Пътна помощ в София Гоце Делчев

Спешна пътна помощ в София Гоце Делчев

Пътна помощ в София Гоце Делчев. Когато дадено лице кандидатства за услуга за пътна помощ, то се нуждае от автомобилна помощ бърза професионална техническа помощ за автомобила си. Причините за това може да са много.

Това могат да бъдат проблеми със стартирането на двигателя и проблеми, свързани с електрониката или електрониката на автомобила, може да се дължи и на факта, че се изисква смяна на колело или например подаване на гориво, може да бъде и нестандартна работа, например върху шасито на автомобила


Телефон на пътна помощ в София Гоце Делчев

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Гоце Делчев

Цената на пътната помощ зависи от възникналият проблем и необходимите средства за неговото отсраняване. Необходима е преглед на място, ако шофьора не може да констатира проблема от разстояние. Цените варират спрямо, локацията, колата и необходимтие мерки.

Пътна помощ в София Гоце Делчев
Пътна помощ в София Гоце Делчев

Цена за репатриране в София Гоце Делчев

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Гоце Делчев

Техническа помощ – Авто електротехник за стартиране на колата
Електрическите вериги на автомобила са вид кръвоносна система и зареждането на акумулатора се състои от много елементи, качеството на работа на повечето други системи и устройства на автомобила зависи от правилната му работа.

Сърцето на електрическата система на автомобила е генераторът, той генерира електрическа енергия от механичната енергия на двигателя с вътрешно горене на автомобила и след това я прехвърля към акумулатора.

Като правило неизправността на автомобилния генератор е доста често срещана неизправност при предоставянето на услугите за автоматична помощ. Неизправността на автомобилния генератор води до ускорено разреждане на акумулатора, което от своя страна води до последствия до спирането на двигателя на автомобила.

Също така в електрическата верига често могат да възникнат проблеми, например поради повреда на предпазителите или поради факта, че акумулаторът на автомобила е изчерпал ресурса си, има проблеми с окабеляването на автомобила,


Мобилен сервиз в София Гоце Делчев

Проблеми при статиране на двигалетя в София

Проблеми със стартирането на двигателя, как се случва?

Често срещан проблем при пътна помощ в София е със стартирането на колата: карали сте на пътя, но изведнъж двигателят на автомобила е спрял и вече няма да стартира. Направихте няколко опита, но всички те не донесоха резултат, не бързайте да се отчайвате, променете плановете си и се обадете на теглещ автомобил, има изход.

В такива случаи е необходимо бързо напускане на служители на компанията, предоставяща услуги за техническа помощ. Ако двигателят ви не се е „забил“, тогава в 90% от случаите механиците за пътна помощ ще могат да ви помогнат, пътната помощ незабавно ще пристигне, ще диагностицира и отстрани неизправността.

Какъв може да е проблемът, кои са основните причини за проблеми със стартирането на двигателя? Проблемът може да се крие или в областта „Механика“ на двигателя, или в областта „Електроника“ и „Електричество“ на двигателя, а проблемът може да се крие в областта на подаването на гориво и формирането на системата гориво-въздух.


Автодиагностика – диагностика на място в София Гоце Делчев

Обикновено (най-често срещаните) причини за проблеми при стартиране са: неизправност на стартера, недостатъчен ток на акумулатора, неизправност на свещите, неизправност на запалителната бобина, неизправност на кабелите за запалване под високо напрежение, горивна система (горивна помпа, горивни филтри, горивни линии), всмукателна.

Изпускателна система, също причините могат да бъдат свързани с механични неизправности на двигателя, по-подробно можете да прочетете статията за проблеми със стартирането на двигателя на връзката – Стартиране на двигателя като част от услугата Пътна помощ.


Подаване на ток в София Гоце Делчев

Персоналът на пътната помощ на автохирурга има богат опит в диагностиката и отстраняването на проблеми, свързани с Електриката на автомобила, нашите служители разполагат с цялото необходимо оборудване за предоставяне на такива услуги (Електрически тестери, Резервни акумулатори, Зареждащи акумулатори, резервни предпазители, други елементи).

И най-важното е, че нашите електротехници имат най-богатия опит в работата – опит в решаването на нестандартни проблеми (ремонт на окабеляване, диагностика и отстраняване на електрически повреди).

Можете да се почувствате свободни да се свържете с фирмата за автоматична хирургия на пътната помощ, ако имате нужда от услуга за електротехник на място.


Доставка на гориво в София Гоце Делчев

Служителите ни за техническа помощ имат дългогодишен опит в предоставянето на услуги за автоматична помощ (услугите за техническа помощ и автопомощ по пътищата по принцип са синоними), така че ние много добре знаем как да действаме в ситуации, когато автомобилът ви се нуждае от спешна техническа помощ и се нуждае от аварийно стартиране на двигателя.

Нашите служители познават техниките за диагностициране на такива неизправности, разполагат с цялото необходимо оборудване за диагностика и ремонт на автомобили на пътя, които се нуждаят от помощ на пътя в случай на проблеми със стартирането на двигателя, включително ние извършваме

Компютърна диагностика с цел идентифициране на възможни проблеми с двигателя на автомобила.


Смяна на спукана гума в София Гоце Делчев


Проверка на кола преди покупка в София Гоце Делчев

Евтина пътна помощ в София Гоце Делчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *