Пътна помощ в София Княжево

Спешна пътна помощ в София Княжево

Пътна помощ в София Княжево. Услугата за автопомощ предоставя услуги за евакуация на автомобили в София и Софийска област. Фирма с опитен и квалифициран персонал, собствен парк от превозни средства и ниски цени за поръчка на евакуатор.


Колата се е повредила, катастрофирала, акумулаторната батерията се е изтощила или няма да стартира, ние ще осигурим евакуатор ефективно и своевременно и ще предоставим денонощна пътна помощ.

Телефон на пътна помощ в София Княжево

Обадете ни се на 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Княжево

Цената на пътната помощ зависи от необходимата услуга, на база на възникналият проблем. Ако не можете да констатирате проблема, цената може да бъде калкулирана след оглед от техническо лице на екипа.

Пътна помощ в София Княжево
Пътна помощ в София Княжево

Цена за репатриране в София Княжево

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?


Бърза доставка на теглещ камион, ниска цена – предимствата на услугата за асистиране на автомобили.
Поръчайте евакуатор, като се обадите на нашите телефони, или оставете заявка на уебсайта.

Обадете се денонощно на теглещ автомобил за: мотоциклет, кола, миниван, джип, микробус, специално оборудване и др.
Колата по наше време несъмнено е помощник, но вероятността той самият да има нужда от помощ също съществува.


Поръчайте теглещ камион в София и Софийска област за транспортиране до вкъщи, до бензиностанция, гараж, сервиз и бъдете сигурни, че услугата ще бъде предоставена евтино и ефективно.

Денонощна пътна помощ в София Княжево


Повечето шофьори са практични, но например младите автомобилни ентусиасти и жените шофьори може да не се запасят с теглещи кабели и бензин. Голям късмет в трудна ситуация – да срещнете шофьор на пътя, който ще се съгласи да помогне на непознат, особено през нощта и за просто „благодаря“. Денонощна пътна помощ в София за вас и вашите нужди доверете се на професионалистите с бранша с над 10 години опит.

Ситуацията се усложнява, ако колата ви изисква определени размери и характеристики от асистентската кола. Следователно телефонният номер на теглещ камион в София, който ще ви помогне да решите проблема с колата евтино (евтино – не означава лошо качество) и денонощно, трябва да е в контактите на водача.


Кога услугата за теглене на камиони може да бъде полезна?

Мобилен сервиз в София Княжево


Службата за автопомощ ще се притече на помощ в случаите:

  • Автомобилът се повреди, не запали или батерията просто се изтощава.
  • Попаднахте в непредвидена ситуация, пробихте колело, останахте без гориво.
  • Дори и да сте предпазлив шофьор, извънредна ситуация по ваша вина може да изисква наличието на теглещ камион (ако превозното средство прегражда пътя за други).


Какво да търсите при избора на фирма за евакуационни услуги?


Ефективност на обслужването. Понякога проблемът с автомобила може да застраши бизнес среща или семейно събитие. Следователно отговорът на предизвикателството ви трябва да бъде възможно най-бърз.

Автодиагностика – диагностика на място в София Княжево


Мащабът на предоставянето на услуги. Индикаторът за работата на компанията е възможността да се поръча теглещ камион в широк териториален диапазон.


Собствен автопарк. Трябва да сте сигурни, че компанията, с която се свързвате, когато поръчвате автомобилна помощ, е в състояние да се справи с различни нестандартни ситуации. напр. колело е блокирано или липсва.


Работен опит. Дългото присъствие на компанията на пазара гарантира удовлетвореност на клиентите и опит на служителите.


Качеството на консултацията. Професионален и компетентен диспечер определено ще определи вида на превозното средство, адреса, на който трябва да бъде изпратен евакуаторът, и крайната дестинация.


Цени и отстъпки. Компанията разбира сложността на ситуацията и непредсказуемостта на услугата. Цената ще бъде изчислена възможно най-прозрачно.

Подаване на ток в София Княжево

Компанията ще изпрати теглещ камион на поканата за транспорт:

Излизайки от къщата, обикновено е изненада за собственика, ако акумулаторната батерията в колата се изтощи. Подобна неприятност може да се случи на всеки собственик на автомобил.

А акумулаторната батерията може да се изтощи както през лятото, така и през зимата. През зимата обаче такива проблеми се случват по-често на автомобилистите.

Причината е понижената околна температура и старата акумулаторната батерия. Във всички тези случаи е спешно да се запали евтино колата. Можете да намерите подходяща кола наблизо и да го помолите да запали колата си. Или използвайте услугите за автоматична пътна помощ от компанията ни.

Не забравяйте, че не всяка акумулаторна батерия е подходяща за презареждане на автомобил. Факт е, че например за голяма кола е необходимо да се направи осветление от еднакво голяма кола.

Не забравяйте, че миникар не може да запали микробус или джип. В този случай определено трябва ни се обадите.

Нашата компания е готова да предлага услугите си денонощно и спешни пътувания както в София, така и извън него. Ние ще осигурим автоматична помощ за вас в рамките на 15 минути!

Доставка на гориво в София Княжево

Смяна на спукана гума в София Княжево и презареждане на акумулатор

Защо акумулатора се изтощава?
Акумулаторната батерия в колата може да се изтощи при пълно разреждане или ако батерията е изтекла. Батерията може да се изтощи в случай на забравени включени крушки или фарове на автомобила. Всеки собственик на автомобил трябва да помни, че запалване на автомобил от дарител – друг автомобил е възможен само ако:

  • колата е напълно изправна, няма повреди, свързани с двигателя в колата;
  • в колата има гориво;
  • свещите са чисти;
  • няма повреда на електрическите кабели в колата.


Не забравяйте, че запалването на автомобила може да се извърши само ако:

  • батерията ви е спряла в случай на пълно изразходване на електрическия резерв на батерията (ако електрическите елементи на автомобила са забравени и не са изключени);
  • батерията е изтощена поради оставените елементи на вътрешното осветление;
  • батерията може да се разрежда и при много ниски температури поради хипотермия.


Ако решите сами да запалите колата, помнете мерките за безопасност.
Всички разбираме под думата осветление – това стартира двигателя от друга акумулаторна батерия. И донорът дава ток на акумулаторната батерията във вашата кола чрез специални проводници с голямо напречно сечение.

Проверка на кола преди покупка в София Княжево

Батериите са свързани помежду си с помощта на скоби, разположени в краищата на проводника. В случай на самозапалване, всеки собственик на автомобил трябва да знае редица изисквания, за да стартира правилно колата си.

Осветяването на автомобил е отговорен процес, към който трябва да се подхожда с голямо внимание и да се помни за мерките за безопасност, необходими при извършване на работа:

Уверете се, че в непосредствена близост няма запалими предмети, кибрит или запалки.
Не пушете, докато запалвате.
Също така си струва човекът, който върши работата, да премахне всички метални предмети от себе си.

Евтина пътна помощ в София Княжево

Електрическите повреди са една от най-честите причини за повреда на превозното средство. Авто електротехник не само осигурява правилната работа на осветлението, батериите, окабеляването, но също така е отговорен за функционирането на системите за управление на автомобила.

Дори незначителни технически повреди в електрониката могат да доведат до сериозни последици, в резултат на което ще бъде невъзможно да се управлява колата.

Колата няма да запали?
Батерията не се зарежда?
Електрически проблеми?


В този случай винаги се нуждаете от автомобилен електротехник в София и ако възникнат проблеми, не трябва да отлагате обаждането до техническият екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *