Пътна помощ в София Зона Б 5

Спешна пътна помощ в София Зона Б 5

Пътна помощ в София Зона Б 5. Всяка автомобилна аларма е многофункционален охранителен комплекс, състоящ се от сложни електронни елементи, които рано или късно могат да се провалят. В случай на повреда на системата, самоактивирането или отключването на алармата може да доведе до отказ на системата. Пътна помощ в София за вашите нужди,

Причини, поради които трябва да се свържете с нашите услуги:

 • Ключовете заедно с ключодържателя са вътре в заключената кола
 • Алармата на автомобила се изключва и включва периодично
 • Системата реагира необичайно на команди от дистанционното управление
 • Аварийното изключване включва деблокиране на системата с последващо стартиране на двигателя или, по споразумение, демонтиране на алармата

Телефон на пътна помощ в София Зона Б 5

Телефон: 0877 920 484

Цена на пътна помощ в София Зона Б 5

Цената зависи от услугата от която имате необходимост в момента на повредата или неизправността на вашият автомобил.

Пътна помощ в София Зона Б 5
Пътна помощ в София Зона Б 5

Цена за репатриране в София Зона Б 5

Най-често срещани проблеми с алармата
Изтощена батерия. За да определите разреждането на батерията, трябва да погледнете индикатора на ключодържателя, той трябва да светне. Има индикатор за състоянието на батерията на алармите за дистанционно управление с обратна връзка.

Денонощна пътна помощ в София Зона Б 5

Солидната възраст на алармата. Комплексите за сигурност за повече от три години са изложени на риск. Нискокачествените електронни компоненти или окабеляване често са причина за неизправност. Друг фактор е експлоатацията на автомобил в Българският климат. 3 през нощта имате проблем с колата, спукали сте гума или каквото и да било, доверете се на денонощна пътна помощ в София 24/7.

Услуги на нашата услуга
Повечето съвременни системи за сигурност са оборудвани със специален бутон, който може да деактивира и препрограмира системата. Но е доста трудно да се намери такъв бутон; обикновено, когато е инсталиран, той е добре прикрит от любопитни очи.

Дори ако бутонът бъде намерен сам, тогава не всеки собственик знае алгоритъма за активиране и деактивиране.

Мобилен сервиз в София Зона Б 5

Специалистите на нашата компания своевременно ще посетят обекта и ще изключат дефектната алармена система и ще отключат автомобила. Освен това ще бъдат направени необходимите диагностика и ремонти. Целият процес се извършва на няколко етапа, всеки със собствен алгоритъм на действие.

Сигнализиране е комплекс, който включва: охрана на автомобила, автоматично стартиране на двигателя, сгъване на огледала, отключване на врати и багажник, включване на фарове.

Специалистите на нашата компания имат целия необходим опит и знания в ремонта и деблокирането на аларми, както и принципите на инсталиране на системи за сигурност на автомобила. Това позволява максимум

Автодиагностика – диагностика на място в София Зона Б 5

Бързо намерете необходимия контролен блок и изключете алармата, отключете имобилайзера и възстановете нормалното функциониране на системата.

Средната цена на услугата и отключването на алармата зависи от следните фактори:

 • Причината за повредата (неизправност на ключодържателя или основния алармен блок)
 • Сигнализираща марка и модел. (като правило цената на отключването зависи от степента и сложността на защитата на инсталираната система за сигурност)
 • Нашите предимства
 • Ние работим бързо и ефективно.
 • Достъпни цени
 • Ще отстраним всяка неизправност
 • Можете да получите всякаква информация за деактивиране на алармата на автомобила, като се обадите на нашия телефон.

Доставка на гориво в София Зона Б 5

Смяна на спукана гума в София Зона Б 5

Проверка на кола преди покупка в София Зона Б 5

Евтина пътна помощ в София Зона Б 5

Днес диагностичната работа е важна част от поддръжката на всички превозни средства. Навременната компютърна диагностика ви позволява да откривате дори незначителни неизправности в работата и в крайна сметка да увеличите живота на автомобила.

Нашата услуга извършва диагностика на всички параметри на превозното средство, използвайки съвременна диагностична техника и специални инструменти, което ни позволява да направим максимална оценка на техническото състояние на автомобил от всяка марка.

Подаване на ток в София Зона Б 5

Компютърната диагностика на автомобила включва: идентификация на блокове за управление, четене и декодиране на кодове за грешки, нулиране на кодове за грешки (закуска на двигателя), кодиране, тестове за активиране на задвижващия механизъм, процедура за адаптация

Компютърната диагностика на автомобила ще помогне да се премахнат от компютъра грешките, останали в паметта при задействане на въздушните възглавници.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Нашето диагностично оборудване ви позволява да работите с автоматични трансмисии на повечето американски, европейски, корейски и японски автомобили.

Доста често причината колата да не стартира е алармата (имобилайзер), инсталирана от производителя. С помощта на диагностиката можете да установите причините за неизправността на имобилайзера и след това да го отстраните.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *