Пътна помощ в София Драгалевци

Спешна пътна помощ в София Драгалевци

Пътна помощ в София Драгалевци. Има много ситуации, в които може да се наложи услугите за теглене на кола. Разбира се, това често са ситуации, при които възниква някаква повреда, след която колата вече не може да продължи да се движи в нормален режим.

В този случай извикването на теглещ автомобил ще бъде най-правилното решение. Освен това пътните инциденти с участието на други автомобили не са пълни.


Телефон на пътна помощ в София Драгалевци

0877 920 484

В случай на по-сериозна катастрофа, когато колата вече не е „в движение“, няма нищо по-хубаво от вдигането на телефона, обаждането на специално оборудване и евакуацията на колата. Има обаче и по-необикновени случаи, когато колата е в перфектен ред.

Просто човек, който идва на гости на приятели или роднини, все още се изкушава от няколко чаши алкохол и вие не искате да оставяте колата на входа на приятели. В този случай „разходите“ за независимо шофиране ще бъдат много по-високи.

Цена на пътна помощ в София Драгалевци

Цената зависи от предоставяната услуга, авомобила, км и нуждата от техническа помощ на място или репатриране на автомобила до сервиз или паркинг.

Пътна помощ в София Драгалевци
Пътна помощ в София Драгалевци


Цена за репатриране в София Драгалевци

Днес почти всяко превозно средство може да бъде евакуирано. Разбира се, евакуацията на малки коли ще бъде много по-евтина. Работата с джипове е малко по-скъпа. По този начин е възможно да се транспортират микробуси, разбира се, на подходяща цена.

Но, може би, водещите позиции са заети от спортни автомобили поради високата им цена. Освен това теглещият камион може да превозва специални превозни средства като ATV, различни мотоциклети, бъгита. Това важи особено за градските райони, където движението на ATV е забранено.


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Тегленето на автомобил е най-удобният, практичен и икономичен начин за решаване на проблема с транспортирането на автомобил или мотоциклет. Не винаги е възможно да се изчака подходящ влекач и често се случва тегленето да е напълно невъзможно, но евакуаторът лесно ще се справи със задачата.

Бързата реакция на обаждане и бързото пристигане на специално оборудване ви помага да спестите време и съответно пари. Удобството се крие във факта, че евакуацията може да се извърши както в града, така и извън него.

Ще можете да доставите колата до вкъщи и след това в спокойна обстановка да намерите добър център за поддръжка за ремонт. Или можете веднага да доставите колата до сервиза, ако вече имате предвид. С услугите на теглещ камион вече няма да имате проблеми в случай на неочаквана повреда.

Денонощна пътна помощ в София Драгалевци

Повреда на автомобил на пътя може да се случи на всеки, никой не е застрахован от това. Може да е случайно пробито колело. И не всеки шофьор, особено жена, ще си играе с крика, ще развие гайките на колелата и ще вкара „резервната гума“.

Или бензинът внезапно ще свърши и ще трябва да се закачате за час-два на магистралата, преди да стигнете до най-близката бензиностанция, докато вашите познати не донесат кутия бензин, преминавайки през задръстванията и ако това се е случило сутрин и всички са на работа …


Мобилен сервиз в София Драгалевци

Понякога акумулатора на неопитен шофьор може да свърши или колата да заседне в снежна преспи или канавка. Тогава той ще трябва да чака търпеливо, докато минувачите любезно предложат помощта си.

И не всеки ще направи това. На пътя може да има много инциденти. Как да се застраховате срещу подобни неприятности и да не разчитате на случайността? Кого да помоля за помощ ако нещо се е случило по пътя? Именно това ни доведе до идеята да организираме техническа помощ на пътя.

Автодиагностика – диагностика на място в София Драгалевци

Колата отдавна се е превърнала в неразделна част от живота ми, защото в голям град не можеш да отидеш никъде без нея. Вярно е, случва се да не започне в най-неподходящия момент, да спре, да свърши батерията си в средата на нощно пътуване. Тогава стоите като глупак, който се опитва да спре колата.

За да стигнете до сервиза или да запретнете ръкави и да се стремите през глава да се опитвате сами да разберете повредата Но това не е най-лошото нещо! Ами ако ключът е изгубен? Изгубени? Или проблеми с алармата?


Това е, което срещнах. Или по-точно не наистина аз, а момичето, покрай което минавах. Тя стоеше близо до колата, отвън валеше сняг, а тя беше в пуловер.

Питам я: „Момиче, какво ти се случи?“, А тя ми каза „Загубих ключовете на пазара, не мога да ги отворя. Не се притеснявайте, обадих се на техническа помощ. “ Отидох по-нататък и разбрах: „Може би трябва да се опитам да организирам нещо подобно?“


Подаване на ток в София Драгалевци

Тази мисъл ме завладя и след известно време се сетих за всичко. Започнах с намирането на място за работилница, издаването на лиценз, закупуването на оборудване, наемането на добри майстори и договарянето на реклама.

Тогава поръчах два теглещи камиона, но трябваше да работя усилено с опитна електроника, защото не можех да предложа на хората голяма заплата в първите двойки, но този въпрос беше решен с течение на времето.

Доста бързо беше решен въпросът за „красив“ и запомнящ се номер за обаждане за техническа помощ. И сега всичко е почти готово, гащеризоните са донесени, автомобилите са боядисани, реклама във вестници и списания.


Доставка на гориво в София Драгалевци

Някои автокъщи предлагат и спешна техническа помощ. Бързината на дилърите при осигуряването на теглещи камиони оставя много да се желае. Има малко товарачи и понякога трябва да ги чакате с часове.

Ето защо собствениците на автомобили предпочитат да се свържат с други компании, понякога в лицето на един човек – директор, собственик, шофьор. Много шофьори са оценили предимствата на използването на услугите за пътна помощ.


Смяна на спукана гума в София Драгалевци

Това е възможност за бързо получаване на спешна техническа помощ, включително смяна на колело, презареждане на акумулатора, отваряне на автомобила, внасяне на бензин, смяна на предпазителя, диагностика на двигателя, деактивиране на алармата, отключване на запалването и други услуги.

Нашите опитни майстори лесно ще се справят с всички проблеми и ще предприемат всички необходими мерки за това. Можете да се обадите на теглещ камион и да откарате колата си до всяка автосервизна служба.

Освен това можете да използвате услугата на комисар по спешни случаи, правен съвет. Обаждайки ни се, бъдете сигурни, че ще ви помогнем. В нас работят професионалисти и нашите превозни средства за техническа помощ са оборудвани с най-новите технологии.

Проверка на кола преди покупка в София Драгалевци

Евтина пътна помощ в София Драгалевци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *