Пътна помощ в София Изток

Спешна пътна помощ в София Изток

Пътна помощ в София Изток. Дори при най-малкото пътуване с кола, всичко може да се случи и може да се нуждаете от техническа помощ на пътя. Всяко технически изправно превозно средство не предоставя пълна гаранция, че ще стигнете до дестинацията си, без да се налага да се свързвате с най-близкия автомобилен сервиз. Пътна помощ в София, 24/7 само за вас, професионалистите в бранша с над 10 години опит.

Ако вашето превозно средство неочаквано не работи, най-добре е да се свържете с техник, който може да извърши авариен ремонт. Ще спестите пари и време, ако ви се окаже техническа помощ точно на пътя и колата ви не се нуждае от евакуация.

Телефон на пътна помощ в София Изток

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Изток

Цената зависи от предоставената услуга за повече информация се свържете с нас на посоченият отгоре телефон.

Пътна помощ в София Изток
Пътна помощ в София Изток

Цена за репатриране в София Изток

За жителите и гостите на София, нашата пътна техническа помощ работи на пътя, което ще ви осигурява съдействие денонощно, както в делнични дни, така и в празнични дни.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Практиката показва, че предлаганите услуги се търсят много и, което е най-интересното, много от нашите клиенти са собственици на относително нови и технически издържани превозни средства.

Просто често се случват не обичайните неизправности на автомобилите, а различни инциденти: удряне на препятствие, катастрофи с няколко автомобила, повреди на колелата поради лоша пътна настилка.

Денонощна пътна помощ в София Изток

Разбира се, има моменти, когато ремонтът на автомобили в стационарен автосервиз е неизбежен. Но в други ситуации е по-лесно да се обадите на нашата техническа помощ и да поправите автомобила точно на пътя (например можете да се обадите на евтин сервиз за гуми в София ), отколкото да го евакуирате в автомобилен сервиз. Денонощна пътна помощ за вас и вашите проблеми на пътя.

Каквато и да е причината за неочакваното спиране на превозното средство на пътя, можете да получите необходимата техническа помощ. Просто се обадете на номерата, посочени в уебсайта, и обяснете какво се е случило и къде се намирате.

Мобилен сервиз в София Изток 

Как да избегнем инцидент?
Невъзможно е напълно да се предпази автомобилът от пробиви на пътя. Въпреки това, следвайки прости съвети, рискът от извънредни ситуации може да бъде значително намален.

Проверявайте налягането в гумите поне всеки месец. Тази проста процедура ще помогне да се забележат микроповрежданията навреме.


Сменете гумите навреме.

Не забравяйте, че експлоатационният живот на гумите е максимум 5 години, дори ако оставащият протектор е повече от 1,6 мм. С течение на времето гумата става по-малко еластична, покрита с микропукнатини – по-лесно е да се повредят такива колела.

Автодиагностика – диагностика на място в София Изток 


Проверете състоянието на гумите. Не бъдете мързеливи да обикаляте колата преди всяко пътуване, за да не отидете тогава със спукана гума.


Спазвайте правилата за съхранение. Препоръчително е каучукът да се съхранява на тъмно, сухо място, далеч от слънцето и корозивни вещества. Колелата с дискове могат да се сгъват „с плъзгач“ или да се окачват, а без дискове можете да ги поставяте един до друг.

Смяна на спукана гума в София Изток


В случай на някаква неизправност на шасито на автомобила, моля, свържете се с официалните сервизни центрове. Квалифицирани сервизни техници ще извършват висококачествена диагностика, ремонт и подмяна на дефектни части.

Използваме само модерно оборудване и оригинални резервни части. Цялата работа се извършва навреме и в съответствие с препоръките на производителя.

Евтина пътна помощ в София Изток

Шофьорите често носят самонарезни винтове в жабката на автомобил. За какво? Това е много просто: самонарезните винтове могат значително да помогнат при пробиване на колелата. След визуално търсене на мястото на пробиване, саморазрезът се завинтва в повредата с помощта на обикновена отвертка.

Разбира се, това е възможно само с малка пункция. Ако празнината е голяма, самонарезните винтове няма да помогнат.

Подаване на ток в София Изток

Доставка на гориво в София Изток

Проверка на кола преди покупка в София Изток

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *