Пътна помощ в София Иван Вазов

Спешна пътна помощ в София Иван Вазов

Пътна помощ в София Иван Вазов. Ако нещо може да се счупи в неподходящо време, то ще се счупи в неподходящо време. В тази шега има много истина. Във всеки случай автомобилите винаги се развалят в неподходящо време.

Най-лошото е, че има повреда, която прави невъзможно автомобилът да отиде по-далеч. Карането на кабел не винаги е опция: с редица повреди този метод може да се окаже несигурен, ако не и напълно невъзможен. Изберете пътна помощ в София на топ цени от 30 лв за репатрак.

Телефон на пътна помощ в София Иван Вазов

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Иван Вазов

Цената на пътна помощ в София зависи от проблема на автомобила и нужната услуга, която е необходимо да се извърши на място или в сервиз. Всичко зависи от множество фактори които ако шофьора не може да даде адекватна информация по телефона е необходимо, изпращането на технически екип до мястото където се намира автомобила.

Пътна помощ в София Иван Вазов
Пътна помощ в София Иван Вазов

Цена за репатриране в София Иван Вазов

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Иван Вазов

Първото нещо, което ви идва на ум в тази ситуация е да се обадите на теглещ камион, който да откара колата до най-близкия сервиз. Но теглещ камион не е нещо евтино и най-близката услуга не е факт, че ще бъде надеждна. Или ще има опашка. Имате нужда от пътна помощ през нощта, изберете нашата денонощна пътна помощ в София.

Или – няма да има резервни части, от които се нуждаете. Много по-гарантиран резултат може да се получи, ако се обадите на автомобилен механик директно до мястото на повредата.

Мобилен сервиз в София Иван Вазов

Заминаването на механик е търсена и популярна услуга. Софиянци отдавна са оценили всичките му предимства. Основното нещо, когато отивате да се обадите на автомеханик , е да знаете кого да поканите.

Фирман и за пътна помощ в София, предлага услугата на автомеханик с пристинаге във всеки квартал на София и Софийска област. Всички специалисти, работещи в тази област, имат висока квалификация и богат опит в работата с различни превозни средства.

Отивайки на обаждането, нашият механик ще вземе със себе си всички необходими инструменти и предвидени резервни части, въз основа на проблема, описан от клиента.

Автодиагностика – диагностика на място в София Иван Вазов

И така, какво може да направи нашият автомеханик на пътя ?

Най-простото нещо е да вдигнете бензин и други работещи течности, за да помогнете за пълненето им.

По-сложна работа – диагностика на неизправности, подмяна на свещи, филтри, ангренажни ремъци и генератор, сензори, сферични шарнири, предпазители, смазване или подмяна на скоби и тръби.

Най-често се налага посещение на автомеханик , когато има проблем с двигателя (той не стартира, спира, нестабилен е, издава нехарактерни звуци) или със спирачки. Собствениците на автомобили са абсолютно прави, като вземат решението незабавно да намерят и отстранят такъв сериозен проблем.

Подаване на ток в София Иван Вазов

Отпътуването на механика на мястото в този случай може не само да сведе до минимум разходите за ремонт на автомобила, но и да спаси живота и здравето на водача и пътниците.

В случай на дефектен двигател или спирачки, автомеханик на място ще поправи или замени двигателя – било то инжектор или карбуратор, ще провери и поправи или замени повредените елементи на спирачната система.

Евтина пътна помощ в София Иван Вазов

Механик на място ще бъде от голяма помощ на водача и ако крушката на фара изгори, механизмът на чистачките се повреди (при дъжд или сняг е много опасно да се кара с чистачки на празен ход, както и при неадекватно осветление при здрач) или задръстване, например регулатора на прозореца.

Всички електрически проблеми обаче могат да бъдат разрешени и от нашия автомеханик на място.

Възможно е да се ползват услугите на автомобилен механик не само в случай на неизправност, забелязана на пътя. Много е удобно да проверите колата на място, преди да я купите или продадете: втората страна по сделката със сигурност ще се радва да спести време и пари при пътуването до сервизния център.

Възможно е и заминаване на автомеханика , например до автомобилния пазар – за да може клиентът да провери състоянието на няколко автомобила, които харесва наведнъж.

Доставка на гориво в София Иван Вазов

Планови ремонти, като диагностика, също могат да се извършват не в стационарен сервизен център, но и с напускане на специалист на място, удобно за клиента. Това ще спести на клиента много време, както и бензин.

Не си струва да се притеснявате от факта, че автомеханикът няма да може да изпълнява работа на същото ниво, както в сервиза на пътя : специалистите от пътна помощ в София отиват на обаждания с всички необходими инструменти, което гарантира най-високо качество на ремонта, извършен на пътя.

Друга услуга която извършваме е да доставим годиво за София и Софийска област и да помогнем на вас да продължите пътуването си.

Смяна на спукана гума в София Иван Вазов

Проверка на кола преди покупка в София Иван Вазов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *