Пътна помощ в София Киноцентър

Спешна пътна помощ в София Киноцентър

Пътна помощ в София Киноцентър. Кога сменяме гумите на автомобила ни? В идеалния случай, два пъти годишно, когато е време да преминете от летни към зимни гуми и обратно. Но има и аварийни ситуации, когато се налага спешна смяна на гумите. Доверете се на пътна помощ в София!

Смяната на гума е доста проста процедура и въпреки това, понякога такава необходимост изненадва собственика на автомобила. Първо, не всеки носи крик със себе си, и второ, в багажника може да няма резервна гума или болтовете изведнъж да се окажат нестандартни. И, честно казано, не всеки има резервна гума.

Но дори ако всичко това се окаже налично, подмяната на колелата на мястото, където са били повредени, не винаги може да бъде осъществима сама.

Телефон на пътна помощ в София Киноцентър

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Киноцентър

Цената зависи от нужната услуга, проблема на автомобила и спешността и отдалечеността, както и дали се случва през нощта и почивни дни.

Пътна помощ в София Киноцентър
Пътна помощ в София Киноцентър

Цена за репатриране в София Киноцентър

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Друг често срещан случай, в който е невъзможно да замените гума самостоятелно, е повреда на две колела наведнъж, което, за съжаление, доста често се случва, ако дясното или лявото колело ударят дупка. В този случай водачът няма много възможности – да се обади на теглещ автомобил или да използва услугата за смяна на гумите.

Смяната на гумите на място е една от най-популярните услуги на Софийската ни фирма за пътна помощ. Нашите майстори са готови да пътуват навсякъде в София с цялото необходимо оборудване. Пристигането на техническият екип за смяна на гуми е възможно по всяко време на деня.

Денонощна пътна помощ в София Киноцентър

Екипът, отивайки на повикване, ще изясни всички подробности – дали клиентът има крик, резервна гума и всичко, което може по един или друг начин да повлияе на процедурата за смяна на гумата . В случай, че водачът няма нещо необходимо, капитанът носи липсващия инструмент със себе си.

Гумата, заменена от специалист, ще отговаря напълно на всички изисквания и стандарти, за разлика от гума, която водачът сменя сам, тъй като във втория случай налягането в гумите не винаги се измерва и регулира, а разликата в налягането на различни колела прави автомобила по-малко стабилен и се увеличава рискът от пътни инциденти.

Искате да ползвате денонощна пътна помощ в София, обадете ни се и ние ще Ви помогнем и в най-тежките ситуации на пътя.

Мобилен сервиз в София Киноцентър

Цената на смяната на колелата на място е много по-ниска от това да се обадите на теглещ камион и да се транспортирате до сервиз за гуми или сервиз за автомобили. Освен това тази опция спестява значително време.

Между другото, Софиянци са оценили удобството на подмяна на колелата на място толкова много, че по време на извънсезонно вълнение магазините за гуми също прибягват до тази услуга.

Автодиагностика – диагностика на място в София Киноцентър

Всички специалисти на фирма ни в пътна помощ в София, имат солиден опит в работата с различни превозни средства и гарантират висококачествена и ефективна работа.

От колко време правите компютърна диагностика на колата си? Повечето от нашите съграждани не могат да отговорят на този въпрос с нищо разбираемо, тъй като прибягват до тази процедура само ако е абсолютно необходимо.

Например, когато грее грешка на таблото или двигателят откровено заявява проблемите си, той няма да стартира за първи път, ще започне да издава странни и обезпокоителни звуци и т.н.

Разбира се, посещението на услугата в този случай е правилно и необходимо. Още по-правилно е обаче да правите компютърна диагностика, без да чакате SOS сигнала от колата.

Кога трябва да направите компютърна диагностика на автомобил в София?

  1. Ако колата подава сигнали за бедствие:
  • грешки на панела светват;
  • колата издава странни звуци при завъртане на ключовете в ключа за запалване, по време на движение, на празен ход;
  • автомобилните сергии;
  • отработените газове са черни или бели;
  • разходът на гориво се е увеличил значително;
  • колата не се загрява дълго време (спрямо предходния период от време по време на загряването);
  • натискането на педала за газ води до забавяне, а не до ускорение;
  • скоростта се набира бавно и неравномерно;
  • става нещо друго, нещо, което не сме виждали преди.

Преди да закупите употребяван автомобил. В този случай е по-добре да се съберете заедно с продавача за диагностика. В допълнение към обективна картина на състоянието на превозното средство, ще получите възможността да се пазарите разумно.

Преди да продадете кола. Знаейки предварително какво не е наред с машината, ще можете да коригирате недостатъците навреме и да избегнете необходимостта от намаляване на цената за неизправности.

Преди дълго пътуване. Съгласете се: да застанете някъде в степта не е приятна перспектива.

След дълъг период на бездействие.

След дълго пътуване в трудни условия. Работата за износване може да не премине, без да остави следа за двигателя и други системи.

Поне веднъж годишно – при всички останали условия. То е толкова необходимо, колкото и годишното посещение на зъболекар за човек: по-добре и по-евтино е да „откриете“ проблема в началния етап.

Подаване на ток в София Киноцентър

Евтина пътна помощ в София Киноцентър

Какво представлява автомобилната компютърна диагностика?

Съвременните автомобили, както чуждестранни, така и местни, имат електронни блокове за управление с вградена диагностична система. Тази система записва информация за неизправности.

При диагностициране компютърът е свързан към автомобила чрез специален съединител, който чете тази информация и анализира всички технически параметри на автомобила, които са налични в момента, в сравнение с тези, зададени от производителя.

Електрическата система на автомобила се проверява по същия начин в следващата стъпка.

Смяна на спукана гума в София Киноцентър

В допълнение към четенето и сравняването, компютърна програма (специфична за всяка марка и модел автомобил) анализира неизправностите. Резултатът от анализа попада в ръцете на специалист, който сам прави заключение за всички компоненти и възли на автомобила. Освен това кодовете за грешки на електронния контролен блок се нулират.

Доставка на гориво в София Киноцентър

Проверка на кола преди покупка в София Киноцентър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *