Пътна помощ в София Люлин

Спешна пътна помощ в София Люлин

Пътна помощ в София Люлин.Проблемите със стартирането на двигателя обикновено възникват в най-неподходящия момент. Може да се сблъскате с такъв вид проблеми, когато напуснете паркинга на търговски център, приберете се от работа или се отправите към града след пикник.

Ако изпаднете в подобна ситуация, не се притеснявайте. Поръчайте услугата за стартиране на двигателя, като ни се обадите!


Телефон на пътна помощ в София Люлин

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Люлин

Проблемите с автомобил рано или късно изпреварват всички, това може да бъде всичко – от необходимостта от обикновена смяна на маслото до сложна техническа повреда, която трябва да бъде отстранена.

Но не се притеснявайте, нашата пътна помощ ще ви помогне да се справите с всички проблеми, свързани с вашата кола. Ние предлагаме пълен набор от услуги за асистиране на автомобили, независимо дали става въпрос за проверка, коригиране или ремонт на вашия автомобил.

Пътна помощ в София Люлин
Пътна помощ в София Люлин

Цената на пътна помощ зависи от проблема който е настъпил и от помощта от която имате нужда.


Цена за репатриране в София Люлин


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Фирма ни предоставя услуги за ремонт на терени за леки и товарни автомобили. Квалифицираните автомеханици и автоелектриците успешно се справят с повреди с всякаква сложност. Времето на пристигане на специалисти на местопроизшествието в София и Софийска облст е не повече от един час.

Ако повредата не може да бъде напълно елиминирана на пътя, служителите на компанията ще ви помогнат да стартирате захранващия блок, за да можете безопасно да стигнете до най-близкия сервиз.

Денонощна пътна помощ в София Люлин

Нашите предимства
Денонощна работа. Ще доставяме гориво по всяко време на денонощието, независимо дали е делничен ден или уикенд. Свържете се с нашите специалисти, като се обадите на горещата линия


Мобилен сервиз в София Люлин

Типични причини за неизправности при стартиране на автомобил
Следват основните типове повреди, в случай на които трябва да използвате услугата за стартиране на двигателя на автомобила:

  • неизправност на стартера. Стартерният механизъм може да изгори след няколко неуспешни опита за стартиране на автомобила с ключ за запалване. Факт е, че в момента на включване на запалването през вътрешните намотки протича голям ток от стотици ампери. Ако сте се опитали да стартирате двигателя 5-10 пъти и при всеки опит стартерът се е въртял за повече от 5 секунди, стартерът може да се повреди поради силно прегряване;

  • изгорели предпазители. Ако при завъртане на ключа за запалване не се чува звук от въртящ се стартер, това показва, че към стартера не се подава ток. Една от възможните причини за това е изгорял предпазител в релето за запалване.
  • Ако нямате тази част при себе си, поръчайте посещение от нас. Специалистът ще дойде на посоченото място и ще съдейства за решаването на проблема. Той не само ще замени счупен предпазител, но ще премахне причината за неговото изгаряне;

  • изтощен акумулатор. Акумулатора на автомобила може да бъде разреден по различни причини: поради дълъг престой в студа, продължителна работа на мощно електрическо оборудване (компресор, фарове и др.) С изключен двигател, неизправност на генератора и др. Твоята кола. Моля, обърнете внимание, че разходите за стартиране на двигателя в студено време при температури под -20 ° C може да са по-високи.


Автодиагностика – диагностика на място в София Люлин

Пътна помощ в София Люлин 1, Пътна помощ в София Люлин 2 , Пътна помощ в София Люлин 3 , Пътна помощ в София Люлин 4, Пътна помощ в Люлин 5, Люлин 6, Люлин 7, Люлин 8, Люлин 9, Люлин 10

Подаване на ток в София Люлин


Стартирането на двигателя на автомобила след пълно разреждане на акумулатора трябва да се извършва внимателно. Неадекватното, неподходящо зареждане на батерията може да причини техническа повреда или сериозни електрически повреди на машината. Не бива да рискувате сами да решавате проблема. Свържете се с нас и ние ще стартираме двигателя в строго съответствие с правилата за експлоатация на вашия автомобил.

Опитните автомеханици и специално оборудване, оборудвани с оборудването, техническите средства и инструменти, необходими за решаване на технически проблеми от всякакво ниво на сложност, ще разрешат проблема в най-кратки срокове.

Техниците използват само оборудване и методи, одобрени от производителя на превозното средство. Освен това всички действия на машинните инженери са застраховани.


Доставка на гориво в София Люлин

Изчерпвате горивото по пътя? Това може да е голям проблем, ако на пешеходно разстояние няма бензиностанция. Не винаги е възможно да разчитате на помощта на други участници в движението и тяхната готовност да споделят гориво. Предоставяме широка гама от услуги за шофьорите, включително доставка на бензин и дизелово гориво в града и по крайградските пътища.

Доставката на гориво в София е възможност за евтино решаване на проблема в непредвидена ситуация. Не винаги има роднини, колеги или приятели, които са готови да отидат да помогнат точно сега.

Нашите специалисти по техническа помощ ще предоставят и други услуги: подмяна на колела, отваряне на автомобил, стартиране на двигателя, тестване на батерията и подмяна. Ако предоставянето на техническа помощ на пътя по някаква причина е невъзможно, е налична услугата по евакуация на превозното средство до мястото за паркиране или ремонт.


Смяна на спукана гума в София Люлин

Проверка на кола преди покупка в София Люлин

Ще бъдете посъветвани относно покупката и продажбата на автомобил, спецификата на митническото оформяне и връзката между автомобилистите и правоприлагащите органи. Те винаги ще ви съветват за правилното решение по въпросите на поддръжката и ремонта на вашия автомобил.

Евтина пътна помощ в София Люлин

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *