Пътна помощ в София Красна Поляна

Спешна пътна помощ в София Красна Поляна

Пътна помощ в София Красна Поляна. Висококвалифицирани посещаващи авто електротехници ще ви помогнат да разберете проблемните проблеми на горивната система, да извършите проверка на шасито и трансмисията.

В края на краищата е известно, че гладкото функциониране на съвременната кола зависи от добре установената работа на електронните системи за управление.

Телефон на пътна помощ в София Красна Поляна

Телефон: 0877 920 484

Диагностиката на място, извършена професионално от авто електротехник, осигурява точна идентификация на същността на неизправностите. Навременната доставка на резервните части, необходими за ремонт, значително намалява времето на принудителното престой на транспорта.

Пътна помощ в София Красна Поляна
Пътна помощ в София Красна Поляна

Цена на пътна помощ в София Красна Поляна

Цената зависи от нужната Ви услуга, дали ще е смяна на гума на място, презареждане на акумулатор, евакуатор или нещо друго което можем да предложим.


Авто електротехникът ще намери източника на отворена верига на генератора. Елиминирайте за 30 минути. Това става близо до дома на клиента.

Цена за репатриране в София Красна Поляна

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Красна Поляна

Какво е особеното в професията на електротехник на място?
Въз основа на практиката, повредите най-често се случват на пътя, далеч от специализирана автомобилна служба. Денонощна пътна помощ в София за вас и вашите проблеми 24/7

. Когато поръчате през пътна помощ автомобилен електротехник, собственикът на дефектно превозно средство по правило решава два проблема едновременно:

· точна електродиагностика;
· спешни ремонти.

Извикването на специалист намалява времето за принудително спиране и намалява материалните разходи.

Мобилен сервиз в София Красна Поляна

В допълнение към диагностичната услуга, авто електротехник ремонтира електрическата система на автомобила . Това включва следните работи:

· проверка, поддръжка на електрическо оборудване, окабеляване;
· Проверка на инструментариума;
· Възстановяване на работата на стартерите;
· Презареждане, възстановяване, подмяна на генератори;
· Контрол, измерване на напрежението на акумулатора;
· Ремонт, настройка на запалителната система;
· Възстановяване, монтаж на автомобилни аларми;
· Корекция на сензори, проверка, подмяна на предпазители.

Автодиагностика – диагностика на място в София Красна Поляна 

Отстраняване на проблеми с алармата на автомобила
Известно е колко неприятности може да причини неизправността на автомобилната аларма, ако не обърнете дължимото внимание на нейната профилактика. Ако алармата не успее, това означава, че е невъзможно да влезете в купето и понякога двигателят е блокиран.

В такива ситуации само специалист на място може да помогне, защото е почти невъзможно да се движи колата. Причините за това са няколко. Напускането на авто електротехник ще ви позволи да ги определите, премахнете.

Подаване на ток в София Красна Поляна

Доставка на гориво в София Красна Поляна

Смяна на спукана гума в София Красна Поляна

Проверка на кола преди покупка в София Красна Поляна

Евтина пътна помощ в Красна Поляна

Премахване на най-често срещаните проблеми с автомобилни аларми на изхода.
· Най-простият от тях е неработещо дистанционно управление. Може би контактите са запушени, батерията е изтощена или в корпуса е влязла течност.

Автомобилният електротехник има под ръка това, което е необходимо за смяна или отстраняване на повреда.

· Проблемно окабеляване – окисляване на контактите, повреда на изолацията. Съветникът ще провери състоянието на електрическата верига, ще предприеме съответните стъпки за нейното възстановяване.

· Необходимо е рестартиране на бордовия компютър – тази операция изисква специално оборудване, компютърни програми, адаптирани за този модел автомобил.

Случва се сложността на автомобилната аларма да е причинена от неизправности на релета, предпазители или недостатъци в самия алармен блок.

Възможно е да има и други причини, изискващи специална диагностика. Опитен специалист, гостуващ автоелектрик, може да ги разбере, премахне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *