Пътна помощ в София Дружба

Спешна пътна помощ в София Дружба

Пътна помощ в София Дружба. Опитните шофьори не могат да бъдат изненадани от такава дреболия като пробиване, но начинаещите за първи път обикновено се бъркат в последователността на действията, забравят за важни подробности и не знаят какво да правят с пробито колело дори в магазин за гуми – особено ако започнат да предлагат избор от няколко опции или плашете със скъпи ремонти.

Нека да настроим алгоритъма на работа за откриване на спукана гума и да разберем какво да правим веднага и какво да изберем по-късно. Денонощна пътна помощ в София за вас и вашите нужди.

След като откриете спукана гума, на първо място, трябва да спрете на безопасно място, да включите алармата, да оцените видимостта и, ако е необходимо, да поставите знак за аварийно спиране: съгласно правилата за движение, той е инсталиран на най-малко 15 метра от колата в населено място и най-малко 30 метра извън населено място.

Телефон на пътна помощ в София Дружба

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Дружба

Цената зависи от предоставяната услуга, свържете с нас за да можем да дадем повече конкретика на база на вашите проблеми и нужди!

Пътна помощ в София Дружба
Пътна помощ в София Дружба

Цена за репатриране в София Дружба

Когато избирате точка за спиране, трябва да вземете предвид пространството отстрани на автомобила, което е необходимо за работа с спукана гума. Не трябва да спирате точно на пътя и на места, където спирането и паркирането са забранени: дори пробитото колело да спада към условията на принудително спиране, е напълно възможно да се изминат няколко десетки метра по него, за да изберете безопасно и удобно място за паркиране.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

През нощта или в условия на ограничена видимост (например, Сега можете да започнете да работите с колелото. Ще разгледаме последователно няколко възможности за действие и след това ще преминем към начини за поправяне на повредена гума. Най-очевидното решение за спукана гума е да се замени.

Ако имате резервно колело, в което сте уверени, най-добрият вариант би бил да го инсталирате и да посетите магазин за гуми, за да ремонтирате пробита гума – такъв ремонт ще бъде по-надежден и по-качествен от независим.

Ако нямате подходящо резервно колело, но имате помпа или компресор, можете да оцените повредата на колелото и да опитате да го изпомпате отново, за да стигнете до магазина за гуми.

Денонощна пътна помощ в София Дружба

По-добре е да започнете да търсите мястото на изтичане на въздух от клапана (известен още като „нипел“ или „нипел“): често неизправната макара става причина за спукана гума. Лесно е да го проверите: като развиете защитната капачка (ако има такава), излейте върху нея вода (или мърляч, както в детството): въздушните мехурчета ще изтекат.

В този случай можете да опитате да смените макарата, като го развиете и завиете нов, но ако няма нов клапан, както и магазин наблизо, можете да опитате просто да го развиете и завиете обратно.

Независимо дали е помогнало или не, трябва да посетите магазина за гуми, за да смените макарата или целия клапан.

Мобилен сервиз в София Дружба

Ако клапанът е стегнат и колелото е плоско, най-вероятно това е пробиване. Най-лесният начин за намиране на пробиване, при което няма чужди предмети, е напръскването на гумата с вода, като се огледа повърхността: повредата ще се покаже като въздушни мехурчета.

Често обаче причината за пункцията може да бъде открита заедно с нея: самонарезен винт, пирон или друг произволен предмет, стърчащ от колелото, ясно ще посочи мястото на разхерметизиране.

В този случай не е необходимо незабавно да отстранявате чуждия предмет от гумата: той частично уплътнява отвора и ако загубата на налягане е бавна, можете да опитате да надуете колелото и да стигнете до фитинга на гумата.

Автодиагностика – диагностика на място в София Дружба

След вашето обаждане специално оборудване ще отиде на обекта, екип от квалифицирани механици е готов да изпълни всякакви задачи. Първо се диагностицират причините за неизправността на автомобила и ако е възможно да подпомогнете автомобила си на пътя, всички необходими действия за отстраняване на неизправността се извършват на място.

В този случай не се изисква евакуация на автомобила и ще можете да продължите да шофирате, без да посещавате автосервиз и без да губите време и пари за допълнителни услуги.

Обхватът на услугите за пътна помощ включва:

  • теглене на автомобили, камиони, микробуси (изтегляне от кал, пясък, резервоари);
  • загряване на двигателя (врати, резервоар за газ, багажник);
  • доставка на гориво;
  • подмяна на свещи;
  • подмяна на някои авточасти.


Възможно е, като ни се обадите и опишете проблема си, ще получите пълноценна консултация със специалист и, следвайки неговите съвети, ще можете сами да отстраните неизправността и да върнете колата в работно състояние.

Основното за нас е благосъстоянието на нашите клиенти, затова се опитваме да предоставяме ефективна помощ дори от разстояние! В различна ситуация, когато няма да е възможно да се реши проблемът на пътя, евакуаторът на услугата ще достави колата ви до автосервиз или на посочения от вас адрес.

Евтина пътна помощ в София Дружба

Службата за евакуация се стреми да върши работата си ефективно, да подобри нивото на своите услуги, като същевременно поддържа цените на достъпни цени. Как да го направим?

Умелата организация на работата на екипите и на цялата услуга като цяло осигурява ефективността на услугите.

Собственият ни парк от специално оборудване елиминира необходимостта от наемане на оборудване, а професионалните грижи подобряват качеството на работата му. Персоналът включва квалифицирани специалисти, опитни майстори и механици, запознати с много нюанси на автомобилния ремонт и други области на поддръжка на автомобила.

Поради това можем да си позволим да определяме разумни цени за нашите услуги. Техническа помощ на пътя, евакуация на автомобили, транспорт и други – в услугата. Обадете ни се, ние сме във връзка по всяко време на деня и винаги сме готови да тръгнем за вас!

Подаване на ток в София Дружба

Услугата е денонощна техническа помощ в София , надеждно и бързо решение на вашите проблеми на пътя! Изтегляне на автомобил, заседнал в калта, загряване на двигателя, отваряне на замръзнали врати или смяна на тапи – всяка причина, поради която не можете да продължите да шофирате, ще бъде премахната.

Всичко, което трябва да направите, е да опишете текущата ситуация възможно най-точно, да кажете на диспечера вида и марката на вашия автомобил, както и местоположението. Можете да разчитате на техническа помощ 24 часа в денонощието – дежурният екип ще пристигне на повикване в рамките на половин час.

Доставка на гориво в София Дружба

Смяна на спукана гума в София Дружба

Ако колата е дръпната встрани и отдолу се чува странен шум, най-вероятно става дума за спукана гума. Намалете бавно скоростта и се дръпнете встрани от пътя без внезапни маневри.

Спазвайки правилата за безопасност, облечете светлоотразителна жилетка и инсталирайте авариен знак (в село на 15 метра от колата, извън града – 30 метра). Ако не можете да се справите или колата се намира на опасно място, кръстовище и т.н. обадете ни се веднага!

Проверка на кола преди покупка в София Дружба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *