Пътна помощ в София Илинден

Спешна пътна помощ в София Илинден

Пътна помощ в София Илинден. Не най-приятният момент, когато се оказва, че колата не може да тръгне сама. Например, задвижващият ремък се е скъсал, спирачките са се повредили, възникнала е сериозна неизправност в двигателя или друга система, неизправност на стандартния имобилайзер и нещо друго. Изберете пътна помощ в София за вашите нужди на пътя, ние ще Ви помогнем.

Не винаги е възможно да се кара по кабел и единственият вариант е да се евакуира колата .

Телефон на пътна помощ в София Илинден

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Илинден

Цената на пътна помощ зависи от вашата нужда и от проблема на автомобила. Всяка услуга си има цена и лесно може да я научите като се свържете с нас. Ако не знаете какъв е проблема е необходимо да дойде техническият екип за да констатира проблема и да изясни какво трябва да се направи и на каква цена.

Пътна помощ в София Илинден
Пътна помощ в София Илинден

Цена за репатриране в София Илинден

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Първото нещо, което повечето хора ще направят в такава ситуация, е да се обърнат към частен теглещ камион в тясно специализирана компания.

Такъв теглещ камион, разбира се, компетентно ще натовари и достави колата, където собственикът поиска, но ще струва много пари.

Освен това в услугата, където ще бъде доставена колата, може да няма свободно място, ще има опашка или капитанът няма да се справи с ремонта и собственикът ще трябва да потърси друг мемсто и да плати за допълнителен полет.

Денонощна пътна помощ в София Илинден

Софйиската ни компания за техническа помощ на пътя предлага алтернативен вариант – евакуация на автомобили в София и Софийска област на много по-приятна цена.

Евакуацията на автомобила от денонощна пътна помощ в София ще достави колата до посочения адрес. Често клиентът в тази ситуация не знае къде е по-добре да кара колата, за да отстрани повредата.

Мобилен сервиз в София Илинден

Пътната ни помощ в София разполага със собствена мултидисциплинарна служба и персонал от висококвалифицирани специалисти, които могат лесно да ремонтират всяка единица и система на автомобил, както местни, така и вносни.

Евакуацията на автомобил с помощта на пътна помощ в София е не само гаранция за достъпна цена, но и абсолютна увереност, че автомобилът ще стигне до мястото, където ще бъде ремонтиран за първи път, изключвайки възможността за допълнителен транспорт до други служби и съответно допълнителни разходи.

Автодиагностика – диагностика на място в София Илинден

Освен това, когато кандидатства за евакуация на автомобил в пътна помощ в София, клиентът може да бъде напълно спокоен по отношение на колата си: професионален персонал и модерно оборудване за евакуация няма да причинят никакви щети по тялото.

Подаване на ток в София Илинден

Доставка на гориво в София Илинден

Смяна на спукана гума в София Илинден

Отваряне на врата на автомобил в София

Основната дейност на пътна помощ в София е свързана с отваряне на автомобила без повреди, без разглобяване на корнизите и ларвите на вратите.

Поради каква причина най-често се свързваме с нас за съдействие при отваряне на автомобил без повреди:

По правило малко хора използват обикновен ключ при отваряне на врати, тъй като имаме ключодържател и за нас е по-удобно да натискаме бутона и вратите се отварят, но ако батерията е изтощена и ключът не отваря вратата, или може би изобщо няма ключове за вратите, тогава отворете колата без ключът ще бъде помогнат от нашия специалист по отваряне на автомобили.

Друг много чест случай, когато излезете от колата и случайно натиснете бутона за затваряне на вратата и затръшнете вратата. Добре е, ако имате всички ценни неща със себе си. И често всичко се случва, както обикновено, всичко е против вас.

И двигателят работи, и портфейлът е на седалката и не можете да напуснете колата. Нашето предимство е бързото тръгване от най-близкото място от вас за бърза помощ при отваряне на автомобил.

Евтина пътна помощ в София Илинден

Загубили сте ключовете си или сте измили ключовете заедно с ключодържателя в пералнята.Нашата компания не само ще ви помогне да отворите евтино колата, но и ще ви помогне да възстановите ключовете и да регистрирате нов ключодържател за алармата.

Не трябва да чупите стъкло, защото:

Нашите цени за отваряне на автомобил са по-евтини от монтажа на стъкло, без да се броят разходите за самото стъкло. Някои клиенти чупят малък стъклен прозорец, когато знаят цената на стъклото, но не вземат предвид разходите за уплътнителя, премахвайки старото стъкло и инсталирайки новото.

Най-важното е, че ще трябва да разкажете историята за това как сте счупили стъклото на бъдещите купувачи на вашата кола, защото годината и номерът на стъклото няма да съвпадат с другите стъкла.

Защо цените за отваряне на някои автомобили почти се удвояват?

По правило нашите автомобили са разделени на две категории, които „потрепват“ – и „не се потрепват“.

Процент 80% от автомобилите се „дръпват“, което означава, че се отварят чрез натискане на меки въздушно-напомпани възглавници. В малката междина между арката на вратата и тялото, ние изолирано натискаме специален високолегиран прът и му задаваме желаната форма, за да захване дръжката или да натиснем бутона за отваряне на вратата.

Останалите 20% не са „изцедени“, тъй като нямат нито бутони за отваряне на врати, нито дръжки за отваряне на колата, а само през ларвата на вратата.

Ларвата на вратата не е толкова лесна за отваряне, тъй като по правило тя е ръждясала и кисела от многогодишна стагнация. Дори да имате „пръскане“ специално за вашата кола, трябва да страдате повече от един час, така че цената е много по-висока.

Какво друго можем да отворим освен врати?

Често се случва акумулатора да е паднал и багажникът, където е акумулатора, да не се отваря. Или на капака има електрически брави и акумулатора е изтощен. Решаваме всички тези проблеми с професионален подход.

Отварянето на аспиратора без повреди се постига с подходящите инструменти и много опит. Отваряйки багажника с изтощена батерия, ние също ще ви помогнем по този въпрос.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *