Пътна помощ в София Илиянци

Спешна пътна помощ в София Илиянци

Пътна помощ в София Илиянци. Ако двигателят – сърцето на автомобила, акумулаторът – мозъкът му, защото той отговаря за жизнените функции на цялото превозно средство и отделните му устройства. Ако акумулатора е изтощен, колата просто няма да работи. Изберете пътна помощ в София за вас и вашите проблеми.

Защо акумулатора се разрежда ?

Акумулатора ще се изтощи с течение на времето. Акумулатора се зарежда естествено, докато автомобилът е в движение. Но престоят е точно това, което изхабява акумулатора.

Телефон на пътна помощ в София Илиянци

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Илиянци

Цената зависи от необходимата услуга в момента на обаждане към пътна помощ в София.

Пътна помощ в София Илиянци
Пътна помощ в София Илиянци

Цена за репатриране в София Илиянци

Денонощна пътна помощ в София Илиянци

Колкото по-стар е акумулатора, толкова по-зле се задържа. Средният живот на акумулатора е 3 – 5 години. Много зависи обаче и от работните условия на превозното средство. Например, ако автомобилът ви е оборудван с аксесоари, захранвани от батерии , акумулатора ще се износва по- бързо. Денонощна пътна помощ в София, доверете се на професионалистите в бранша.

Забравата на водача също допринася за по-бързото разреждане на акумулатора. И така, осветлението или размерите, които не са изключени през нощта, магнетофон или дори видеорекордер, могат напълно да разреждат акумулатора до сутринта.

Мобилен сервиз в София Илиянци

Акумулатора седи особено бързо в студено време. Понякога той е „довършен“ от опита на собственика да запали колата от ключодържателя за автоматично стартиране. Неизправното електрическо оборудване също може да причини спад на напрежението, като по този начин акумулаторът се убива.

И така, какво става, ако колата ви посрещне с изтощен акумулатора?

Първото нещо, което му идва на ум, е да запали цигара от съсед или преминаващ доброволец. Но в този случай трябва да бъдете изключително внимателни, за да не … точно – да не счупите колата.

Автодиагностика – диагностика на място в София Илиянци

Така че, преди да свържете проводниците за осветление, трябва да се уверите, че акумулатора на донора има поне не по-малко ампери от вашата. След това свържете проводниците, като започнете с минус, непременно, когато автомобилите са заглушени. След това колата на донора се включва и работи на празен ход за 15-20 минути, след което можете да опитате да запалите колата си.

Широко практикуваното незабавно растение от донор е изпълнено със сериозни повреди! Не забравяйте, че неправилното осветление може да изгори инсталираната електроника – магнетофон, рекордер, бордов компютър и т.н.

Подаване на ток в София Илиянци

Внимание! Софийската компания за техническа помощ не препоръчва сама да използвате осветлението на акумулатора! За да гарантирате безопасността на вашия автомобил, свържете се с професионалистите за тази процедура!

Специалистите от „Техническа помощ в София“ бързо ще пристигнат на мястото, за да заредят (и да не светят!) акумулатора ви . Зареждането се извършва за известно време, след което двигателят се стартира самостоятелно. След това експертите определят заряда на акумулатора с тестер, за да се уверят, че няма спадове на напрежението.

Доставка на гориво в София Илиянци

Едва след това акумулатора се счита за правилно зареден, което означава, че колата ще може да потегли след следващата спирка, дори ако това се случи скоро след началото на движението. Осветяването на това не гарантира и имате всички шансове да потърсите донор отново.

Пътна помощ в София Ви осигурява избягване на усложнения при зареждане на акумулатора. Например наводнени свещи, които специалистите ще заменят веднага след откриването на проблем.

Евтина пътна помощ в София Илиянци

В случай, че акумулатора се окаже напълно излязъл от работа, техникът, който е оставил за вас, ще я замени с нов акумулатор, избирайки подходящият за вашия автомобил по отношение на броя на амперите и полярността.

Не забравяйте, че спестяванията при правилното отстраняване на такива проблеми могат да доведат до много по-скъпи ремонти на всички електрически кабели.

Смяна на спукана гума в София Илиянци

Проверка на кола преди покупка в София Илиянци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *