Пътна помощ в София Редута

Спешна пътна помощ в София Редута

Пътна помощ в София Редута. Източване на гориво на бензиностанцията. В повечето случаи повикването на технически екип за източване на горивото се извършва на бензиностанцията (точно там, където е налято).

Но не е задължително виновникът в тази ситуация и съответно нашите клиенти са служителите на бензиностанции, често самите собственици на автомобили, защото никой не е имунизиран от грешки.


Нашата услуга предоставя услуги за източване на гориво и ние приемаме заявки както за еднократна услуга, така и за постоянна (със сключване на договор). Имаме гъвкава система за отстъпки и стимули за редовни клиенти. Вижте още от работата ни в пътна помощ в Перник!

Телефон на пътна помощ в София Редута

Телефон: 0877 920 484 

Цена на пътна помощ в София Редута

Цената на пътната помощ зависи от предоставяната услуга, мястото, разстоянието, автомобила, тонажа и доста други характеристики, дали е нужно само да се отремонтира нещо на място, извозване или смяна на части и автосервиз.

Пътна помощ в София Редута
Пътна помощ в София Редута

Цена за репатриране в София Редута

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Редута

Последиците от погрешно налято гориво
Най-неприятните последици от неправилно налитото гориво са основен ремонт или покупка на двигателя. Но нека не говорим за най-лошото, подобни ситуации са изключително редки и все пак трябва да се опитаме да доведем двигателя до такова състояние. Разгледайте и статията за пътна помощ в Благоевград на нашите колеги!

Мобилен сервиз в София Редута


Всъщност неприятностите не са толкова ужасни, но те са изпълнени и с някои разходи, така че ако вие или служителите на бензиностанцията смесихте горивото и по грешка напълнихте друго, не се отчайвайте. Основното нещо! Не стартирайте колата и дори не включвайте запалването !!!

По този начин ще избегнете много проблеми и ще намалите до минимум гореописания комплекс от работи и мерки за аварийно изпускане на гориво до 1-2 произведения, което, разбира се, ще повлияе на цената на услугите. И след това се обадете на нашата служба и ние винаги ще ви помогнем от тази или всяка друга ситуация.

Автодиагностика – диагностика на място в София Редута

При спешни случаи винаги можете да подадете заявление за доставка на бензин или дизелово гориво и скоро кола от нашата служба за пътна помощ ще пристигне при вас и бригадирът ще зареди колата ви. Според статистиката на нашата служба за пътна помощ услугата спешна доставка на гориво до автомобила е една от най-популярните. Може да видите и статията за пътна помощ в Петрич, Кулата и Северна Гърция!

Доставка на гориво в София Редута

Нашите техници ще могат да зареждат колата ви на път:
доставка на бензин или дизелово гориво 5-20 литра;
спешно освобождаване и доставка на бензин в Москва от 15 минути.;
зареждане с гориво (бензин или дизелово гориво);
стартиране на двигателя
Какво се случва, ако колата се зарежда с гориво и двигателят не стартира?

За бензинови автомобили – оставащото гориво в резервоара трябва да надвишава нивото на тръбата на горивната помпа; има доста чести случаи, когато сензорът за гориво все още не е свършил, но колата стои на наклон и двигателят няма да стартира.

Подаване на ток в София Редута

Грешки на бордовия компютър – много често на екрана на бордовия компютър се показват числата на оставащия пробег от 20..30 км, шофьорът спокойно кара, а колата изведнъж спира.

Но помислете сами, дори 20-30 км от останалата част при среден разход на градски бензин от 10-15 литра на 100 км, това са само 2-3 литра гориво в резервоара … – най-малкото покачване или излизане и вие сте в средата на пътя в застояла кола. Повече подробности и в публикацията за пътна помощ в Бургас!

Разпадане на бензиновата помпа – много често след продължителна работа на бензиновата помпа „на сухо“, т.е. при редовно шофиране с празен резервоар за гориво (по-малко от 25% от горивото) той се разваля, в такива случаи предлагаме да се обадите на автосервиз, който да замени електрическата горивна помпа (тук всичко зависи от дизайна на вашата кола – на някои превозни средства горивната помпа се сменя само с отстраняване резервоар за гориво)

Евтина пътна помощ в София Редута

Дизелови автомобили – тук всичко е малко по-сложно поради особеностите на енергийната система, а обикновено зареждане с дизелово гориво понякога не е достатъчно, работата е там, че горивната система на дизелов двигател няма електрическа помпа в резервоара и ако дизеловото гориво свърши

Системата може да стане въздушна – образуват се въздушни брави, които дори не позволяват на новозареденото гориво да достигне до горивната помпа (инжекционна помпа), инсталирана на двигателя. Вижте също и пътна помощ в Русе!

В такива случаи може да се наложи понякога да евакуирате автомобила до стационарен автомобилен сервиз, за ​​да обезвъздушите горивната система, понякога е възможно да обезвъздушите горивната система на дизелов двигател в пътни условия, но всичко зависи от дизайна на вашата кола.

Смяна на спукана гума в София Редута

Проверка на кола преди покупка в София Редута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *