Пътна помощ в София Борово

Спешна пътна помощ в София Борово

Пътна помощ в София Борово. Често на пътя се случват непредвидени обстоятелства, като пробита или спукана гума. Но не всеки шофьор знае как да смени гумата сам, а обстоятелствата са различни, когато не е възможно да смените гумите сами.

В този случай на помощ ще дойде техническа помощ, за която е достатъчно да се обадите по телефона и да посочите местоположението си.

Телефон на пътна помощ в София Борово

Телефон: 0877 920 484 

Цена на пътна помощ в София Борово

Цената зависи от нуждите на клиента и изискванията в този момент на повреденият автомобил.

Пътна помощ в София Борово
Пътна помощ в София Борово

Цена за репатриране в София Борово

Денонощна пътна помощ в София Борово

Ползи от смяната на гуми с помощта на пътна помощ:
Като се обадите на диспечера, можете да спестите много време в търсене на автомобилни услуги. Или трябва да потърсите евакуатор, след което се елиминира само повредата.

Но услугите за техническа помощ включват смяна на колело точно по пътя. И няма значение колко гуми са пробити.

Има ситуации, когато човек бърза за важно събитие, облечен е в хубави дрехи, а смяната на колело означава мръсни ръце и неща. С помощта на услуги за поддръжка цялата мръсна работа ще бъде извършена от професионалисти.

Мобилен сервиз в София Борово

Възможно е също така, когато открие пробито колело, водачът да осъзнае, че в багажника му има неизползваемо резервно колело. В този случай техникът ще дойде с нова гума и ще я замени.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Какви услуги предоставя техническата пътна помощ в София?

Освен бързото пристигане на мястото на автомобила, техническата пътна помощ в София предоставя и други услуги. Това е ремонт на колела с помощта на модерно оборудване, което по-рано беше само в автосервизи и изобщо не.

Най-новият монтажен комплекс за гуми ви позволява бързо и ефективно да елиминирате всяка повреда.

Но техническата помощ е готова да помогне не само в спешни случаи на пътя. Занаятчиите отиват и на обичайната смяна на колелата, когато няма свободно време да стоите на опашка в автосервиза за монтиране на гуми.

Автодиагностика – диагностика на място в София Борово

Всеки собственик на кола се сблъсква два пъти годишно с такъв проблем като сезонна смяна на гумите. Това е задължително, но много шофьори отлагат смяната на колелата поради огромен натиск във времето.

Резултатът са проблеми с движението, пътни инциденти и други проблеми. Всички тези трудности могат да бъдат избегнати с едно обаждане до техническа помощ. Специалистите ще извършват сезонна смяна на колелата по всяко време и на всяко място, тъй като е удобно за клиента.

Евтина пътна помощ в София Борово

Има още един проблем за собствениците на автомобили. Това е правилният начин и най-важното къде да съхранявате летните гуми през зимата. В края на краищата гумата изисква специални условия, за да я предпази от повреда.

Но не всеки има тази възможност. Но автотехническата помощ реши и този проблем. Създадени са оборудвани складове, където гумите се съхраняват при специални условия. В края на зимното време колелата се връщат в първоначалния си вид.

Мобилният монтаж на гуми има няколко предимства. То:

  • Ефективност – едно обаждане и в най-кратки срокове ще дойдат специалисти за бърза смяна на колелото и премахване на повредата.
  • Удобство – услугите за техническа помощ се предоставят навсякъде, независимо дали е на пътя или на паркинга пред офиса. Пълна гама от услуги – подмяна на колела, ремонт на повреда, сезонна смяна на гуми, съхранение на каучук в оборудвани складове.
  • Ефективност – елиминирането на всякакви повреди и повреди се извършва, едновременно с високо качество.
  • Едно обаждане – и техническа помощ на място

Смяна на спукана гума в София Борово

Няма нужда да търсите камион за теглене или да стоите изтощителни линии в работилници. Достатъчно е да наберете номера на мобилния телефон, да кажете на диспечера разбивката и местоположението.

Няма значение по кое време на деня. Техническата помощ работи денонощно. Тогава ще дойдат специалисти и бързо ще отстранят причината за спирането на автомобила. И след няколко минути всичко ще бъде готово да продължи по вашия път.

Подаване на ток в София Борово

Доставка на гориво в София Борово

Проверка на кола преди покупка в София Борово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *