Пътна помощ в София Бункера

Спешна пътна помощ в София Бункера

Пътна помощ в София Бункера. Непредвидени неприятности с колата се случват много често. И, колкото и да е тъжно, главно когато шофьорът бърза за някъде. Независимо дали става въпрос само за среща или рано сутрин за работа. И така, колата няма да запали.

Причината е изтощаването на акумулатора. Това е доста често срещана грешка, която правят много шофьори. Вечерта фаровете не бяха изключени или собственикът на колата просто не обърна внимание на зареждането, което приключва. В този случай, разбира се, можете да загубите няколко часа, за да върнете акумулатора в работно състояние. Пътна помощ в София, професионализъм и над 10 години опит, доверете ни се!

Телефон на пътна помощ в София Бункера

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Бункера

Цената зависи от необходимата ви услуга и проблема на автомобила, за повече информация ни се обадете на телефона отгоре.

Пътна помощ в София Бункера
Пътна помощ в София Бункера

Цена за репатриране в София Бункера

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Бункера

Зареждайте акумулатора си на пътя

Или се обадете на камион за теглене, заведете колата в автосервиз, изчакайте реда си и заредете акумулатора след два часа. Но често собственикът на автомобила няма свободно време, така че техническата помощ може да му помогне.

Как се сменя или зарежда акумулатор?


Като начало авто електротехник ще извърши пълна диагностика на двигателя на автомобила. Това е необходимо, за да се установи причината за спирането. Дори ако водачът е сигурен, че всичко се е случило поради разреждането на акумулатора.

Експертите започват работа само след внимателно проучване, защото причината може да се крие далеч вътре в двигателя. И те разкриват всички най-малки повреди, поради които двигателят може да стане.

Мобилен сервиз в София Бункера

Но ако спирането все още се дължи само на разреждането на акумулатора, тогава персоналът за автотехническа помощ ще го зареди от външен източник за броени минути. Ако акумулатора е напълно разреден, той ще трябва да бъде заменена с нова.

И в този случай майсторите ще намерят изход. В края на краищата те винаги имат в арсенала си всички необходими резервни части и оборудване за решаване на всеки проблем.

Автодиагностика – диагностика на място в София Бункера

Причини за разреждане на акумулатора.
Има няколко причини за разреждането на акумулатора. Това може да бъде, както беше споменато по-горе, включени, оставени за дълго време фарове, аларма, настройка на звука или по-сериозно – повреда на генератора.

Но най-честата причина за разреждането е стар акумулатор. Срокът на експлоатация на акумулатора без поддръжка от датата на производство е три години. Но това е при условие, че акумулатора е с високо качество. Ако акумулатора е закупена от неизвестен производител на съмнително ниска цена, тогава тя ще издържи най-добре две години.

Техникът ще използва специален щепсел за натоварване, за да провери причината за разреждането на акумулатора. Ако това е акумулатор, който не изисква поддръжка, двигателят спира поради изчерпването на ресурса за зареждане. Такъв акумулатор ще трябва да бъде заменен само с нов. Ако акумулатора се обслужва, няма да е трудно да я измиете и заредите.

Подаване на ток в София Бункера 

Решението на проблема е обаждане до автотехническата помощ.
По-рано нашите бащи и дядовци сами караха колата. А печатите бяха малко, всички си приличаха, така че не беше трудно да се поправи. Но сега няма такава нужда. От дълго време на пазара на услуги има автомобилни компании с посещение на мястото.

И това е наистина удобно и най-важното – бързо. Акумулатора може да се разрежда навсякъде и по всяко време, в най-неподходящия момент, когато необходимите инструменти и време не са под ръка.

Евтина пътна помощ в София Бункера

В такива случаи не е нужно дълго да мислите какво да правите. Достатъчно е само да наберете телефонния номер и след известно време ще пристигнат опитни специалисти с необходимия арсенал оборудване на склад.

Те бързо ще диагностицират и зареждат акумулатора. За всичко ще отнеме толкова малко време, че собственикът на автомобила само ще бъде изненадан от скоростта на майсторите.

Въпреки че отвън може да изглежда, че зареждането на акумулатора е доста трудна задача. За техническа помощ това е позната работа, те пускат колите в движение всеки ден, като зареждат или сменят акумулатора.

Доставка на гориво в София Бункера

Смяна на спукана гума в София Бункера

Проверка на кола преди покупка в София Бункера

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *