Пътна помощ в Сливен

Имам нужда от спещна пътна помощ в Сливен

Пътна помощ в Сливен. Компанията ни е готова да предостави максимален набор от услуги за отстраняване на повреди по пътя. На първо място, това е помощ при смяна на колела по пътя, зареждане на батерии, смяна на масла и други малки спешни ремонти. Гамата от стандартни услуги за техническа помощ по пътя включва:

 • програмиране на електронни устройства на превозното средство;
 • подмяна на дефектни релета, сензори, ремъци;
 • ремонт на горивната система, пневматичната система, спирачната система;
 • ремонт на ходова част на автомобила;
 • частичен ремонт на агрегати;
 • подмяна на масла, филтри, скоби, разклонителни тръби;
 • подмяна на колела;
 • зареждане на акумулатор от външен източник;
 • малки спешни ремонти;
 • планова поддръжка и ремонт с всякаква сложност въз основа на клиента.

Телефон на пътна помощ в Сливен

Цена на пътна помощ в Сливен

Разбира се, нашите клиенти са загрижени за такъв въпрос като цената на услугите за автоматична евакуация. Струва си да се отбележи, че е доста трудно да се отговори еднозначно на въпроса колко струва техническата помощ на пътя .

Пътна помощ в Сливен
Пътна помощ в Сливен

Можете да дадете точен отговор, когато стане известно за коя точно кола става въпрос, къде се намира, къде трябва да я вземете и ако се изисква техническа помощ. А също така цената на теглещ камион зависи от това дали евакуацията на колата е спешна или не.

Ако се свържете с нас, това гарантира, че пътната помощ ще бъде предоставена възможно най-скоро и на професионално ниво.

Цена за репатриране в Сливен

Процесът на евакуация на автомобила зависи от много фактори:

 • къде е дефектното превозно средство
 • метеорологично време
 • тегло на машината
 • естеството на щетите при произшествието и така нататък.


Често повредата е придружена от заключени колела, което прави невъзможно транспортирането с теглещо въже.

24-часовата диспечерска служба за евакуация на превозни средства, въз основа на описанието на обстоятелствата при повреда, ще вземе бързо решение за най-добрия начин за евакуация на превозното средство: частично или пълно натоварване, евакуация на трактора и ремаркето с товар поотделно, теглене с помощта на твърд съединител и др. Има възможност за включване на повдигащ автокран в работата.

Заедно със специално оборудване, професионализмът на специалистите играе огромна роля в процеса на евакуация. В службата за евакуация работят служители с най-високо ниво на обучение, които имат богат опит и са способни да разберат ситуацията за секунди и да предприемат необходимите действия, за да се измъкнат от нея.

Защо да изберете нашите услугите за пътна помощ?

Техническата помощ на пътя от нашата компания може да се отнася не само до евакуацията на автомобила. В допълнение към евакуацията, нашата компания предоставя и пътна помощ на шофьорите, която може да се наложи по различни причини. Можете да се свържете с нас, ако:

 • горивото в резервоарът е свършило – бързо ще осигурим запас от гориво и можете да продължите пътуването си;
 • ако не можете да стартирате двигателя, тогава нашата компания ще ви помогне да презаредите акумулатора с помощта на специално оборудване;
 • ако сте повредили колело/гума, ние ще осигурим резервна гума с необходимия размер и тип;
 • ако колата е попаднала в канавка, яма, кал и не можете да тръгнете сами, тогава с помощта на лебедка ще издърпаме колата от всяко блато;
 • ако вратите са заключени, след проверка на документите за колата, ние ще помогнем при отварянето на колата.

Денонощна пътна помощ в Сливен

Днес голям брой жители на Сливен не могат да си представят живота си без кола. За съжаление никой не е застрахован от непредвидени ситуации, свързани с неочаквани проблеми с автомобила, когато спешно е необходима техническа помощ на пътя .

Понякога колата се разваля в най-неподходящия момент и тук на помощ може да се притече специална служба, безопасна и спешна техническа помощ на пътя, за който е предмет на професионалната дейност.

Мобилен сервиз в Сливен

След посещение на място и след диагностика на автомобила, се окаже че няма да може да продължи действие без техническа намеса в сервиз, сте принудени да придвижите автомобила си до най-близкият такъв. Затова ние ви предлагаме и евакуатор на вашият автомобил.

Специалистите на нашата компания разполагат със собствен парк от евакуатори. Собственият ни евакуатор е гаранция, че ще пристигнем на мястото на инцидента навреме и ще започнем да си вършим работата навреме, включително осигурявайки техническа помощ на пътя на най-високо ниво.

Нашите теглещи камиони са безопасна техника, с която изпълняваме работата си, включително техническа помощ, на най-високо ниво. Услугите на евакуатора, предоставяни от нашата компания, са комбинация от високо ниво на обслужване и професионализъм на нашите служители.

Как работи пътната помощ ?

По желание на клиента евакуаторът се доставя на мястото на инцидента. Техниката се блокира от ръчната спирачка и спирачките на колелата. Ако колелата на евакуирания автомобил са изправни, теглещият автомобил спуска подвижната платформа, след което кабелът на лебедката е прикрепен към теглича или куката за теглене. След манипулация техниката се изтегля на платформата и се закрепва с колани.

Ако има едно или две заключени колела, схемата за евакуация е подобна, но колата се повдига с крикове, за да постави количката под колелата. След това се търкаля на платформата на количка.

Ако всички колела на автомобила са блокирани, тогава на място се изпраща теглещ камион-манипулатор. Той се поставя успоредно на евакуираното превозно средство и зарежда оборудването на платформата с кран.

Автодиагностика – диагностика на място в Сливен

Какво да направите, ако естеството на неизправността на автомобила е неизвестна?

Сервизните мобилни специалисти извършват самостоятелно компютърна диагностика на електронни системи на автомобила, диагностика на гориво и други системи. Ако няма възможност за ремонт на място, предлагаме спешни услуги за евакуация .


Освен това, ако водачът е изправен пред необичайна ситуация, достатъчно е той да опише проблема си възможно най-подробно и специалистите ни незабавно ще изберат оптималното решение за отстраняване на неизправността.

Подаване на ток в Сливен

Доставка на гориво в Сливен

Смяна на гума в Сливен

Проверка на кола преди покупка в Сливен

Евтина пътна помощ в Сливен

Ние предлагаме услуги за теглене на камиони денонощно . Ако обаждането е направено през нощта, тогава нашата служба за евакуация няма да чака до сутринта и веднага ще отиде на правилното място.

Телефонният номер на компанията може да бъде видян на нашия уебсайт. Струва си да се отбележи, че телефонът за поръчка на евакуатор винаги работи. Нашият телефон за поръчка на теглещ камион не е единственият начин да се свържете с компанията. Можете да поръчате евакуатор на уебсайта чрез обратна връзка.

Нашата служба за евакуация работи ефективно. Ако се намирате в някаква неприятна ситуация с кола, обадете се и нашата служба за евакуация ще ви осигури необходимата помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *