Пътна помощ в София Гео Милев

Спешна пътна помощ в София Гео Милев

Пътна помощ в София Гео Милев. Първото нещо, което ви идва на ум, е да се обадите на теглещ камион и да отидете на автосервиз. Но това далеч не винаги е оправдано. Понякога е по-разумно да използвате пътна помощ. Никой не е застрахован от извънредна ситуация по пътя, дори и най-опитният шофьор в най-модерната кола, натъпкан със сложна електроника. Заложете на професионалисите в бранша цена от 30 лв за евакуация, пътна помощ в София, вашият надежден помощник!

Телефон на пътна помощ в София Гео Милев

Телефон: 0877 920 484

И можете да получите повреда на колело или камъче в предното стъкло не само по селските пътища, но и по магистралите.
Има много критични ситуации. Опитен шофьор може да се справи с много от тях. А какво ще кажете за жена шофьор, която не прави разлика между акумулатор и генератор? Тя трябва да вземе мобилния си телефон и да се обади за помощ.

Цена на пътна помощ в София Гео Милев

Цената зависи от нужната услуга в момента и повредата на автомобила, изключително сме гъвкави при определяне на цените и винаги казваме почти реалната цена без скрити надценки и такси.

Пътна помощ в София Гео Милев
Пътна помощ в София Гео Милев

Монтаж на полеви гуми
Тази услуга е в състояние да реши почти всички проблеми, свързани с повреда на гумите (най-често пробиване или страничен разрез), като изпълнява следните операции.

Цена за репатриране в София Гео Милев

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Гео Милев

Инсталиране на резервно колело.
По принцип можете да разрешите този проблем сами. Достатъчно е да вдигнете колата с крик, да премахнете повреденото колело, да инсталирате „резервното колело“ и да стигнете до най-близкия сервиз за гуми.

С думи, всичко е просто, но какво ще стане, ако сте прилично облечени, навън е нощ, слана или дъжд, а болтовете са „заседнали“ и не искат да се разхлабват? Е, една жена изобщо не бива да се занимава с парчета желязо – това не е кралски бизнес. Денонощна пътна помощ в София, за вас и вашите коли.

Мобилен сервиз в София Гео Милев


Ремонт на гуми.Друга ситуация – изобщо нямате резервно колело (да речем, то е било оставено у дома, за да увеличите обема на багажника). Тук нищо не може да се направи самостоятелно и мобилният екип разполага с цялото необходимо оборудване и инструменти, за да не само поправи гумата, но и да я балансира.

Всъщност това е мобилен чейнджър за гуми. 15-20 минути работа – и отново сте на път.
В някои случаи може да се наложи смяна на протектора. Например, ако е невъзможно да се извърши ремонт веднага поради сериозността на повредата, гумата ще бъде извадена от диска и заменена с „използван“ аналог за временна експлоатация.

Ако дискът е непокътнат, има причина да ремонтирате гумата на място, дори и да има „резервно колело“, тъй като няма нужда да посещавате допълнително стационарния „чейнджър“.

Автодиагностика – диагностика на място в София Гео Милев


Пренареждане или пренареждане на колела.
Да кажем, че през есенно-зимния период отидохте да смените летните гуми за зимни поради внезапна промяна на метеорологичните условия, а опашката за монтиране на гуми продължи повече от един час.

Защо да не стигнете до най-близкото кафене, да не се обадите на автосервиз и да се насладите на чаша кафе, докато екипажът сменя джантите или гумите, вместо мъчително чакане? По отношение на парите загубите няма да са толкова големи

Подаване на ток в София Гео Милев

Зареждане или подмяна на акумулатор.
а) акумулатора е все още „жив“, но е разредена до такава степен, че нейната сила не е достатъчна за стартиране на двигателя;
б) акумулатора най-накрая е „умрял“ и нейното реанимиране е невъзможно.
В първия случай проблемът може да бъде решен чрез „подаване на ток“ от друга кола. Малцина собственици на автомобили обаче се съгласяват да предоставят такава услуга от страх да не навредят на скъпоценната им кола (в някои случаи тези страхове не са неоснователни).

Доставка на гориво в София Гео Милев

Евтина пътна помощ в София Гео Милев

Освен това рядко някой носи проводници със себе си за такава операция.
Във втория случай има само един изход – замяна. Но нова батерия трябва не само да бъде закупена някъде, но и да бъде инсталирана (на някои машини това не е толкова лесно да се направи). Екипът за автопомощ ще разреши и двете ситуации, просто трябва да изчакате нейното пристигане.

Смяна на спукана гума в София Гео Милев

Проверка на кола преди покупка в София Гео Милев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *