Пътна помощ в София Гара Искър

Спешна пътна помощ в София Гара Искър

Пътна помощ в София Гара Искър. Изведнъж горивото свърши по пътя – не е причина да се отложи планираното пътуване. Нашата техническа служба за пътна помощ ще достави незабавно бензин или дизел до всяка точка на София, доверете се на пътна помощ в София.

Забравихте сигнала за лампата на горивото и колата спря в средата на пътя?
Бордовият компютър показва остатъчен пробег от 50 км, но колата все още не е изминала това разстояние?
Двигателят на колата спря ли точно в задръстването?

Телефон на пътна помощ в София Гара Искър

Телефон: 0877 920 484

Никой не е имунизиран от непредвидени ситуации. Нашата услуга ще зарежда колата навсякъде в София. Можете да кандидатствате за доставка на гориво 7 дни в седмицата. Бригадирът ще дойде на посоченото място и ще презареди колата.

Много собственици на автомобили са оценили предимствата на работата с нас. Услугата за доставка на гориво е една от най-търсените в София.

Пътна помощ в София Гара Искър
Пътна помощ в София Гара Искър

Цена на пътна помощ в София Гара Искър

  • Какво предлагаме:
  • Доставка на бензин или дизел с обем от 5 до 20 литра;
  • Ефективност при изпълнение на поръчката – време на изчакване от 15 минути;
  • Зареждане на колата с дизелово гориво или бензин;
  • Помощ при стартиране на спрял двигател.


Цената на нашите услуги може да бъде намерена по телефона или чрез попълване на онлайн формуляра на нашия уебсайт. Приемаме няколко начина на плащане – пари в брой, електронни пари или банков превод. Операторът трябва да бъде уведомен предварително за избрания начин на плащане.

Цена за репатриране в София Гара Искър

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Гара Искър

Колата ми беше заредена с гориво, но двигателят все още отказва да запали.

Нивото на горивото в резервоара е под тръбата на горивната помпа поради накланянето на машината. Това се отнася за бензиновите превозни средства. Доста често проблеми със стартирането на двигателя възникват, когато колата се движи надолу.

Според сензора бензинът все още не е свършил, но поради накланянето на автомобила нивото му в резервоара е под тръбата на горивната помпа, в резултат на което спира. Изберете 24/7 денонощна пътна помощ в София за вас и вашият автомобил.

Неправилна работа на бордовия компютър. Понякога се случва мониторът да показва остатъка от пробега от 30 км, но колата все още спира, без да е изминала това разстояние. Дори при разход на бензин от 10 литра на 100 км, действителното оставащо гориво в резервоара е не повече от 3 литра. Достатъчно е да спрете на лек наклон, за да спре автомобилът.

Мобилен сервиз в София Гара Искър

Горивната помпа не работи. Проблемът е често срещан, особено ако водачът често кара с полупразен резервоар (по-малко от една четвърт от обема му се пълни с гориво). Нашата услуга за пътна помощ предоставя услуги за подмяна на електрическа горивна помпа. Естеството на работата зависи от марката и модела на автомобила.

На редица автомобили, за да смените горивната помпа, ще трябва да свалите резервоара за гориво.

Горивната система на дизеловото превозно средство е пълна с въздух. Това се дължи на особеностите на неговата структура. В електрическата система „дизел“ няма електрическа помпа. Въздушни джобове могат да се образуват в празен резервоар.

Те пречат на нормалното преминаване на дизеловия двигател през захранващата система, в резултат на което „горивото“ не достига горивната помпа на двигателя на автомобила. Решението на проблема зависи от модела и марката на автомобила. В някои ситуации горивната система може да се изпомпва на пътя и понякога единственият изход е да се достави колата до автосервиз.

Как да разбера колко е изтощен акумулаторът на автомобила?

Като правило, напрежението се намалява до възможно най-ниското с невъзможността за завъртане на стартера, тоест батерията не е напълно разредена. Ако вашите осветителни устройства продължават да функционират – макар и не с пълен капацитет – то това е точно вашият случай.

Ако дори осветителните устройства са спрели да работят, значи сте изправени пред по-опасно явление – пълно разреждане на батериите. Причината за това може да бъде например магнетофон, който е останал да работи, или размери, които не са били изключени през нощта.

 След това ще бъде представена таблица, където нивата на разреждане на батерията са посочени по отношение на изходното напрежение на клемите при определена температура на въздуха.


Не се изненадвайте, ако се окаже, че батерията ви е само 75% заредена: много фактори влияят върху работата на генератора и понякога той просто не може да зареди напълно батерията. Така че в някои случаи трябва да използвате устройството, за да заредите батерията до стойностите, посочени в таблицата.

Автодиагностика – диагностика на място в София Гара Искър

Какви са номиналните стойности на напрежението и тока, необходими за правилното зареждане на акумулатора на автомобила?
Вече беше споменато, че зареждането трябва да има такива параметри, които му позволяват да работи напълно с определена батерия. Освен това стойностите на напрежението и тока ще бъдат представени отново.


Най-добрият начин обаче е да приложите по-нисък ток към клемите на батерията: за горния пример това би било 2,75 ампера, а не 5,5. Разбира се, тогава процедурата ще отнеме два пъти повече време, но качеството ще бъде по-високо.

Подаване на ток в София Гара Искър


Оптималният ток на зареждане трябва да бъде десет пъти по-малък от пълния капацитет на батерията. Ако например капацитетът е 55 ампера * час, токът трябва да бъде 5,5 ампера. Именно това съотношение съветват производителите на устройства с памет и самите устройства.


С напрежението всичко е малко по-просто, защото лъвският дял от настоящите зарядни устройства може да работи в автоматичен режим. В този случай трябва да разберете ориентацията на батерията, тъй като някои устройства са оборудвани с превключвател, който променя напрежението за различните батерии (6.12.24 волта) – ще трябва да изберете режима, който съответства на вашата батерия.

Доставка на гориво в София Гара Искър

След това зарядното ще направи всичко от само себе си: първоначално напрежението ще бъде високо и след като нивото на зареждане достигне 75%, то автоматично ще започне да намалява. В резултат на това напрежението ще падне до минимални стойности и батерията няма да се презареди.

Смяна на спукана гума в София Гара Искър

Проверка на кола преди покупка в София Гара Искър

Евтина пътна помощ в София Гара Искър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *