Пътна помощ в София Дървеница

Спешна пътна помощ в София Дървеница

Пътна помощ в София Дървеница. Когато се нуждаете от техническа помощ на пътя, просто се обадете на посочения на страницата телефонен номер и опишете ситуацията. Пътна помощ в София, ние ще Ви помогнем!

Нашите експерти бързо ще пристигнат на посочения адрес и ще разрешат проблема. Готови сме да донесем горивото на необходимата марка, ако внезапно е свършило на пътя, да помогнем при стартиране на двигателя на изтощена акумулаторна батерия, да изпомпваме колелата, ако това е една от ситуациите, когато нямате помпа в багажника.

Телефон на пътна помощ в София Дървеница

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Дървеница

Цената на нашите услуги остава в приемливи граници, независимо от мащаба и естеството на работата, извършена от специалисти. Колко ще струва предоставянето на техническа помощ, ще бъдете информирани по време на процеса на кандидатстване.

Това е приблизителна цена, която се изчислява от предоставената информация, но крайната цена няма да се различава значително, ако опишете ситуацията в детайли, като отбележите всички важни моменти.

Пътна помощ в София Дървеница
Пътна помощ в София Дървеница

Цена за репатриране в София Дървеница

Денонощна пътна помощ в София Дървеница

Познавайки спецификата на тази работа и разбирайки я отвътре, взехме отговорно решение – да работим денонощно и седем дни в седмицата, защото това е единственият начин да помогнем истински на хората в трудна ситуация. Изберете денонощна пътна помощ в София, за вас и вашите нужди.

Техническата помощ се предоставя от опитни специалисти, поради което тя е с високо качество. Ние бързо ще възстановим способността на вашето превозно средство да се движи по-нататък. Техническа помощ се предоставя денонощно, защото непредвидени ситуации могат да възникнат по всяко време на деня или нощта.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Ремонтите на автомобили трябва да се доверяват само от опитни и квалифицирани механици, които могат ясно да идентифицират неизправността и да я отстранят без допълнителни повреди.

Автомобилът, както всеки механизъм, изисква редовна поддръжка и ако даден агрегат се повреди, се нуждае от квалифициран ремонт. За да сведете до минимум риска от неочаквана повреда, е важно редовно да диагностицирате всички системи.

Мобилен сервиз в София Дървеница

Ако проблемът е сериозен и не може да бъде разрешен на място, ще осигурим теглещ камион със съответния капацитет и простор в интериора.

Той ще транспортира колата до посочения от вас адрес, а товаренето и разтоварването ще се извършва бързо и точно. Ако е необходимо, ще препоръчаме добър автоцентър, където повредата ще бъде елиминирана евтино и професионално.

Когато две превозни средства се нуждаят от пътна помощ, в допълнение към теглещия автомобил ще бъде осигурено ремарке с карета. Всички машини и оборудване са в добро състояние, което гарантира липсата на непредвидени ситуации, които забавят процеса.

Автодиагностика – диагностика на място в София Дървеница

Може да успеете да слезете с малка загуба на време и пари, ако пробиването е незначително. Повечето колела са оборудвани с безкамерни гуми, които не се издухват веднага в случай на леки пробиви.

Можете да шофирате до най-близката бензиностанция, да изпомпате колелото и да се придвижите към най-близкия сервиз за гуми. На някои бензиностанции обаче има сервиз за монтиране на гуми и няма да се налага да стигате далеч.

Можете също така да закърпите малка пробивка с уплътнител, предназначен за краткосрочен ремонт на колелата. Той ще блокира пробиването и ще създаде необходимото налягане в гумата.

Подаване на ток в София Дървеница

Вашият алгоритъм на действие е както следва:

Спрете двигателя и поставете превозното средство в предавка, за да не се търкаля навсякъде.


От съображения за безопасност поставете камъни под целите колела.
Използвайте крик и повдигнете спуканата част на гумата на автомобила.
Развийте болтовете, закрепващи колелото към главината, след като извадите дисковете, ако има такива.


Инсталирайте новото колело на главината, като внимателно затегнете монтажните болтове.
Спуснете автомобила с крик и извадете камъни под останалите колела.


Ако имате малък компресор или механична помпа, изпомпвайте приложеното колело и продължете напред. Препоръчително е сваленото пробито колело да се занесе незабавно на монтаж на гума, за да се поправи гумата възможно най-скоро, ако е възможно.

Ако имате дълбоки пробиви или ако отрежете гума отстрани на колелото, най-вероятно ще трябва да се отървете от нея и да вземете нова резервна гума.

Доставка на гориво в София Дървеница

Можете да използвате нашите услуги в различни ситуации:
• внезапно сте изчерпали горивото си, а най-близката бензиностанция е все още много далеч – ще я вдигнем или ще теглим колата до бензиностанцията;
• акумулаторна батерията е изхабена и не е възможно да стартирате двигателя – ние ще дойдем и ще запалим вашата акумулаторна батерия;
• гумата беше спукана, но помпата, както и за злото, не беше под ръка …
… и в много други случаи ще дойдем и ще помогнем.

Смяна на спукана гума в София Дървеница

На първо място, трябва да разберете, че нищо не може да се промени – колелото е пробито и сега колко дълго ще останете с неподвижна кола зависи от координацията на вашите действия. Можете да опитате сами да поправите пробитото колело или да се обадите на някой за помощ.

Като начало, нека разберем ситуацията, когато водачът се опитва да направи всичко сам.

Веднага ще усетите, че колелото е пробито. Ако това се е случило с предната ос, колата ще дръпне надясно или наляво. Ако проблемът е в задния мост, ще се чуят неприятни странични звуци.

И така, пункцията беше намерена и сега е необходимо плавно да се спре, бавно намалявайки скоростта. Най-добре е воланът да се държи по-плътно, тъй като при пробиване той ще започне да се изтегля и това е изпълнено с негативни последици под формата на инцидент или шофиране в канавка.

Евтина пътна помощ в София Дървеница

Най-добре е да спрете отстрани на пътя или на изхода от пътя – така колата ви няма да пречи на никого и ще можете да направите проверка и ремонт на колелото без излишни проблеми. Ако не е възможно да напуснете пътя, ще трябва да включите аварийните сигнали в колата и да зададете иконата за аварийно спиране (ако има такава).

Проверка на кола преди покупка в София Дървеница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *