Пътна помощ в София Павлово

Спешна пътна помощ в София Павлово

Пътна помощ в София Павлово. Колата спря на пътя и не знаете какво да правите? Евакуацията до автомобилна услуга е дълга и скъпа, зареждането на акумулатора от друга кола не е безопасно или никой не спира. Услугата – бързо зареждане на автомобилния акумулатор на място – е това, което ще реши проблема ви!

Бърза помощ със спрял двигател
Компанията ни презарежда автомобилните акумулатори в София и Софийският регион. Ние ще помогнем независимо от причините за разреждането: продължителна работа на фарове, музикален плейър, аларма.

Телефон на пътна помощ в София Павлово

Телефон: 0876 74 28 59

Цена на пътна помощ в София Павлово

Цената зависи от предоставяната услуга. Различните нужди и проблеми изискват понякога дори и по специфични решения от нашият технически екип, на база на различни параметри и услуги се определя и цената. Разгледайте и пътна помощ в Перник!

Пътна помощ в София Павлово
Пътна помощ в София Павлово

Като цяло цената може да се зададе в началото още при телефонният разговор, но не е изключено при посещение и констатация на проблема цената да се промени на база на решението, което ще се предостави в мометна на анализа.

Цена за репатриране в София Павлово

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Мобилен сервиз в София Павлово

Колата ви не може да запали двигателя ? Изчерпва ли се акумулатора Вив движение? Колата ви постоянно ли спира? Разберете истинската причина и стартирайте изтощеният акумулатор, нашият центъра за техническа помощ на пътя ще Ви помогне.

Решавайте проблемите с акумулатора ефективно и бързо.
Служителите на нашата компания предоставят денонощно квалифицирана помощ на шофьорите на пътя . Директно на мястото на повредата, капитанът определя във всеки случай как да стартира напълно изтощен акумулатор. Вижте и пътна помощ в Кулата, Северна Гърция.

Ние незабавно отиваме на помощ, дори когато акумулатора ви свърши през зимата, в студено време, защото знаем, че при такива условия всяка минута е ценна.

Денонощна пътна помощ в София Павлово

Нашите предимства са, че работим:

  • Качествено – за нас работят опитни специалисти;
  • Бързо – акумулатора се зарежда за няколко минути;
  • Достъпно – работим без почивки и почивни дни;
  • Евтино – цената на услугата зависи от степента на сложност и обема на работа, при зареждането на акумулатора.


Самостоятелно стартиране на двигателя или професионална помощ
Стартирането на двигателя без идентифициране на истинската причина за проблема може да доведе до техническа повреда и да повреди електрическата система на автомобила.

Опитен електротехник ще може да определи защо акумулатора се изтощава бързо и често и да отстрани проблема. Професионалният подход с използването на съвременно диагностично устройство за изтощен акумулатор ще предотврати появата на подобна ситуация в близко бъдеще. Повече и в публикацията за пътна помощ в Разлог!

Автодиагностика – диагностика на място в София Павлово

Доставка на висококачествена услуга. В нашата работа ние вземаме предвид вида на автомобила, характеристиките на устройството за съхранение, степента на разреждане на устройството.


Висока скорост на работа. Акумулатора се зарежда, без да го изваждате в рамките на 5 – 10 минути.

Подаване на ток в София Павлово


Наличност на услугата. Работим денонощно, зареждаме батерии през зимата, независимо от метеорологичните условия.

Приемлива цена. Разходите за презареждане на автомобила се изчисляват въз основа на местоположението на автомобила.

Доставка на гориво в София Павлово


Самостоятелно или извикване на специалист?
Презареждането на акумулатора от друго превозно средство изисква известни умения и предпазни мерки.

Трябва да се вземат предвид характеристиките и капацитета на двата блока, необходимо е да се провери качеството на изолацията и монтажа на клемите. Непрезареждането може да доведе до пълна повреда на двата акумулатора. Бъдете внимателни на пътя! Вижте и пътна помощ в Ямбол!

Смяна на спукана гума в София Павлово

Проверка на кола преди покупка в София Павлово

Евтина пътна помощ в София Павлово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *