посочил това в инструкциите за експлоатация.


Доставка на гориво в София Симеоново


Смяна на спукана гума в София Симеоново


Проверка на кола преди покупка в София Симеоново

Евтина пътна помощ в София Симеоново

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *