Пътна помощ в София Хладилника

Спешна пътна помощ в София Хладилника

Пътна помощ в София Хладилника. Днес много шофьори (дори с дългогодишен опит) често не знаят как да отстранят най-незначителните щети и ако дама шофира, тогава изобщо няма за какво да се говори.

Устройството на съвременните автомобили е толкова сложно, че опитът с ремонта на автомобил „на колене“ едва ли е приложим. Какво друго можете да направите сами е да смените колелото. Но отново, ако слаба жена с великолепен маникюр шофира, тогава най-вероятно тя няма да развие спуканото колело и да сложи резервната гума.


Телефон на пътна помощ в София Хладилника

Телефон: 0877 920 484


Тук не можете да се справите без висококвалифициран специалист, който може компетентно да диагностицира и бързо да отстрани проблема или да замени спуканото колело в рамките на няколко минути.


Нашата компания е посветена на подпомагането на автомобилистите от всякакъв пол и социален произход.

Цена на пътна помощ в София Хладилника

Цената на услугата за теглене е напълно оправдана по редица причини. Първо, няма да понесете възможни загуби поради грабеж или дори „отвличане“ на изоставена кола. На второ място, можете да се обадите на камион за теглене навсякъде, което ще ви позволи да върнете колата вкъщи от крайградска магистрала или да я доставите директно до сервиз за поддръжка.

И днес всеки има телефон под ръка. Бързостта на пристигането на специално оборудване също ще ви спести ценно време. Но най-важното е спокойствието за вашата кола и нейното ранно възстановяване.

Пътна помощ в София Хладилника
Пътна помощ в София Хладилника


Цена за репатриране в София Хладилника

Често се случва колата да започне да има проблеми в най-неподходящия момент, а кулминацията е пълният отказ на която и да е част от колата точно на пистата.

Можете, разбира се, да извикате такси, но да оставяте автомобила си отстрани на пътя е поне неразумно. По-лесно е да извадите телефона си от джоба си и да наберете номера на компанията, която предоставя услуги за теглене на камиони.

Можете да се обадите на това специално превозно средство по всяко време и цената не зависи от това, а от типа на вашето превозно средство и местоположението.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Разбира се, спешната пътна помощ е печеливш бизнес и често (когато става въпрос за смяна на колело) не е обезпокоителна. Следователно сега средствата за масова информация са пълни с реклами като „помощ на автомобила на пътя“ или „техническа помощ по пътя“.

Намирането и извикването на такъв търговец на автомобили е въпрос на няколко секунди, но … няма гаранции, че наистина сте се обърнали към специалист, който може да ви помогне да разрешите проблема.

Често такива компании са като театър на един актьор, а главният герой е режисьорът, диспечерът и шофьорът, чиито знания ви позволяват само да поставите резервна гума или да теглите колата си до най-близкия автомобилен сервиз. Имате ли нужда от помощта на такъв специалист?

Денонощна пътна помощ в София Хладилника

Работим 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Където и да се нуждаете от нашата помощ, в София и Софийска област, ние винаги ще решим незабавно и незабавно вашия проблем, независимо от марката, модела или годината на производство на вашия автомобил.

Няма значение дали карате Toyota RAV4 или Ford Scorpio от 1984 година. Веднага ще пристигнем на посоченото от вас място по всяко време на деня. Техническата помощ на пътя се изпълнява от висококвалифицирани специалисти.


Мобилен сервиз в София Хладилника

Използвайки услугите за автотехническа помощ от компанията ни, можете да бъдете сигурни, че нашите висококласни и професионални механици ще направят всичко възможно, за да гарантират, че автомобилът ви ще бъде отново в експлоатация възможно най-скоро.

Осигуряваме всички видове спешна техническа помощ:

  • диагностика и стартиране на двигателя,
  • диагностика и ремонт на електрическо оборудване,
  • отваряне на автомобил,
  • деактивиране на автомобилни аларми,
  • подмяна на предпазител,
  • отключване на ключа за запалване,
  • подмяна на гума,
  • внасяне на бензин и
  • много други.


Автодиагностика – диагностика на място в София Хладилника

Нашите автомобили не са просто превозни средства за техническа помощ, те са истински мобилни автомобилни услуги, оборудвани с всички необходими технически и диагностични инструменти. Обаждайки се на службата за пътна помощ, можете да бъдете сигурни, че никога няма да ви зарежем на пътя.


Въпреки това, въпреки че нашите служители са най-квалифицирани, най-знаещите и най-сръчните, може да се случи, че дори те не могат да помогнат на вашия „железен приятел“. В този случай ние ще ви предоставим евакуатор възможно най-скоро, за да транспортирате колата си до най-близкия сервиз, където ще бъде извършен ремонтът.

Подаване на ток в София Хладилника


Доставка на гориво в София Хладилника

Смяна на спукана гума в София Хладилника


Проверка на кола преди покупка в София Хладилника

Евтина пътна помощ в София Хладилника

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *