Пътна помощ в София Център

Имате нужда от пътна помощ в София Център?

Ако колата не може да отиде по-далеч, тя трябва да бъде отнесена до сервиз или гараж. Има няколко решения на този проблем. Пътна помощ в София Център. Най-простият от тях е тегленето на превозно средство. Но тази операция изглежда проста само на пръв поглед. Ако в тегленето е замесен неопитен шофьор, случаят може да завърши с инцидент.

Телефон на пътна помощ в София Център

0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Център

Цената на пътната помощ в центъра на София зависи от вашият проблем и нужната услугата която нашият екип от професионалисти ще приложа за вас и вашият автобомил и превозно средство.

Пътна помощ в София Център
Пътна помощ в София Център

Цена за репатриране в София Център

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ в София?

Теглене на автомобили (София)

Нашите служители знаят всички правила за теглене на всяко превозно средство, независимо от неговия тонаж или размери.

Ако имате нужда от теглене на автомобили в София , моля свържете се с нас и вашият автомобил ще бъде доставен до мястото здрав и здрав. Силно препоръчваме да не теглите сами автомобила.

За да превозите кола, която не може да се придвижва от една точка до друга, трябва да разберете какъв вид повреда е възникнала и защо колата не може да продължи да се движи сама.

И в зависимост от това решете кой от методите за теглене е най-подходящ и какви аксесоари са необходими за него.

Как да поръчам теглене или репатриране на кола в София?

Можете да поръчате теглене на кола в София при нас. Специалистите ще дойдат при вас с кола, която ще разполага с цялото необходимо оборудване за теглене. В крайна сметка често шофьорите дори не носят кабел или прашка в багажника. Типични грешки, които правят неопитни шофьори, но нашите професионалисти никога няма да допуснат:

  • Аварийните светлини не са включени.
  • Висока скорост на теглене,
  • Използвайте кабел, където е необходима твърда теглич.
  • Неспазване на разстоянието между автомобилите.
  • Теглене на автомобил с неизправни спирачки.
  • Използването на други импровизирани средства, които нямат достатъчна якост, вместо кабел.
  • Прекалено дълга гъвкава теглич.
  • Неспазване на правилата за движение при движение на автомобил.

Мобилен сервиз в София Център

Само специалистите могат максимално да защитят автомобилите, шофьорите и другите участници в движението със своите превозни средства. Това са тези, които работят за нас и са готови да ви се притекат на помощ денонощно.

Ако имате малко време и колата се повреди, спешното теглене на кола в София е изходът. Ние ще доставим колата ви до вашата дестинация незабавно и без инциденти.

Ако не сте сигурни в причината за повредата и се опитвате сами да теглите колата си до сервиз или гараж, предлагаме да поръчате пътна помощ и да се обадите на нашите техници. Колата ви може да не бъде теглена.

Това се случва например в случай на повреди в спирачната система, кормилното управление. В тези случаи тегленето с гъвкава теглич е противопоказано и дори строго забранено.

Денонощна пътна помощ в София Център

Ако сте поръчали теглене на автомобили, цената за него ще бъде приемлива – ние винаги сме за умерена ценова политика и отчитаме не само нашите интереси, но и интересите на клиента. Разбира се цената е различна през деня и нощта.

Тегленето на автомобил включва разходите за напускане на нашия екип за спешна помощ, както и разстоянието, което трябва да изминете до точката на теглене и до местоназначението.

Има няколко по-важни момента, които трябва да имате предвид, преди да теглите превозно средство:

Никога не взимайте кола с автоматична скоростна кутия.

Ако на автомобила е инсталиран CVT, той може да бъде теглен само ако двигателят работи. В противен случай, поради липсата на достатъчно смазване и зацепването на ремъка и ролките, вариаторът бързо ще се провали.

Автодиагностика – диагностика на място в София Център

Подмяна и зареждане на автомобилни течности на мястото на повредата в София

Колата не може да функционира без различни течности. Почти всички системи и компоненти трябва да се пълнят или смазват. Започвайки с гориво, завършвайки с вода за стъклени шайби, автомобилът трябва да е напълно оборудван с всички видове течности, които са необходими за нормалната му работа.

Някои от тях предотвратяват бързото износване на автомобилни части, други играят спомагателна роля в различни моменти от използването на оборудване, някои осигуряват безопасно движение по пътя. Но всички са необходими по един или друг начин. Нашата автомобилна помощ предлага услугата p; подмяна и зареждане на течности във вашия автомобил. Услугите ни са:

Зареждане на автомобила с гориво – всяка марка бензин или дизелово гориво. Ние ще доставим гориво до всяка област на град София, във всяко количество, по всяко време, удобно за вас.

Евтина пътна помощ в София Център

Смяна на маслото в София

Масло от различни видове се излива в няколко компонента и възли на автомобила. Не е необходимо самостоятелно да определяте кое масло е най-добро за дадена система на вашия автомобил. Преди да купувате, винаги се консултирайте със специалисти – те ще ви кажат както точното количество, така и желаната марка.

Смяна на масло, автомобилни течности на мястото на повреда (София)

На първо място, това е смяна на масло в двигателя на София . Професионалните шофьори препоръчват това на всеки 10-15 хиляди километра (при дизелови двигатели, вероятно по-често поради ниското качество на дизеловото гориво).

Нашите техници гарантират, че пълнят двигателя на автомобила ви с висококачествено моторно масло. Следващият вид работа е смяната на маслото в скоростната кутия . Сменяме маслото в автоматични и ръчни скоростни кутии в София.

В този случай ние обръщаме специално внимание на качеството на маслото, тъй като именно от него зависи пълната, ясна и непрекъсната работа на редуктора, както и значително намаляване на преждевременното му износване.

В случай на непредвидена ситуация, ще бъдете заменени с течности в колата на мястото на повредата… Припомнете си, че маслото в скоростната кутия трябва да се сменя поне на всеки 50-60 хиляди километра, а по-добре малко по-често.

Предоставяме и услугата за смяна на маслото във вариатора . За този тип трансмисия се използват специални масла, които не само смазват CVT механизмите, но и предотвратяват подхлъзването им.

Трябва да се отбележи, че този тип кутии са особено взискателни към наличието на достатъчно количество масло, тъй като липсата му води до разрушаване на елементите на тази трансмисия. Препоръчително е да смените маслото след 30-40 хиляди пробега.

Доставка на гориво в София Център

Подмяна на спирачната течност в центъра на София

Моля, свържете се с нас, за да заменим този тип течност във вашия автомобил. Не се препоръчва да правите това сами, по-добре е да се обърнете към професионалисти. Всяка грешка при смяна на спирачната течност е животозастрашаваща.

Обръщаме специално внимание на обслужването на клиенти на удобна територия. Нашите специалисти осигуряват смяна на маслото в двигателя p; на мястото на повредата .

Ако трябва да смените маслото там, където се намира колата, ние ще дойдем и ще направим всичко необходимо. Когато се обадите на оператора, кажете ни вашето местоположение и марката на колата. Възможна е и спешна смяна на маслото на мястото на повреда.

Също така трябва да обърнете внимание на наличието на течност в спирачната система. Тази система не е затворена, поради което количеството спирачна течност може да намалее, също поради своята хигроскопичност, тази течност губи свойствата си и се нуждае от периодично попълване или подмяна. Подмяната на спирачната течност на мястото на повреда в София е процедура, която засяга както безопасността на вашата кола, така и вашата безопасност. Винаги проверявайте наличието на течности в колата, не забравяйте да смените маслото и спирачната течност навреме. Ако нашата техническа помощ на място не ни позволява да отстраним повредата, ние винаги можем да предложим теглене на кола в София и да транспортираме колата Ви до всеки сервиз по ваш избор или до нашия автосервиз за допълнителен ремонт.

Смяна на спукана гума на място в София Център

Може би колелата на автомобила страдат най-много по време на движение, те (като шасито) понасят основното натоварване – това са некачествени пътища, пирони, неправилен износ – всичко това се отразява на състоянието на гумите.

Поради всички тези неблагоприятни фактори, много често трябва да посещавате сервиз, за ​​да ремонтирате или замените колела. Ако възникне непредвидена ситуация и трябва да смените колелата на автомобила на мястото на повредата , моля свържете се с нас.

Подаване на ток в София Център

Поради невнимание (електрически уреди, оставени за една нощ), повреди или поради студено време, дори опитни собственици на автомобили се сблъскват с факта, че двигателят на автомобила не стартира, тъй като батерията е изтощена – невъзможно е да стартирате колата без презареждане или външна помощ.

Има няколко варианта за това как да се измъкнете от тази ситуация, но най-добре е да се обърнете към професионалисти, за да избегнете евентуални повреди на автомобилните единици и да спестите нервите и парите си

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *