Пътна помощ в София Малинова Долина

Спешна пътна помощ в София Малинова Долина

Пътна помощ в София Малинова Долина. Ремонт на автомобили по пътищата. Отпътуване на екипа до мястото на повреда от 30 минути. Услуги за ремонт на дефектни агрегати на превозни средства, захранване с гориво, презареждане на батерията Работим 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.
Неприятни изненади се случват по пътищата всеки ден, затова ни се обадете за пътна помощ в София!

Повреда на колата в най-решаващия момент може да съсипе настроението – поне да наруши важен въпрос. За да предотвратим това, ние предлагаме бърза квалифицирана техническа помощ на пътя. Ако имате някакви затруднения във връзка с повреда на автомобил по пътя, обадете ни се – нашите специалисти ще ви помогнат.

Телефон на пътна помощ в София Малинова Долина

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Малинова Долина

Цена за репатриране в София Малинова Долина Разгледайте и пътна помощ в София Младост!

Пътна помощ в София Малинова Долина
Пътна помощ в София Малинова Долина

Местната помощ обикновено е най-добрият вариант, спестявайки време и пари.

Ние предлагаме широк спектър от услуги, свързани с ремонт на автомобили; почти всичко, което е необходимо за отстраняване на проблема и привеждане на автомобила в работно състояние, ние сме готови да направим за вашата кола.

Ще извършим диагностика, ще оценим професионално ситуацията и ще изберем метод за решаване на проблема и ще извършим ремонт по квалифициран начин.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?


Можете да се запознаете със списъка със стандартни и нестандартни услуги на нашата компания и техните цени, като разгледате нашата ценова листа. Ние предоставяме двуседмична гаранция за извършената работа, при спазване на правилата за експлоатация и ненамеса на трети страни. В противен случай парите няма да бъдат върнати. Вижте и пътна помощ в София Дружба!

Специализиран вид услуга, насочена към спешни ремонти на автомобили на магистралата, се появи сравнително наскоро. Когато работите с каквото и да е превозно средство, никога не можете да бъдете напълно сигурни, че никаква неизправност няма да ви изненада. За съжаление, нищо не трае вечно, точно както частите дори на най-скъпата, надеждна и качествена кола.

Денонощна пътна помощ в София Малинова Долина

Но в наши дни има специална услуга за автопомощ на пътя с изход в София и Софийска област. Това по същество е ремонтът и настройката на вашия автомобил, без да напускате мястото на спиране.

За да установи бързо неизправността и да я отстрани, екипът за асистиране на автомобила винаги разполага с професионално диагностично оборудване в комплекта си. Ако обаче не е възможно да помогнете на място, ние винаги сме готови да ви предоставим услуга за денонощна пътна помощ в София.

Мобилен сервиз в София Малинова Долина

Една от най-честите неизправности е отказът на софтуерните системи и електрониката на двигателя. Този проблем може да бъде идентифициран само след диагностика, която днес може лесно да се направи дори не в специализиран сервиз, а направо на място.

Екипът за пътна помощ в София ще ви помогне да отстраните известни марки автомобили като: Honda, Toyota, Lexus, Mitsubishi, Acura, Infiniti, Nissan, Mazda, Suzuki, Subaru, Mercedes Benz, Daihatsu, BMW, Audi, Volkswagen, Opel, Ford, Peugeot, Fiat, Renault, Saab и много други марки. Автопомощта в София и региона е винаги ефективна и достъпна за всички. Разгледайте и пътна помощ в София Мусагеница!

 • Списък на стандартните услуги:
 • ремонт / подмяна на генератор, стартер, регулатор на напрежението;
 • подмяна на предпазители, контактна група;
 • Стара / нова акумулаторнабатерия;
 • стартиране на двигателя от външен източник на енергия;
 • батерията се зарежда;
 • подмяна на терминали на батерии;
 • ремонт и подмяна на бобината за запалване;
 • дистрибутор / капак на дистрибутора;
 • подмяна / почистване на свещи, лампи и външни осветителни устройства;
 • подмяна на дефектни релета, дюзи, водна помпа, ремък на генератора, ангренажен ремък, дефектни скоби, превключвател и др .;
 • регулиране на запалването; смяна на колела, горивен филтър;
 • ремонт / почистване / подмяна на карбуратора.
 • 24-часова помощ за автомобили с тръгване

Автодиагностика – диагностика на място в София Малинова Долина


Всички тези и много други услуги са готови да бъдат предоставени от нашите специалисти за кратко време. Естествено, най-честият случай на извикване на техническа помощ на пътя е зареждането на акумулатора или искането да се „запали“ колата, но понякога възниква необходимост от следното:

 • Отваряне на заключена врата на автомобила (разбира се, само ако имате документи за колата).
 • Отваряне и отваряне на багажника. Отключване на ключа за запалване.
 • Съдействие за премахване от паркинга.
 • Деактивиране на алармата.
 • Смяна на колела с тайни или откъснати болтове, в случай че няма ключове за ключалката.
 • Техническа помощ със системи против кражба.
 • Ремонт на електрическа горивна помпа със / без източване на гориво.
 • Поръчайте пътна помощ

Подаване на ток в София Малинова Долина 


Ако в резултат на диагностиката служителите ни, предоставящи автомобилна помощ на пътя в София, определят, че е необходима намеса на специалист с тесен профил, тогава те ще помогнат да се намери изход от тази ситуация: те ще съдействат за извикване на най-подходящия теглещ камион и също така ще подканят сервиз, където може да предостави този вид техническа помощ. Вижте и пътна помощ в София Изток!

Естествено, струва си да се вземе предвид фактът, че ако неизправността на автомобила е свързана с произшествие, в този случай не е необходима техническа помощ, а обаждане на камион за теглене, който веднага ще помогне за транспортирането на колата до предвиденото място.

Доставка на гориво в София Малинова Долина

Смяна на спукана гума в София Малинова Долина

Ако пробивът е малък и джантата на автомобила е непокътната, опитайте да изпомпате колелото с помпа. Не го вземете със себе си? Ще трябва да гласуваме и да се надяваме на помощ.

Между другото, това е добра причина да вземете устройство и да го поставите в багажника заедно с крик. Надутото колело ще ви позволи да шофирате до най-близкия сервиз за гуми. Ако пробивът е голям и дискът е заседнал, само резервното колело ще реши проблема (пълноценно резервно колело).

Съществуват и комплекти за ремонт, които помагат да се оправи пункцията на място. В този процес няма затруднения – инструкцията обяснява какво и как да правите.

Проверка на кола преди покупка в София Малинова Долина

Евтина пътна помощ в София Малинова Долина

Пътната помощ се извършва с помощта на квалифициран персонал. Опитните автомобилни ключари и механици, които имат подходящо обучение и опит в възстановяването на товарния транспорт, ще могат да изпълняват и решават много проблемни и нестандартни ситуации.

Ако не се извършват ремонти на товарния транспорт по пътя, може да е възможно проблемът да бъде решен за известно време, за да може камионът да стигне до най-близката товарна станция за пълна работа

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *