Пътна помощ в София Младост 3

Спешна пътна помощ в София Младост 3

Пътна помощ в София Младост 3. Сезонната смяна на гумите в София и Софийска област е не само и не толкова изискване на закона, а спешна нужда.

Климатът с мразовита зима, непредсказуемо лято и подчертан извън сезона не е най-добрият подарък за шофьор, но има сигурни начини за намаляване на риска от неприятни инциденти.

Навреме, два пъти в годината, „сменяйте“ гумите – във ваш интерес е. И, разбира се, в неистовия ритъм на столицата искам да направя това с минимални разходи на време, усилия, нерви и за предпочитане пари.

Телефон на пътна помощ в София Младост 3

Телефон:0877 920 484

 

Цена на пътна помощ в София Младост 3

Цената се определя на базата на нужната интервенция и услуга от която се нуждаете в момента. Разгледайте и публикацията за пътна помощ в Мусагеница!

Пътна помощ в София Младост 3
Пътна помощ в София Младост 3

По пътищата на столицата, без да се броят пристигналите от региона и други региони, повече от 500 000 коли. Не е изненадващо, че дори хиляди магазини за гуми не винаги се справят с потока от автомобили, нуждаещи се от ремонт или планирана смяна на гуми.

Цена за репатриране в София Младост 3

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Нещо повече, само част от стационарните чейнджър устройства работят денонощно или поне късно. Но в тъмното шофьорът вижда по-зле пътя, пешеходците и другите превозни средства.

Според статистиката повечето пътни инциденти се случват на тъмно, въпреки по-слабия трафик. Поради това е полезно (и дори необходимо) всеки шофьор да има под ръка телефон с доказана мобилна услуга с достъпни цени. Пътна помощ в Младост!

Това е особено вярно по време на извън сезона, когато се налага смяна на гума: докато в магазините за гуми има опашки,

Денонощна пътна помощ в София Младост 3

Акумулаторната батерия не е вечна и когато устройството достигне края на живота си, ще се наложи спешна подмяна. Важно е да поддържате батерията в изправност, за да не ви изненада в най-неподходящия момент.

Но обикновено се случва, че при бързане към важна бизнес среща или далеч от магазини и автосервизи, акумулаторът на автомобила се проваля. Водачът не може да запали двигателя и се оказва в трудна ситуация.

Мобилен сервиз в София Младост 3

Какво остава да се направи: разчитайте на солидарността на случаен шофьор или помолете приятели за помощ? И в първия, и във втория случай ще бъде изразходвано неприемливо голямо количество време. Вижте и пътна помощ в Дружба!

Ако искате да спестите собствените си нерви и време, използвайте услугата за монтиране на гуми – доставка на акумулаторна батерията на място. Само 20 минути след обаждането ще пристигнем на посочения от клиента адрес и ще доставим необходимия модел батерия.

Автодиагностика – диагностика на място в София Младост 3

Денонощна помощ. Нормалният живот на батерията е 6 години. На вносните стари автомобили често можете да намерите батерии, инсталирани преди 10 години.

Срокът на експлоатация на даден продукт зависи от редица фактори: климатичните условия на региона, състоянието на генератора, честотата на регулирана поддръжка и местоположението на акумулатора в автомобила.

Няма искра е състояние на батерията, което принуждава собственика на автомобила да започне да търси ново устройство. Но преди батерията да бъде напълно разредена, ще бъдат представени първите симптоми на необходимостта от смяна:

Подаване на ток в София Младост 3

  • всеки път, когато двигателят стартира с големи трудности, дори при ниски температури навън;
  • батерията е покрита с мразовити „шарки“;
  • е настъпила механична повреда на корпуса – устройството няма да издържи дълго;
  • индикатор на таблото периодично светва, сигнализирайки за необходимостта от зареждане на източника на захранване;
  • изключително ниското напрежение на клемите е сигурен знак за повреда на батерията.

Монтаж на зимни и летни полеви гуми
Нашата услуга работи през зимата и лятото, без празници и почивни дни. Тръгваме за Москва и региона, възможно е спешно обаждане (те ще дойдат при вас в рамките на 20 минути) или поръчка за определено време. Сезонната подмяна на гума е един от онези случаи, когато мобилен чейнджър се справя със задачата не по-малко ефективно, но по-бързо от сервиз. Вижте сами! Разгледайте и пътна помощ в София Изток!

Доставка на гориво в София Младост 3

Подмяна на зимни гуми. Защо да сменяте зимни гуми с летни е често срещан въпрос за начинаещите автомобилисти. На пръв поглед може да изглежда, че гумите с шипове, които осигуряват добро сцепление, няма да попречат на нищо през лятото и може би дори ще помогнат на хлъзгави пътища от дъжд.

Това обаче не е така. За лятната гума са важни други свойства: твърдост, специална текстура (шарка на протектора), която позволява на водата да се оттича ефективно. Безопасността на вас и вашите пътници е основният стимул за спазване на закона.

Смяна на спукана гума в София Младост 3

Смяната на летните гуми със зимни обикновено не предизвиква възражения. Необходимостта от това е очевидна за всеки, който се е сблъсквал с ледени условия и преспи.

В допълнение към шипованата повърхност, зимните гуми се характеризират с мекотата на материала. Благодарение на това той „задържа пътя“ по-добре при ниски температури.

Евтина пътна помощ в София Младост 3


Зимата винаги идва неочаквано – никой не знае за нея по-добре от комуналните услуги и шофьорите. Ако на улицата има сняг или солидна „пързалка“, а колата все още е с летни гуми, не трябва да променяте плановете си и да изчислявате колко време ще прекарате на опашка в сервиза. Пътна помощ в София Изгрев, повече за услугата на пътна помощ!

Не се препоръчва да „обръщате“ гуми в гаража сами. В този случай е необходимо внимателно да проверите баланса на колелата, в противен случай рискувате не само работното състояние на машината, но и безопасността.

Специалистите на мобилната услуга за смяна на гуми на място бързо ще сменят колелата и при необходимост ще предоставят свързани услуги, ще извършат дребни ремонти.

Проверка на кола преди покупка в София Младост 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *