Пътна помощ в София Лозенец

Спешна пътна помощ в София Лозенец

Пътна помощ в София Лозенец. Нашата компания участва в евакуацията на превозни средства повече от 10 години. Имаме дългогодишен опит в спасяването на заседнали превозни средства от различни ситуации.

Друга важна услуга, предоставяна от нашата компания, е „пътна помощ“. Нека разгледаме ситуация, когато е възможно да се осигури пътна помощ и когато е необходима услуга за теглене на камион.

Телефон на пътна помощ в София Лозенец

0877 920 484

Например, пристигнахте у дома късно през нощта и забравихте да изключите осветлението в колата си. До сутринта акумулаторът беше разреден и стартирането на двигателя е невъзможно.

Има два варианта за решаване на проблема. Първият е да извадите акумулатора и да я занесете вкъщи, за да се зареди. Но, първо, това е много дълго, и второ, не е толкова лесно да се извади акумулатора на много съвременни автомобили. Вторият вариант е по-бърз, той е да „запалите“ колата.

Цена на пътна помощ в София Лозенец

Цената на услугата за град София и Софийска област зависи от няколко фактора и показатела, най-добре е да се свържете с нас за да обсъдим какви са възможните причини и от какво имате нужда. Така най-лесно ще можем да дадем точни и конкретни съвети и насоки какво и как трябва да се направи.

Пътна помощ в София Лозенец
Пътна помощ в София Лозенец


Цена за репатриране в София Лозенец

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Ами ако имате нужда от пътна помощ?
В този случай нашата техническа помощ ще ви помогне. Изглежда, че услугата е дребна и можете да попитате съсед, но не всеки съсед има жици в багажника, а съсед по професия най-вероятно не е автомобилен механик, а например гинеколог.

Той е прекрасен човек и прекрасен лекар и дори е готов да ви се притече на помощ, но не е специалист в автомобилите и най-малката грешка може да повреди колата ви. И тогава ще ви трябва услуга за теглене на камион.

Денонощна пътна помощ в София Лозенец

Проблем: Стартер щраква
Кликва ли стартерът върху колата ви и причината не е известна? Обадете се на нашия техник- и ние ще разрешим проблема!


Стартерът започна да прави кликвания, но няма превъртане? Време е да се свържете с автосервиз! Много е трудно да се реши този проблем без професионалист, особено ако вие самите не сте добре запознати с подобни ремонти.

А на най-новите чужди автомобили, пълнени с електронни пълнежи, изобщо не може да се направи без диагностика. Ако искате да разберете сами, тогава по-долу са възможните причини за неизправността.

Първата и най-очевидна е изтощен акумулатор. Възниква, когато превозното средство е в режим на празен ход за дълго време. Решението ще бъде да свържете батерията от друга кола, ще отнеме известно време.

Възможна е и „смъртта“ на стартерните четки, двигателят може да се задръсти. Често ситуацията възниква в студа, при минусови температури. Ще трябва да загреем системата. Понякога проблемът е свързан с проблем в скоростната кутия. Както можете да видите, причините за проблема могат да бъдат много.

Независимите опити за стартиране на двигателя могат да доведат до допълнително износване на частите, което само ще увеличи цената на ремонта. Същото се отнася за всякакви грешни действия.

Само опитен автосервиз, използващ специален набор от инструменти в работата си, ефективно ще диагностицира и отстрани неизправността. Не си губете времето, свържете се със специалист!

Мобилен сервиз в София Лозенец

Блокиран стартер
Стартерът не работи и не може да запали колата? Обадете ни се, ще дойдем, ще видим, оправете го!
Ако стартерът спре да работи във вашия автомобил, това е сериозна причина да потърсите помощта на квалифициран автомеханик. Специалистът бързо ще разбере защо въпросното оборудване е отказало и какво да направя, за да го поправя бързо.

За съжаление обаче не всички наши сънародници разбират колко е важно да получават своевременно квалифицирана помощ и затова се опитват да се справят сами с проблема.

Нека да поговорим как да го направим, така че всеки автомобилен ентусиаст, решил да поеме риск, да има поне малко повече шансове за успех.

Обикновено стартерният двигател може да бъде свързан с или без допълнително реле. Освен това, във втория случай, за да откриете неизправност, ще трябва:

Автодиагностика – диагностика на място в София Лозенец

  • Почистете и след това здраво фиксирайте контактите на акумулатора, както и земята на двигателя и на фиксиращите болтове;
  • Изключете съединителя, разположен непосредствено след ключа за запалване и подайте напрежение с „+“ от акумулатора директно към стартера.
  • Ако стартерът все още не работи, проверете плътността на електролита на акумулатора и, ако е необходимо, заредете акумулатора. Ако тази мярка не помогна, тогава проблемът се крие или в окабеляването, или в контактната група на самата ключалка за запалване.
    Разбрахте ли, че с акумулатора всичко е наред, но стартерът все още не работи?
  • След това приложете напрежение към втория болт на релето на прибиращото устройство и ако стартерът се включи, тогава проблемът е в релето и ако не се включи, тогава в себе си.
    Е, ако говорим за стартер с допълнително реле, тогава е необходимо да се провери отделно неговата изправност.

  • Както можете да видите, всичко е доста сложно. Но тези препоръки се отнасяха само до отстраняване на неизправности, а не директно до поправки!
  • Ето защо, когато се сблъскате с подобен проблем, по-добре е незабавно да се свържете със специалист. Това ще ви спести не само времето, но и пари.


Подаване на ток в София Лозенец

Какво да направите, ако акумулатора е изтощен?
Акумулатора се разрежда в задръстване или след дълго паркиране и не можете да стартирате? Нашият персонал ще дойде и ще запали колата ви! Обадете ни се!
Всеки шофьор може да се сблъска с такава неприятна ситуация като невъзможността да запали автомобила поради ниско зареждане на акумулатора.

Освен това най-често разглежданият проблем възниква през студения сезон, когато температурата на въздуха падне под нулата.

Какво да направите, ако акумулатора на автомобила ви падне? Ако не бързате, можете да извадите акумулатора, да я вземете вкъщи и да я презаредите. Тази опция обаче едва ли трябва да се счита за най-подходяща за решаване на проблема. В крайна сметка, първо, акумулатора е доста тежка, и второ, ако е напълно разредена, вече няма да може да ви служи достатъчно дълго – акумулатора ще трябва да бъде сменен много скоро.

Паднал акумулатор в Лозенец София

Ето защо е много по-препоръчително незабавно да се обадите на автомобилен техник – този специалист ще ви помогне бързо да разрешите възникналия проблем, без да харчите много пари. Но отказвайки услугите на професионалист, вие сте много изложени на риск. И сега ще обясним с какво е свързан този риск.

И така, колата ви няма да запали, защото акумулатора е изтощен. И в същото време сте далеч от дома си, така че не можете да го носите, за да го презаредите. Какво да правя в този случай? Можете да опитате да стартирате колата „с натискане“ – поставете скоростния лост на първа скорост, леко ускорете автомобила си и го стартирайте (в идеалния случай имате нужда от помощници, които ще бутат колата).

Изтощен акумулатор в Лозенец София

Но е важно да запомните, че този метод е подходящ само за превозни средства с ръчна скоростна кутия! Ако направите същото с автомобил, оборудван с автоматична скоростна кутия, отидете направо на автосервиз и ще трябва да платите много пари за ремонт на трансмисията.

Помислете за това предварително и се обърнете към услугите на майстора своевременно, без да утежнявате ситуацията, в която се намирате, чрез аматьорско изпълнение.


Доставка на гориво в София Лозенец


Смяна на спукана гума в София Лозенец


Проверка на кола преди покупка в София Лозенец

Евтина пътна помощ в София Лозенец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *