Пътна помощ в София Хиподрума

Спешна пътна помощ в София Хиподрума

Пътна помощ в София Хиподрума. Ремакът на алтернатора излетя или се скъса, лампата на акумулатора на таблото свети, колата внезапно спря и не иска да тръгва?

След като сте загубили задвижващия ремък, колата ще продължи да се движи така, сякаш за известно време нищо не се е случило, максимумът, който ще ви дразни, е горяща червена светлина на таблото.

Ще отнеме известно време и устройствата в колата ще започнат да се изключват, воланът ще се завърти по-силно, това показва, че зареждането на акумулатора е почти приключило и двигателят скоро също ще спре, тъй като зареждането не се извършва, генераторът не работи без ремък.

Телефон на пътна помощ в София Хиподрума

Телефон

0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Хиподрума

Цената зависи от услугата от която имате необходимост, мястото и отдалечеността от населеното място.

Пътна помощ в София Хиподрума
Пътна помощ в София Хиподрума

Цена за репатриране в София Хиподрума

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Колко време ще мине една кола без зареждане? Зависи от заряда на акумулатора, нейния капацитет, колко е нова и включените в момента електрически консуматори: печка, фарове, магнетофон и др. Вижте също и статия за пътна помощ в Петрич.

Не остана заряд и колата спря, какво да направя?

Денонощна пътна помощ в София Хиподрума

На първо място, защитете себе си и другите участници в движението, поставете авариен знак. Отворете капака и се уверете, че коланът наистина не е там и ако причината не е ясна, е необходим нов.

За да се обадите на специалист за замяна, трябва да се обадите на номера на нашия уебсайт, да информирате оператора, че имате счупен колан на алтернатора, марката на автомобила и адреса, на който трябва да извършите ремонтни дейности.

След попълване на заявлението диспечерът ще информира всички най-близки механици за вашата беда и ще ви изпрати най-близкия майстор. Прочетете повече за нашите услуги в статия пътна помощ в Разлог!

Мобилен сервиз в София Хиподрума

Процедурата протича на два етапа: капитанът идва в колата, първо трябва да се уверите, че каишката не е загубена поради задръстена ролка или лагер, защото ако поставите нов колан на дефектен валяк, няма да стигнете далеч.

След необходимата диагностика, механикът отива до най-близкия магазин, сам или с вас по желание и се закупува колан, евентуално ролка.

Инсталираме закупените резервни части на автомобила, проверяваме за работоспособност и генераторът издава ли зареждане? Коланът е на мястото си, има такса, работата е завършена. Нашата пътна помощ в Благоевград е на разположение 24/7 в денонощието.

Автодиагностика – диагностика на място в София Хиподрума

Машината вече е готова за употреба.

Цената на услугата зависи от марката на автомобила, дали е имало нужда да отидете до магазина и сложността на извършваната работа.

Проверете приблизителната цена по телефона при диспечера.

Достатъчно е да замените колело просто с добър крик и ключ с добра глава под ръка, за да развиете болтовете. Нашите мобилни екипажи разполагат с всички инструменти и няма да е трудно да сменим пробито колело за резервна гума и не отнема много време. Доверете се на пътна помощ в Бургас, работим за цяла България.

Понякога при някои автомобили получаването на това резервно колело и след това премахването на счупеното отнема повече време. Има много модели, при които колелото не е в багажника, а се държи от специални кабели под дъното на каросерията на автомобила.

Подаване на ток в София Хиподрума

Вие не искате да правите замяната сами, просто отидохте ли на този сайт, за да прочетете как да смените колело? Тогава вече сме на ниско начало и сме готови да тръгнем сега, вършете си работата.

За да се обадите на сервиза и да ви помогне да инсталирате резервното колело, обадете се на оператора, информирайте, че трябва да смените колелото, посочете марката на автомобила и адреса, на който сервизът трябва да бъде изпратен.

След попълване на заявлението диспечерът незабавно ще уведоми всички мобилни екипи за поръчката и ще ви изпрати най-близкия специалист. Можете да видите и статията за пътна помощ в Русе.

Цената на услугата е около 20 лв, точната и крайна цена зависи от марката на автомобила и радиуса на колелото. Освен това, срещу допълнително заплащане, ако е възможно да направим това, ще инсталираме сбруята на място. Средно време на пристигане от 30 минути до всяка област.

Доставка на гориво в София Хиподрума

Акумулатора на автомобила може да бъде разредена при различни условия. Може да се наложи да запалите колата и да запалите колата, ако колата стои дълго време с включени светлини, сателитната аларма често разрежда акумулатора.

Възможно е шофьорът да е слушал музика дълго време с изключен двигател, да не е използвал колата дълго време или просто да е използвал стар стартов акумулатор, акумулатора има собствен експлоатационен живот и зависи от различни експлоатационни фактори.

Не винаги е възможно да запалите автомобил по горепосочения начин, като използвате друга кола.

Смяна на спукана гума в София Хиподрума

Акумулатора може да е по-малко мощна и да не осигурява достатъчно напрежение за стартиране на двигателя.
Можем да окажем помощ, да дойдем с мощната ни заредена акумулатора или стартово устройство, да запалим безопасно цигара, да проверим работата на генератора.

Ако вратите са заключени, на капака е монтирана допълнителна електронна брава, нашите майстори ще помогнат да ги отворят, да изключат алармата в случай на повреди поради дълбоко източване на акумулатора.

Ако по някаква причина не е възможно да запалите цигара, а именно е необходимо да смените акумулатора, капитанът може да купи нова в най-близкия магазин или веднага да я купи по пътя до вашето място и да дойде с необходимият акумулатор. Пътна помощ в Кулата и Гърция се грижи за вашият престой в Югозападна България и Северна Гърция.

Проверка на кола преди покупка в София Хиподрума

Евтина пътна помощ в София Хиподрума

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *