Пътна помощ в София Изгрев

Спешна пътна помощ в София Изгрев

Пътна помощ в София Изгрев. Ако колата ви се повреди, изпадне в извънредна ситуация (инцидент), акумулаторната батерията е изтощена или не стартира, ние ще ви предоставим качествена и навременна помощ по всяко време на денонощието. Пътна помощ в София за вас и вашите проблеми, ние ще намерим решение за вас, доверете ни се !

Можете да поръчате евакуатор денонощно и седем дни в седмицата. Бързата доставка на евакуатор (до 30 минути) до всеки регион на София, ниска цена, професионален подход и бързо натоварване са основните предимства на евакуатори . Можете да се обадите на теглещ автомобил или по телефона, или като оставите заявка на уебсайта.

Телефон на пътна помощ в София Изгрев

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Изгрев

Цената зависи от предоставената услуга, на база на нуждата на клиента. За повече информация се обадете на посоченият телефон отгоре!

Пътна помощ в София Изгрев
Пътна помощ в София Изгрев

Цена за репатриране в София Изгрев

Ако имате спешна нужда от евакуатор, нашият диспечер незабавно ще изпрати екипа, който е най-близо до вас. В случай на неспешна евакуация направете заявка и евакуаторът ще пристигне на определеното място в подходящо за вас време.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Можете да поръчате евакуатор от нас за всяко превозно средство. Нашият евакуатор ще достави бързо и внимателно вашия мотоциклет, автомобил, миниван, джип, микробус и друго специално оборудване до вашата дестинация.

Никой човек не може да бъде защитен от трудности по пътя. По всяко време можете да повредите колело на автомобил, да паднете в дупка или да се натъкнете на пътя. Почти винаги силен удар ще доведе до проблеми с гумата: пробиви, порязвания, хернии пречат на по-нататъшното пътуване.

Денонощна пътна помощ в София Изгрев

Не толкова отдавна на пазара се появи такава услуга като мобилен монтаж на гуми. В момента това е популярна услуга сред собствениците на автомобили. Предлагаме мащабно решение за всякакви трудности, свързани с колелата на автомобила. Доверете ни се и изберете 24/7 , денонощна пътна помощ в София.

Изходният сервиз за гуми в София се превръща в добър избор за собствениците на автомобили, които искат да спестят времето си с резки метеорологични промени.

Когато снеговалежът е нарушил плановете ви за деня и колата не е готова за сериозни изпитания, майсторите от нашата компания професионално и ефективно ще „преоборудват“ колелата.

Няма да ви се налага да стоите на опашките от автомобилни услуги, които в повечето случаи са максимално натоварени преди зимния и летния период. По всяко време екип от специалисти ще се грижи за вашата кола в двора или точно на пътя.

Мобилен сервиз в София Изгрев

Една от характеристиките на мобилния монтаж на гуми е широк спектър от услуги. Ако колата не може да продължи да се движи, ще е необходимо теглене.

Възможно е и тази задача да ни бъде поверена. Ще доставим гориво в необходимия обем и с необходимото октаново число.

Ако търсите бърз монтаж на гуми на околовръстен път на София, нашата компания се превръща в разумно и правилно решение. Поради денонощните бригади на майстори, водещи своите задължения, ние бързо ще бъдем на правилното място.

Наличието на мобили, са оборудвани с най-новото оборудване, ни позволява да подходим към решаването на проблеми в голям мащаб.

Автодиагностика – диагностика на място в София Изгрев

 • балансиране;
 • всички видове монтаж на гуми: ремонт на пробиви и странични порязвания;
 • зареждане на климатика с фреон;
 • подмяна на спирачни дискове;
 • смяна на гуми.


Ние обслужваме всички видове транспорт: автомобили, камиони, мотоциклети и т.н. Скоростта на отговор на поръчка е 1 минута. Можете да се обадите, когато ви е удобно, точно една минута след договаряне на условията, дежурният екип ще тръгне към изхода.

Поради добре планираното местоположение на нашите изходни комплекси по области, магистрали и региони, ние ще пристигнем след 20 минути. Не се колебайте, ремонтът на гуми в София ще бъде извършен с минимална загуба на време в същия ден.

Смяна на спукана гума в София Изгрев


Разполагаме с високо прецизно оборудване и квалифициран персонал, което ще гарантира перфектния резултат от нашето сътрудничество. Фургоните са оборудвани с инсталации за монтиране на гуми, балансиране на колелата и спомагателни устройства за спешно възстановяване на всички функции на автомобила.

Ако все още се съмнявате в избора на компанията, описаните по-долу предимства трябва да разсеят съмненията:

Подаване на ток в София Изгрев

 • гаранция за изпълнение на работата;
 • незабавна помощ на пътя;
 • монтаж на гуми в удобен ден без опашки;
 • различни възможности за плащане, включително пластмасови карти;
 • качествена услуга на цена под средната за пазара;
 • постоянни отстъпки за редовни клиенти.


Дори да смятате, че нашата помощ никога няма да е необходима, просто запазете нашия номер. Това изобщо няма да заема свободното пространство на телефона ви, но при спешни случаи буквално може да ви спаси. Не се притеснявайте, служителите ни ще направят всичко необходимо, за да отстранят напълно проблема.

Доставка на гориво в София Изгрев

Проверка на кола преди покупка в София Изгрев

Евтина пътна помощ в София Изгрев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *