Пътна помощ в София Яворов

Спешна пътна помощ в София Яворов

Пътна помощ в София Яворов. Много опитни автомобилни ентусиасти знаят какви проблеми могат да доведат до неизправности в електрическата система на автомобила, вариращи от неправилна работа на системите до факта, че колата просто не стартира.

Шофьорите особено се сблъскват с този проблем в София при тежки студове, доверете се на пътна помощ в София. В този случай трябва да използвате услугата за заминаване на автомобилния електротехник, която ще диагностицира железния ви кон и ще извърши необходимия ремонт.

В днешно време добрият електротехник е компютърен гений, който може да се справи с всяка неизправност. Автомобилите отдавна са оборудвани с пълна програма, имат четиризонов климатичен контрол, отопляем волан и седалки, монитор, система за вентилация на седалките и т.н.


Телефон на пътна помощ в София Яворов

Телефон: 0877 920 484


Цена на пътна помощ в София Яворов

Цената зависи от услугата от която имате нужда, най-често може да се каже директно по телефона, но в много от случаите се изисква и намесата на техник за да констатира проблема на автомобила и тогава може да се даде конкретна цена.


Цена за репатриране в София Яворов


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Пътна помощ в София Яворов
Пътна помощ в София Яворов

Денонощна пътна помощ в София Яворов

Автомобилът е устройство, което е технически сложно и затова не е изненадващо, че от време на време и то се разпада.

Най-често подобни неприятни ситуации се случват насред оживена магистрала в центъра на града или дори там, където на практика няма хора. В такива случаи оптималното решение се предлага и повечето шофьори прибягват до услугите на теглещ камион 24/7, на денонощна пътна помощ в София.

Дори и най-скъпият автомобил не е застрахован срещу повреда, да не говорим за вероятността да попадне в катастрофа. Ето защо морално всеки собственик на автомобил трябва да е готов за това по всяко време. Невъзможно е да се застраховате от това , но да се подготвите правилно е напълно.


Мобилен сервиз в София Яворов

Транспортирането на автомобила наистина е единственият начин да го премахнете от оживеното пътно платно, като по този начин освободите околните шофьори от задръствания и задръствания. За тази цел преди това се използваше твърд или гъвкав кабел в комбинация с машина, която действаше като влекач.

Днес той рядко прибягва до подобно решение, предпочита да се обади на теглещ камион в София . Такава услуга е достъпна за всички благодарение на добре структурираната ценова политика на службите за евакуация.

За да сте готови за извънредна ситуация на пътя, по-добре е да разберете телефонния номер предварително, като се обадите на който, можете да се обадите на специално оборудване за безопасна евакуация на неуспешна кола възможно най-скоро.


Автодиагностика – диагностика на място в София Яворов

София е доста голям град и следователно, благодарение на здравословната конкуренция между компаниите, предлагащи такава услуга, цените за него са повече от приемливи.

В допълнение към достъпността, такива организации осигуряват повишена скорост на обслужване , понякога само няколко минути е достатъчен теглещ камион, за да пристигне на мястото след обаждане.

Тази неотложност е напълно оправдана в ситуации, когато автомобил със заключени колела прегражда пътя на други автомобили и създава още по-голяма авария при интензивен трафик.


Подаване на ток в София Яворов

Кога са забранени правилата за движение за теглене на кола?
Правилата за движение предвиждат ситуации, когато е строго забранено тегленето на леки превозни средства, тъй като това може да доведе до инциденти и същевременно е животозастрашаващо. Така че влекачът не може да се използва в такива случаи:

  • поставен е знакът „Движението с ремарке е забранено“;
  • пътното платно е покрито с лед;
  • лоша видимост на пътя;
  • няколко превозни средства трябва да бъдат теглени едновременно;
  • масата на тегленото превозно средство е по-голяма от масата на тегленото превозно средство;
  • общата дължина на сдвоените превозни средства се оказа повече от 22 метра;
  • тегленият автомобил е с неизправна кормилна или спирачна система.


Водачът на теглещо превозно средство трябва да има опит в управлението най-малко две години. Правилата за движение строго забраняват превоза на пътници в кабината на теглено превозно средство. Ако това правило бъде нарушено, наказанието ще бъде същото като за неправилно теглене.


Доставка на гориво в София Яворов

Когато превозното средство е в неактивност повече от два месеца, акумулатора ще се разреди сам. Също така в акумулатора протича процес на сулфатиране, в резултат на което капацитетът на батерията намалява и стените й се разрушават. Ето защо се препоръчва да се правят поне малки пътувания с кола.


През зимата също е препоръчително да се положат такива маршрути, за да се движите с крейсерска скорост. Генераторът при това движение зарежда по-ефективно акумулатора.


Колко издържа акумулатора на автомобила?
Няма категоричен отговор на този въпрос. Срокът на експлоатация на батерията зависи от условията на нейната работа, от качеството на електролита и компонентите. Средно акумулатора издържа 3-4 години. Но ако се използва внимателно, експлоатационният живот ще се увеличи.


Смяна на спукана гума в София Яворов

В онези компании, които отдавна се специализират в евакуацията на превозни средства, работят истински професионалисти, които са готови по всяко време на денонощието, независимо от времето, да пристигнат на необходимото място, за да транспортират повредени автомобили навсякъде, където клиентът посочи.

Личното участие на последните в този процес е сведено до минимум и ако говорим за сътрудничество с доверена компания, тогава действията на специалистите изобщо не могат да бъдат контролирани – те така или иначе ще направят всичко както трябва.


Проверка на кола преди покупка в София Яворов

Евтина пътна помощ в София Яворов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *