Пътна помощ в Смолян

Спешна пътна помощ в Смолян

Пътна помощ в Смолян. Служителите на компанията ни предлагат широк спектър от услуги на автомобилистите в Смолян и Смолянска област. Готови сме да помогнем на шофьорите, които се оказват в трудна ситуация на пътя.

Акумулатора във всяко превозно средство е един от основните „органи“, който осигурява работата на цялата електрическа система. Всеки шофьор знае, че основният проблем е източването на заряда по пътя. Най-често това се случва при силни студове, когато всички йонни процеси са значително потиснати.

В такива случаи превозното средство не може да продължи по пътя си. В този случай, разбира се, можете да опитате сами да му „вдъхнете живот“ или да прибегнете до помощта на други шофьори. Но само, първо, нищо не може да се получи и, второ, не всеки шофьор спира, тъй като хората се страхуват да не попаднат в ръцете на измамници и просто може да нямат време.

Освен това има толкова трудни ситуации и повреди, че единственото правилно решение на проблема е да се обадите на теглещ камион, който може бързо да достави вашата кола до автосервиз.

Телефон на пътна помощ в Смолян

Цена на пътна помощ в Смолян

Цената зависи от проблема на пътя и техническата изправност на автомобила, най-често тя се съобщава на място.

Пътна помощ в Смолян
Пътна помощ в Смолян

Цена за репатриране в Смолян

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Специалното оборудване е различно

Нашата компания е готова в точното време да ви изпрати на помощ различни теглещи камиони , включително такива със стационарна (счупена) платформа, с подвижна платформа (за превоз на автомобили с нисък пътен просвет), с кран-манипулатор (както за автомобили, могат да влязат сами и тези, които са претърпели инцидент).

Също така сме готови да ви предоставим оборудване с частично натоварване (за транспортиране на автобуси, тежкотоварни автомобили, специално оборудване)

Денонощна пътна помощ в Смолян

Заслужава да се отбележи, че нашите опитни шофьори ще могат приятно да ви угодят и изненадат със своя професионализъм и учтивост, бърза и качествена работа по товаренето на вашия автомобил на платформата с пълната му безопасност.

В случай на проблемно „повдигане“ на превозното средство, ние ще ви изпратим теглещ камион-манипулатор. Освен това ние винаги сме готови да ви помогнем, ако автомобилът е затворен, батерията се изтощи или бензинът свърши.

Моля, когато се обаждате на теглещ автомобил, информирайте нашия диспечер освен марката на автомобила, точната му повреда и наличието на възможност да стигнете до него. Това ще избегне много проблеми.

Моля, имайте предвид също, че товаренето на автомобил на това превозно средство е възможно само при представяне на документи, потвърждаващи собствеността върху него, и само придружено от лицето, на което принадлежи.

Мобилен сервиз в Смолян

Без съмнение всеки шофьор, който е попаднал в трудна ситуация и е изчакал евакуатор, знае колко важно е навременното пристигане на техническо устройство на мястото на повикване. Опитните шофьори, знаейки как да шофират през тесни претъпкани улици и да стигнат до мястото по-бързо, ще докарат теглещ камион за 20-40 минути, като по този начин спестяват вашето време.

Обаждане на теглещ автомобил: предимствата на нашата автомобилна услуга Има много причини, поради които трябва да се свържете с нашата компания, за да се обадите на превозно средство.

Няма да описваме всички тук, тъй като отзивите на благодарни клиенти, на които вече сме успели да помогнем, винаги ще кажат по-добре от нас. Нека назовем само няколко:

 • Извършваме евакуация денонощно;
 • Превозваме автомобили с частично или пълно натоварване;
 • Евакуираме автомобили, които дори са в много тежко състояние (след падане в канавка, при липса на неизправности на колело или двигател);
 • Можем да превозим ремаркета и мотоциклети до автосервиз;
 • Транспортираме специални видове стоки (дървета, оборудване, сложни конструкции и др.) Без никакви проблеми.

Автодиагностика – диагностика на място в Смолян

Примери за ситуации, когато можете да поръчате техническа помощ на пътя:

 • Без бензин. Ще дойдем и ще донесем необходимото гориво.
 • Двигателят с вътрешно горене не стартира. Ние ще ви помогнем да направите това от външен източник. Ще го запалим и ще го теглим.
 • Колелото е повредено. Ще направим замяна на резервна или обикновена.
 • Вратите бяха заключени. Ще отворим вратите / багажника / качулката без повреди.
 • Алармата се задейства. Ще диагностицираме електрониката и ще деактивираме системата против кражба.
 • Батерията е празна. Ще проверим, презаредим или заменим с нов.
 • Изискваха се дребни ремонти. Ще подменим ремъците, ще проверим за течове и ще добавим течности, ще загреем и стартираме двигателя.
 • Настъпил е необичаен отказ. Специалистът ще издаде становище в рамките на 15 минути и, ако е възможно, ще направи ремонт. Ако ремонтът на полето не е възможен, майсторът ще предложи алтернатива.


Евтина пътна помощ в Смолян

Колкото повече ни кажете повече за случилото се, толкова по-добре ще разберем как да действаме. Всъщност понякога капитанът ще трябва да вземе частите и инструментите, които са подходящи за вашата кола. Не забравяйте, че по подразбиране ремонтите се извършват с клиентски части. Пътуването за получаване на резервни части, за монтаж на гуми е отделна услуга.

Подаване на ток в Смолян

Доставка на гориво в Смолян

Смяна на спукана гума в Смолян

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *