Пътна помощ в София Горубляне

Спешна пътна помощ в София Горубляне

Пътна помощ в София Горубляне. Ако колата не се експлоатира дълго време в мразовито време, тя може да не запали. Акумулатора просто няма достатъчно мощност, за да върти коляновия вал. Основната причина за това е сгъстеното масло, което създава прекомерна устойчивост на въртящ момент. Пътна помощ в София, доверете се на професионалисите в бранша.

Двигателят и масленият картер се загряват с термопистолет, който се поставя под дъното на автомобила за 30-40 минути. Това обикновено е достатъчно за решаване на проблема.

Телефон на пътна помощ в София Горубляне

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Горубляне

Цената зависи от необходимата услуга за вашият автомобил, дали ще е смяна на гума, зареждане на гориво, евакуация или репатрак, зареждане на акумулатор и т.н. както и от разстоянието, тонажа и други параметри.

Пътна помощ в София Горубляне
Пътна помощ в София Горубляне

Цена за репатриране в София Горубляне

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Горубляне

Обикновено акумулаторът на колата ще продължи три години. След това, като правило, започват проблеми: напрежението става твърде слабо, за да завърти стартера, а акумулатора просто не стартира двигателя. За нашите клиенти имаме 24/7 дни в седмицата, денонощна пътна помощ в София.

Почти всеки собственик на кола, който използва колата си от около пет години, се е сблъсквал с подобни проблеми и тези, които не са ги имали, са имали невероятен късмет. За да може акумулатора да работи нормално в продължение на 4-5 години, трябва да спазвате някои правила за работа и спазване.

Мобилен сервиз в София Горубляне


Проводниците са свързани съгласно принципа „черно към отрицателно, червено към положително“.
Първо, трябва да свържете акумулатора към зарядното устройство и едва след това да свържете самото устройство към електрическата мрежа.
Трябва да развиете капачките на всяка кутия. За тези, които ги нямат, по-нататък в тази статия ще има съвети за батерии без поддръжка.


Изключително нежелателно е тази процедура да се извършва в жилищен район. Много по-подходящо за това, например, гараж.
Не пушете и не използвайте източници на пламък или искри наблизо. Експлозивно е.
Гаражът или друго място, избрано за тази работа, трябва да бъде правилно вентилирано, така че газовете, които се отделят по време на процеса, да не се натрупват.

Автодиагностика – диагностика на място в София Горубляне


Не оставяйте нещата да вървят сами, дори ако зарядното устройство работи автоматично.
Зарядно устройство bosch c7
Как да изберем зарядно устройство за автомобил?
Първо трябва да разберете какво напрежение има вашата акумулатор- той може да бъде 6, 12, 24 или 48 волта. Зарядното устройство трябва да може да поддържа напрежението на конкретният акумулатор.

Най-често в колите има 12-волтови акумулатори, по-мощните се използват за селскостопанска техника, а слабите са в старите съветски мотоциклети.
Следващият важен параметър на зарядното устройство е текущата сила. За да го вземете, трябва да знаете капацитета на акумулатора: оптималният ток на зареждане се счита за 1/10 от общия капацитет на акумулатора.

Евтина пътна помощ в София Горубляне

По този начин, ако капацитетът на вашаият акумулатор е 60 ампера * час, тогава ще трябва да се зарежда от 6 ампера.
Повечето съвременни зарядни устройства са напълно автоматични и това е най-добрият избор.

Например, като свържете зарядното устройство към акумулатора, вие задавате силата на тока, след което напрежението ще се подава автоматично и ще съответства на нивото на зареждане на акумулатора в този момент. Когато акумулатора е напълно заредена, самото устройство ще намали тока и напрежението до минимум. Това ще помогне да се избегне презареждането.Подаване на ток в София Горубляне

Доставка на гориво в София Горубляне


По правило тази услуга се търси от неуредици на водачите, които помнят необходимостта от зареждане само когато видят червена светлина на таблото. Вярно е, че има ситуации, когато сензорът за нивото на горивото отказва или „лъже“, но за това трябва да се погрижим предварително, тръгвайки на дълго пътуване.

Е, и ако отивате някъде в отдалечена пустош, където от зареждане с гориво до зареждане е повече от 50 км и качеството на горивото е под въпрос, би било разумно да вземете кутия бензин със себе си. Не е много удобно, но заплахата да останете с празен резервоар на пуста писта ще бъде премахната.

Смяна на спукана гума в София Горубляне

Проверка на кола преди покупка в София Горубляне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *