Пътна помощ в София Подуяне

Спешна пътна помощ в София Подуяне

Пътна помощ в София Подуяне. Нито една кола не може да бъде 100% застрахована срещу повреда на който и да е механизъм в нея. И това може да се случи навсякъде, включително когато сте някъде на пътя на която и да е част от пътя.

Често има случаи, когато самата повреда е проста и няма абсолютно никаква нужда да транспортирате колата до автосервизен пункт, за да я поправите. В този случай отлично решение би била такава услуга като пътна помощ за мобилни автомобили.

Телефон на пътна помощ в София Подуяне

Телефон:0877 920 484

 

Цена на пътна помощ в София Подуяне

Цената зависи от предоставената услуга, ако знаете какво искате като услуга и от какво имате нужда може да бъдете консултирани още по телефона. В повече случаи нашият технически екип след като прецени на място от какво имате нужда може да даде по реална и конкретна цена за услугата. Прочетете също и пътна помощ в Перник!

Пътна помощ в София Подуяне
Пътна помощ в София Подуяне

Цена за репатриране в София Подуяне


Ако се нуждаете от спешна техническа помощ по пътя в София или друг по-малък град на Софийска област, можете да се свържете с нашата компания от 08:00 до 00:00 часа.

Висококвалифицирани автомеханици възможно най-скоро ще пристигнат на мястото, където стои автомобилът ви в резултат на повреда, бързо ще диагностицират и открият причината за повредата, както и ще извършат необходимите ремонти или подмяна на части, които не работят. Вижте и публикацията за пътна помощ в Благоевград!

Службата за пътна помощ, оставяйки повикването, разполага със всички необходими инструменти за бързо и най-важното качествено извършване на ремонт на автомобили на място.

Какво включва пътната помощ в София и Софийска област?
Когато говорят за предоставяне на спешна пътна помощ в София, може да се има предвид много широк списък от възможни видове помощ и услуги:

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

 • подмяна на колела;
 • доставка и зареждане с гориво;
 • презареждане на акумулаторна батерия;
 • подмяна и сушене на свещи и др.


Цялостна, максимално пълна и най-важното, квалифицирана помощ при решаване на всякакви въпроси, свързани с ремонти на автомобили на пътя, ще ви бъде предложена от автомеханиците на фирма „Влекач“.

Независимо на кой участък от пътя на Софийска област колата ви се е повредила, в резултат на което не можете да продължите да шофирате, както и по кое време на деня това се е случило, можете спокойно да се обадите на компанията ни. Още в статия за пътна помощ в Петрич, Кулата и Северна Гърция.

Денонощна пътна помощ в София Подуяне

Отивайки на дълго пътуване, до дачата, на посещение или просто тръгвайки по ежедневен маршрут на работа, ние разчитаме на нашия железен кон. Ние вярваме, че той няма да ни подведе. Но понякога се случват различни неочаквани ситуации.

Метеорологичните условия, човешкият фактор, простото невнимание или забрава понякога водят до неочаквани и неприятни резултати. И тук, на всеки път, автотехническата помощ ще се втурне към вас.

Мобилен сервиз в София Подуяне

Защо се нуждаете от спешна пътна помощ?
Помислете за предимствата на спешната пътна помощ:

Не е нужно да решавате проблема сами. Достатъчно е да наберете номер и опитен диспечер ще ви изпрати екип от специалисти.


24 часа в денонощието, т.е. денонощно екип от опитни майстори е готов да ви помогне.
Не е нужно да карате колата си никъде: диагностиката и малките ремонти ще бъдат извършени бързо и ефективно на място. Разгледайте статията за пътна помощ в Разлог!


Нашите специалисти извършват диагностика на автомобила с най-модерното оборудване.


Пътната помощ е доставка и подмяна на необходимите части на място.
Опитни специалисти ще отстранят неизправността на място, ще дадат съвети за по-нататъшната експлоатация на машината.

Автодиагностика – диагностика на място в София Подуяне


Мобилната пътна помощ включва много операции:

 • стартиране на двигателя;
 • компютърна диагностика на двигателя на автомобила;
 • диагностика на моторно масло, отстраняване на неизправности;
 • отключване и ремонт на ключалката за запалване;
 • премахване на ключалката от колелата;
 • изходен монтаж на гуми;
 • деактивиране на алармата (напускане на електротехник);
 • отваряне на вратите на автомобила без повреди (отворете капака, багажника);
 • деактивиране на имобилайзера (напускане на авто електротехника);
 • доставка на бензин.


ЗАЩО НИЕ?
В нашата епоха, когато все по-често можете да видите прелестни дами, които карат автомобил, 24-часовата услуга за автомобилна помощ става все по-актуална. Пред всеки човек, който поне веднъж се е озовал сам с дефектна кола, винаги е възниквал въпросът: дали да се обади на частен майстор или да се свърже с компания? Вижте още в публикацията пътна помощ в Бургас!

Какви са предимствата на предоставянето на техническа помощ специално от нашата компания?

Подаване на ток в София Подуяне

 • Голям екип, който ни позволява да ви предоставяме услуги денонощно.
 • Компетентни диспечери, които въз основа на проблема, който описвате, могат точно да определят степента на повреда и да изпратят правилните хора при вас.
 • Голям автопарк от специално оборудване с различни посоки и възможности, което ни позволява да бъдем мобилни и във възможно най-кратки срокове да започнем да ви предоставяме спешна помощ на пътя
 • Гаранция за извършената от нас работа.


Денонощната пътна помощ включва лесни ремонти: презареждане на батерията, отваряне на автомобила, подаване на гориво, смяна на колело и др. Такива ремонти обикновено отнемат не повече от 1 час. Комплексен ремонт, от 2 часа или повече.

Евтината помощ за мобилни автомобили на пътя винаги се извършва от професионални автомеханици, автоелектрици. Нашите специалисти могат да направят доста сложен, цялостен ремонт. Статията ни пътна помощ в Ямбол е доста подробна!

Доставка на гориво в София Подуяне

Обадете ни се, ще бъдете приятно изненадани от цените. Вашето обаждане ще бъде прието от компетентен и учтив диспечер. Ще бъдете изумени от скоростта и качеството на предоставяната ви услуга.

Помощта за мобилни превозни средства е предназначена да улесни живота на шофьорите. Но не винаги е възможно да се отстрани повредата на място. С минимална вероятност от невъзможност за решаване на проблема на място, ще ви бъде предоставена възможност да изведете колата си на теглещ автомобил на нашата компания.

Смяна на спукана гума в София Подуяне

Евтина пътна помощ в София Подуяне

Целта на нашата работа е обективно да оценим мащаба на повредата, бързо да я премахнем и да предоставим пътна помощ евтино, но с високо качество. Такова високо качесто има и в пътна помощ в Шумен!

Автотехническата помощ на пътя е най-изгодното решение за отстраняване на повредите на автомобилите в сравнение с евакуацията и ремонта в сервиз. Нашите специалисти са винаги готови да се притекат на помощ, да окажат морална подкрепа и да дадат добри съвети. Ние работим във ваша полза и дългия живот на вашата кола.

Проверка на кола преди покупка в София Подуяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *