Пътна помощ в София Бояна

Спешна пътна помощ в София Бояна

Спешна пътна помощ в София Бояна. Ние сме голяма компания с богат опит в областта на евакуацията. Постигна висок баланс между цената на теглещ камион и нивото на обслужване. Всички наши цени имат фиксирана цена, постоянни са и няма допълнителни маржове.

Клиентът плаща за конкретни услуги и тяхното изпълнение, а не за прекараното време и оборудването, което се използва за това.


Телефон на пътна помощ в София Бояна

0877 920 484

Появата на извънредни инциденти по пътя не е изключена при нито един автомобилен ентусиаст. Внезапна неизправност или инцидент е равносилно на истинско бедствие, може да доведе до допълнителни проблеми, загуба на време. Евакуационната служба на автомобилите на нашата компания в София решава наведнъж всички проблеми с трафика.

Цена на пътна помощ в София Бояна

Как да изчислим цената на услугата?
Бензин за евакуатор
Цената на услугата за теглене на камион варира в доста широки граници поради следните променливи:

 • Модел на автомобил;
 • Тегло и размери на оборудването;
 • Условия за евакуация.
 • Отделно ценовата листа взема предвид такива условия като:
 • Сложността на товаренето. Например поради блокирани колела или тяхното отсъствие;
 • Обаждане през нощта;
 • Цена на километър при пътуване извън София;
 • Проста техника.
Пътна помощ в София Бояна
Пътна помощ в София Бояна


Всичко това ни позволи да създадем гъвкава система за ценообразуване, която има свое решение за всеки конкретен случай.

Но как клиентите могат да изчислят теглещ камион? Има 2 прости решения:

За приблизително изчисление можете да използвате ценоразписа на уебсайта на компанията.
При поръчка отговорете на всички въпроси на оператора възможно най-точно и разберете каква ще бъде цената за евакуация за него.


Цената за извикване на теглещ камион не е фиксирана с една марка и „плава“ в зависимост от сложността на условията на товарене и доставяне на превозното средство. Този подход дава възможност да се „облекчат“ разходите за клиенти с прости и бързи поръчки и да се гарантира справедливо обучение по плащанията. За да се обадите на теглещ камион в София и региона и да разберете цената ни се обадете на посоченият телефон по-отгоре.


Цена за репатриране в София Бояна

Други услуги се заплащат допълнително в зависимост от ситуацията. Ще трябва да доплатите, ако решите да се обадите на теглещ камион в следните случаи:

 • обаждането се извършва през нощта;
 • автомобилът е с липсващи или блокирани колела;
 • блокиран волан или скоростна кутия;
 • машина в канавка, частично във вода, обърната настрани или на покрива;
 • подходът към колата е неудобен и частично блокиран.


Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Денонощна пътна помощ в София Бояна

Мобилен монтаж на гуми за камиони: характеристики и предимства

Камионите на пътя са представени главно от транспортни компании, шофьори на камиони, товарни таксита. Често се нуждаят от помощ на място и то бързо. Например сменете колело или проверете налягането в гумите. Да отидете на автосервиз поради това означава да загубите поне 2-4 часа време. Често такъв сценарий е неприемлив.

Монтажът на гуми за мобилни камиони е:

 • Осигурена техническа помощ по пътя на местопроизшествието
 • Комплекс от професионални услуги за ремонт на камиони
 • Поддръжка на водача по всяко време на деня
 • Разходи и качество на услугите на ниво автосервиз


Мобилен сервиз в София Бояна

За евакуация на кола от паркинг в София са необходими специални знания и оборудване. Използването на специализирано оборудване за премахване на превозно средство има следните положителни аспекти:

 • безпрепятствен изход и изход към рампи;
 • добра маневреност в пътеките на гаражи или паркинги;
 • незначителен радиус на завиване;
 • увеличена мощност.


Теглещите камиони, оборудвани с функция за частично натоварване, се основават на превозни средства със задвижване на четирите колела, които имат голяма маса, достатъчно мощен двигател.

Оборудването осигурява помощ за автомобили с тегло до 3500 кг. Това ви позволява да превозвате не само автомобили, но и камиони. Основната характеристика на теглещите камиони е способността да функционират извън сезона, когато транспортът падне през леда или заседне в блато.

За евакуация превозното средство се повдига на платформата и се фиксира със специално устройство. Работният механизъм на техниката е четка, която повдига колелата на евакуираното превозно средство, позволявайки им да бъдат фиксирани.

Устройството задвижва хидравлична стрела с вилка, която зацепва гредата на колелото. Такова оборудване е подходящо за доставка на превозни средства от подземен и надземен паркинг.


Автодиагностика – диагностика на място в София Бояна

Евакуация от надземен или подземен паркинг е популярна услуга, която се използва не само от Софиянци, но и от гостите на столицата. Фирма ни предоставя посочената услуга, независимо от часа на деня или деня от седмицата. За да се обадите на евакуатор, трябва да се обадите на посочения номер за контакт и да посочите:

 • местоположението на подземния паркинг;
 • характер / вид неизправност;
 • марка кола.


Теглещият автомобил бързо ще пристигне на посоченото място. Наличието на необходимия комплект оборудване ще ви позволи бързо да премахнете незначителна неизправност. Консултантите на компанията работят денонощно. Те бързо ще обработят подаденото заявление, ще изпратят необходимото оборудване и квалифицирани механици.

Увереността в професионализма на нашите служители ни позволява да гарантираме абсолютна безопасност на доставката. Нашият теглещ камион бързо ще освободи превозното средство от паркинга по всяко време на годината или деня. Въведете номера на компанията ни в паметта на телефона, така че да е винаги под ръка.


Подаване на ток в София Бояна

Доставка на гориво в София Бояна

Смяна на спукана гума в София Бояна

Проверка на кола преди покупка в София Бояна

Евтина пътна помощ в София Бояна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *