Пътна помощ в София Овча Купел

Спешна пътна помощ в София Овча Купел

Пътна помощ в София Овча Купел. Съвременният ритъм на живот води до невнимание и хронична умора. След натоварен ден решихте да напълните резервоара за гориво, но случайно объркахте бутоните на бензиностанцията. В резултат на това вместо висококачествен 95 имате резервоар за дизел или 92 бензина.

Подобна неприятност може да се случи не само по вина на водача, но и по грешка на служителя на бензиностанцията. Не се отчайвайте, служителите на фирма ни ще ви помогнат да коригирате ситуацията.

Телефон на пътна помощ в София Овча Купел

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Овча Купел

Цената зависи от нужната услуга, която трябва да се предостави в този момент за вашият автомобил. По телефона може да се даде само примерна цена тъй като след констатация на екипа и техническата намеса върху автомобила, може да се определи проблема и решението от което се нуждаете. Разгледайте и пътна помощ в Перник!

Пътна помощ в София Овча Купел
Пътна помощ в София Овча Купел

Цената на услугата за аварийно разреждане на гориво зависи от марката на автомобила и координатите на местоположението му.

Денонощна пътна помощ в София Овча Купел

Гориво при грешка, какво да направя?
Не само начинаещ, но и опитен собственик на автомобил може да обърка вида гориво, което трябва да се налее.

Основното нещо, което трябва да запомните, е, че в този случай е строго забранено стартирането на колата. Докато горивната помпа не подаде гориво към системата, ситуацията е поправима, в противен случай – здравей, основен ремонт.

Можете сами да източите погрешно налитото гориво, но имайте предвид, че ще трябва да отделите много време, плюс интериора и вие самите ще ухаете на бензин. Друг вариант е да намерите теглещ камион и да отидете на автосервиз. Вижте и публикацията пътна помощ в Кулата, Северна Гърция! В този случай също ще трябва да губите време, да плащате за транспортиране на автомобила и за източване на гориво.

Мобилен сервиз в София Овча Купел

Искате ли допълнителни неприятности и нямате много време? Обадете се на центъра за пътна помощ и нашите специалисти ще пристигнат навсякъде в София и региона за кратко време и ще източат горивото от резервоара.

Характеристики на източване на гориво
Беше доста лесно да се източи гориво от бензиновия резервоар на съветска кола, като имаше маркуч и контейнер. За съжаление старите методи не са подходящи за чужди автомобили. С

ъвременните автомобили са оборудвани със специална система за безопасност, която предпазва от изтичане на гориво. Автомеханиците на фирма ни разполагат със специално оборудване и опит в извършването на този вид работа, поради което за минути ще източат горивото от резервоара.

Можем да източваме гориво директно на бензиностанция или другаде. Ако наблизо няма бензиностанция и нямате кутия с подходящ бензин, можете да използвате допълнителната услуга „Доставка на гориво“ от нашия център за техническа помощ. Прочетете също и за пътна помощ в Ямбол!

Автодиагностика – диагностика на място в София Овча Купел

Авто електротехник осигурява координирана работа на важни системи на автомобила. Дори малки електрически повреди могат да доведат до сериозни повреди, а понякога и до самозапалване на превозните средства. Следните неизправности могат да бъдат резултат от електрическа неизправност в машината.

  • неизправност при стартиране на двигателя;
  • пълно разреждане на акумулатора;
  • самоблокиране на имобилайзера в някои превозни средства;
  • проблеми в стартера.


Ако откриете някой от изброените признаци на повреда, трябва незабавно да се свържете със специалист.

Цена за репатриране в София Овча Купел

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Напоследък са чести случаите, когато собствениците на автомобили не могат да отворят своя собствена кола. Това може да се дължи на следните проблеми.

  • аларма за автоматично заключване;
  • счупване или блокиране на ключалки при загряване на автомобила или ремонт на акумулатора;
  • опит за проникване в кола от похитител;
  • изгубен или счупен ключ.


Съвременните системи за кражба на автомобили често провокират подобни извънредни ситуации. Всеки от тези проблеми изисква деликатен подход и бързо решение. Още една добра тема и публикация, пътна помощ в Пловдив!

Спешно отваряне на автомобили от всички марки
Аварийно отваряне на брави е една от услугите, предоставяни от сервизният ни център. Нашите опитни специалисти извършват на място отваряне на брави от багажника, капака, резервоара за газ и вратите на местен и чужд автомобил.

Служителите имат всички необходими умения, придобити по време на предоставянето на услуги и по време на обучителни сесии. Капитанът разполага с набор от инструменти за отваряне на автомобила, който ви позволява да отворите всяка ключалка без повреди.

Подаване на ток в София Овча Купел

Доставка на гориво в София Овча Купел

Смяна на спукана гума в София Овча Купел

Проверка на кола преди покупка в София Овча Купел

Евтина пътна помощ в София Овча Купел

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *