Пътна помощ в София Бъкстон

Спешна пътна помощ в София Бъкстон

Пътна помощ в София Бъкстон.Екипът ни се състои от опитни професионалисти, които от години са най-добрите в своята област. Имаме най-добрите автосервизи в София. Извършваме всякаква сложност и най-важното е, че го правим бързо и ефективно.

 Нашата автотехническа помощ винаги е щастлива да ви помогне и ако вие сами не можете да стигнете до нас, тогава можете да се обадите на майстор на автомобили навсякъде в София.

 Друго предимство на нашата компания са достъпните цени, които с право могат да бъдат наречени едни от най-ниските на пазара за подобни услуги. Освен това ние предоставяме на Вашите услуги уникалната възможност да се обадите в автосервиз и да окажете техническа помощ на пътя.

Телефон на пътна помощ в София Бъкстон

0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Бъкстон

Цената на пътната помощ зависи от вашият проблем дали ще се наложи изтегляне от място, смяна на гума, зареждане на акумулатор

Пътна помощ в София Бъкстон
Пътна помощ в София Бъкстон


Цена за репатриране в София Бъкстон


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Бъкстон


Мобилен сервиз в София Бъкстон

Ние предлагаме услуги за аутопсия на автомобили за тестване, проверка и последваща автотехническа помощ. Отваряме всяка кола, независимо от първоначалното й състояние и марка.

Извършваме и такива операции като ремонт и подмяна на брави в автомобила . Правим това не само в нашия автопомощен център, но и с напускането на автосервиза при вас.

Много често в колата в най-неподходящия момент ключалките за запалване се чупят. Ние ще ви помогнем да се справите с този проблем, защото нашите майстори ще ремонтират и подменят ключалките за запалване за броени минути . И ако искате, частен автомайстор може дори лично да дойде на посочения от вас адрес и да отстрани повредата на място.


Автодиагностика – диагностика на място в София Бъкстон

Нашата компания предоставя услуги за ремонт и подмяна на брави (ларви) на врати и багажник , защото често се случва те бързо да се провалят, дори ако самата кола е в перфектен ред.

Ремонтът и подмяната на ключалките на капака също се извършват от нашите майстори много бързо и ефективно. Лесно можем да подредим нещата с вашите ключалки на капака както в нашия сервизен център за автотехническа помощ, така и с възможност за заминаване на автомайстор при вас на всеки посочен адрес в София.

Подаване на ток в София Бъкстон

Промяна на комбинацията от брави ? Не може да бъде по-лесно, ще се справим с тази задача много бързо!

Има моменти, когато по една или друга причина трябва да изключите алармата на собствената си кола . Няма да ни е трудно да направим това, независимо от марката на автомобила и вида на алармата. Възможно е дори спешна техническа помощ на място да изключи алармата на място.

Извършваме и такива прости операции като свързване на ключови вериги . Отнема само няколко минути за нашите частни автосервизи.

Ако трябва да инсталирате аларма , ние не само ще го направим, но и по ваше желание ще дадем пълна консултация коя аларма е най-подходяща за вашия автомобил и конкретен случай.

Не се колебайте, ако ви се случи проблем на пътя, например, двигателят спре , няма да ви оставим в беда. Нашият сервизен техник ще направи бързо стартиране на двигателя веднага на място.


Доставка на гориво в София Бъкстон

Смяна на спукана гума в София Бъкстон


Проверка на кола преди покупка в София Бъкстон

Евтина пътна помощ в София Бъкстон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *